18
Video fájlból gif kép? Mivel?
  • Desiderata #18
    Video Avatar programot ajánlották, de nekem az Istenért nem akarta eltünteti a vízjelet a "sikeres regisztráció"
    ráadásul iszonyú lassú

végül én is Virtual Dub-al jelöltem ki a kellő részt, sőt a filterek segítségével még a fölösleges részeket is levágtam vele és kicsinyítettem, majd exportáltam bmp-be
    így Adobe ImageReady csak beimportálta a képeket és már kész is volt

ja, és a Windows fájlkezelőjében kitöröltem a képek nagyrészét, minden 4-et hagytam meg (oszlopokba rendeztem és kijelöltem egérrel az oszlopot)

ez a módszer gyors és kényelmes
    itt az eredmény:

• Hmuda
    Hmmm. Gondoltam egy kicsit elszórakozok a GIF-ezéssel. Fogtam a Virtual DUB progit és azzal a "gifelendő" részt kiszedtem a video fileból. Még ugyanott megoldottam, hogy minden képkockát külön targában lementse.

Beizzítottam az AnimationShopot, Wizard elindít, berakom a képfájlokat, levágom a fölös darabokat, beállítom a 2/100-as szünetet minden kép közé, lementem, de a végeredmény olyan mintha 10/100-as lenne a szünet érték mindenhol. Tuti van valami mód arra, hogy fel lehessen gyorsítani a végterméket. Lásd képeket:

Saját verzió.
    Másik verzió.

Próbáltam úgy kiküszöbölni a problémát, hogy minden második képkockát kivágok, de úgy a legtöbb animáció darabos lesz. Szóval valami ötlet?
  • drob
    ha nem késő még
    adobe premiere pro is képes aviból gif-et készíteni
  • Rudee
    File menübe Te is tudod optimalizálni, beállítasz ott egy jobb minőséget és elmented.
  • Aquir
    de
  • hello
    Ez jó! Ezzel meg lehet normálisan csinálni csak az a gond hogy 15 napos. Nincs normális crack?
  • blackgamer
    ok, köszi a válaszokat
  • Tuvok #11
    Sztem azért, mert nincs olyan intelligens a program, hogy különbséget tegyen optimalizáláskor a fájlformátumok közt .
    Valszeg ez nem programozói hiányosság, hanem szándékosan van így, mivel optimalizáláskor nem csak annyi történik, hogy a megadott időzítésekkel egymás után pakolja a frame-eket, hanem különböző módon (optimalizálás módszerétől függően) egymáshoz is igazítja őket .
  • ivjoe
    Szvsz azért, mert nem csak az egyes frame-eket optimalizálja, hanem az egészet. (létrehozza színskálát stb)
    Egyébként az Aminmation Shop optimalizáló algoritmusa sokkal szarabb, mint az Ulead Gif Animatoré. LEgalábbis ezt tapasztaltam egy bannernél, az Jasc progija szétcseszte az egészet, míg az UGA nagyon szépre megcsinálta.
  • ivjoe
    Egyébként meg gúgli.
  • ivjoe
    Éntudoméntudom!
    RAD Video Tools a progi neve.
    NAgyon sokoldalú progi. Iszonyat jó.
  • blackgamer
    de ha már gif? akkor miért piszkál bele?
  • Tuvok #6
    Úgy, hogy bmp képeket pakolsz az Animation Shop-ba, és csak egyszer, a végén optimalizálod gif-be .
  • Seaweed
    Adobe ImageReady
  • blackgamer
    vannak progik amik jpg-be vagy bmp-be mentenek videóból bizonyos időközönként,
    ezt optimalizálom gif-re, de amikor mozgó gif-et készítek akkor újra optimalizálja valami miatt, és a kép minősége nagyon rossz lesz (Jasc Animation Shop, Photoshop)
    ezt hogyan lehet kivédeni?
  • Rudee
    A Jasc Animation Shopja is jó, de van még számtalan program amivel megoldható.
  • Aquir
    Ulead Gif Animator-ral már csináltam ilyet pl :)

• hello
    Egyszerű video fájlokból szeretnék gif képet csinálni de nem tudom hogyan. Egy olyan normális programot nem találtam ami nem fizetős vagy 30-napos ami video fájlból normális gif képet csinálna. Tudtok olyan módszert vagy progit ami erre képes?