15
Darkwatch:vadnyugati,vámpiros FPS,konzolokra.
-
Devinyó #15 Én már egyszer kijátszotam és naon tetszett most elkezdtem megint csak most a rossz oldalon nyomom! -
#14 A Faszhaverom ellopta a Corából.. -
#13 hmmm..megahent; de nekem mégis tetszett...agyatlan könnyed jatek + nem akar más lenni mint ami, és ez pozitivum... butus, meg Van Helsing-agyatlansag feeling; de jol iranyithato + a maga modjan poénos gém... pl. a tnt-hordoval futkoso csontvazak kilövése...LOL :-P Picit sivar, de aranyos; egy jo 10-böl 7et sztem megérdemel...olvastam, h. a painkillerhez hasonlitotta itt lenn vki..sztem jobb mint a P.killer; a P.killer már tényleg tul bugyuta+agyatlan; és jatekmeneteben az inkabb hajaz a sima régi DOOM-ra... A Darkwatch oylan inkabb, mint egy red faction light-os trash-horror köntösben(vagy mint a Return to c. wolfenstein nácik nélkül)... -
ballor #12 az átvezetők jók, a graf is, de valahogy nem fogott meg
mondjuk nem is sokáig toltam, amikor nálam járt (tán a repülő szoknyás nőknél hagytam abba) -
IGAZIWILLIAMS #11 Unalmas megahent,aminek a szépsége a mérhetetlen sivárságában és egyszerűségében rejlik :D -
#10 Tudgya a fene nekem ez is esztelen megahentnek szamit. Lehet az szep is jo... -
#9 kapcsolj NTSCbe -
Stinh #8 Én az X-es NTSC verziot probaltam eddig, PAL még nincs. A game nagyon jo lett sztem. Vannak render átvezetők, ott nálam a hang vmiert akadozott. Lehet az ntsc verzio miatt. Game alatt szerencsere már minden ok-s. -
#7 Annak ellenére hogy multiplatform igencsak jól néz ki xboxon, és bizonyára ps2 n is, na de a hangulata frenetikus, nagypályás vámpirhent az igényesebb fajtából, cool helyszinek, hangok és nem fullad unalomba noha elég hosszú. -
rollab #6 ki írta hogy szebb? és mivel alkalmam sem volt összehasonlítani az x-es verzióval, tehát minek is írtam volna
ugyan... -
#5 Multiplatformbol mar alapbol nem lehet valami szebb PS2-on szalez felesleges volt. -
#4 house of the dead style nekem bejön -
rollab #3 ez a PS2-n sem csúnya, jó kis játék -
haxoror #2 Egyre komolyabban gondolkodom egy Xboxon -
Gabe18 #1 576:
"Melepő és érdekes koncepciójú játékon dolgozik a Sammy Studios. A Darkwatch: Curse of the West című vérbeli FPS az első olyan produktuma a cégnek, melyet konzolokra ő fejleszt és ő is kíván kiadni. A témaválasztás sem akármilyen: adott egy kósza vadász nevezett Jericho Cross, aki a vadnyugaton vándorolva vámpírok hadába téved. A kötelesség nagy úr: kénytelen kelletlen megbírkózni a vérszívóvadászat ügyes-bajos dolgaival. A nem lineáris játékmenet végül is elvisz a megoldáshoz: megtaláljuk azt a vámpíruraságot, aki megharapott minket, de előbb végig kell játszanunk az Xbox avagy a PlayStation 2 verziót, amely várhatóan 2004es év vége felé érkezik köreinkbe"
Több kép...
Az Xbox verziót sikerült kipróbálnom,és csak jót lehet róla mondani szerintem.Könnyed "arcados" játékmenet,rengeteg ellenfél,pergős akció.A kivitelezés méltó a 2005-ös év Xbox játékaihoz,Havok fizika,lövésektől leszakadó testrészek,van itt minden ami egy ilyen akció game-be kell.Leginkább a pc-s Painkillerel lehet párhuzamba állitani,nagyjából hasonló játékmenet.Aki az effélét szereti,az mindenképp próbálja ki.Már "beszerezhető"...