37
MTS - Vonatszimulátor
-
volfika #37 trainsim.zip -
#36 Ilyen Hsz-eket jobb ha hagyod. -
laci1993 #35 hali valaki nem tudja hogy ingyen honnan lehet leszedni a teljes játékot?
-
#34 Jónak jó ,.csak Pest előtt van egy szakasz ahol hiányoznak vágányok.Ha ott nem a megfelelő vágányon mész akkor a pusztán találod magad -
#33 És ? Jó ? -
#32 Én leszedtem ki is próbáltam. -
#31 A legjobb oldal:
http://jadro.yofej.hu/news.php -
#30 A Bp.-Nyíregyháza pályát leszedte már valaki a www.vm15.hu oldaláról??? -
#29 -
#28 Qrva jó egyébként biztos...
http://train-sim.hu/letoltpic/locpass_bdbhv.jpg -
#27 www.train-sim.hu talán. régebben tele volt letöltésekkel -
#26 up
A magyar mozdonyokat meg kocsikat külön kell bepakolni a mod-hoz ?
Ha igen, akkor M41-et meg M62-t hol lehet találni ? A lenti oldalon egyik sincs a dízelek közt :/ -
#25 www.train-sim.com de most nem üzemel az oldal. -
Nyiri #24 En ki akartam probalni a fantazia1-2t is de egy rakas hibaval indul. Nem talal egy csomo vonatot. Mi picsa van ilyenkor? Egyaltalan hol lehet magyar vonatokat leszedni? Talaltam egy rakas helyet ahol magyar "vonatok" vannak, de mind repaint. -
#23 gratula a fejlesztőnek, igen szép darab:) -
#22 Dobbd fel vmelyik oldalra, azt linkelj! :-) -
#21 nekem van rola 1 videom de már nem tom honnan szedtem le:S pedig kurva yó...elhiheted......ha nagyon érdekel elküldhetem -
#20 Engem nem zavar, már csak azért sem, mert ahogy nézem a képet/képeket... ez egy jól összerakott mod. És szerintem ahol foglalkoznak a garázsfejlesztők azzal, amit kitalálnak, látszik a ráfordított idő, munka... igenis tessék hírdetni, és a dícséreteket begyűjteni! :-)
Gratula a fejlesztőknek, bár én sem láttam még működés közben! :-) -
Thanatos #19 igen, full fölösleges minden modnak/mapnak/akárminek egy gamel kapcsolatban új topicot nyitni... -
#18 Zavar ? -
#17 yól van na:) -
#16 Helyes
Azért kérdem, mert már külön dobozt is csináltak neki ...
'LOL' -
#15 LOL ott a letöltési link..de rengeteg map van még..meg minden xar...persze ingyen.... -
#14 Ezért fognak pénzt kérni ? -
#13 amúgy ez nem fért volna bele az msts topicba?:) -
#12 ugyan még nem láttam meg semmi, de ez úton is granulátum a készítőnek. képek alapján is durva. -
#11 Köszi -
#10 nem yó....akkor linkröl..a kép:)ja és ha valakit érdekel a mapet innen szedheti le...persze renget magyar map van még...de ez a legszebb...bár a többi se piskota... -
#9 rengeteg féle magyar vagon van benne..vegyük pl az én kedvencemet graffitis személy vagon
-
#8 200mb a map....és teljesen ki lett cserélve az mts....uj objektumok....texturák..minden mávos...stb stb...szal komplet magyar az egész:DDD -
#7 -
#6 én adtam neked az ötletet -
#5 Jászkisér - Nagybereg útvonalról bővebben: Itt -
#4 Igen. Ez egy külön magyar map ..
(Útvonal) -
#3 Ha jól értelmezem, akkor ez most egy módifikáció a Microsoft Train Simulator -hoz? -
#2 -
#1 Egy újabb szimulátor látott napvilágot. Ez pedig egy vonatszimulátor ..
Képek később