Ősszel már a piacon a Game Boy Micro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem még a régi 10 éves elsõ változatú Gameboy van (tégla disegn) és jól el vok vele😄😄
Régen nagyon szerettem gameboyozni, de most már nagyon elment más irányba ez az egész konzolgyártás... Nem figyelnek olyan dolgokra h jól nézzen ki, ráadásul még a régi coloros kártyákkal sem kompatibilis, amit pedig ugyanez a cég gyártott... ugyh összességében sztem jövõje már nincs, meg ugyis kinövi majd minden hülyegyerek, aki még meg is veszi!
Hát hosszú távon bizony a Sony psp a nyerõ, hiszen annak is megy majd lefelé az ára. Hacsak valami ütõsebbel nem jön ki a Nintendo vagy valaki más. pl.: microsoft Handy X-box. Az viszont elég nagy ökörség ha tényleg igaz, hogy nem fogadja a GB és a GBC kártyákat csak a GBA-t.
Meglátjuk ki gyõz
Ilyen az, amikor fordít valaki és fogalma sincs, hogy mirõl... 😊))
ez a gb micro már egy kicsit túlzás...
gba sp rulz 😊
gba sp rulz 😊
Vicc hogy az SG ebben a cikkben a GBmicrot állítja szemben a PSP vel... Ha valamit akkor már inkább a DSt kéne
"A hordozható játékgépek piacának 94%-át uraló cég új konzoljával szeretné felvenni a harcot a Sony PSP egyre erõsebb jelenléte ellen. Mindkét gép képes többjátékos üzemmódra, köszönhetõen beépített 802.11 vezeték nélküli technológiájuknak. A Nintendo egy PictChat névre hallgató chat programot is kínál játékosainak a csevegéshez."
Ez is mekkora képzavar.. Most akkor a DS röl vagy a GBm rõl írnak???
"A hordozható játékgépek piacának 94%-át uraló cég új konzoljával szeretné felvenni a harcot a Sony PSP egyre erõsebb jelenléte ellen. Mindkét gép képes többjátékos üzemmódra, köszönhetõen beépített 802.11 vezeték nélküli technológiájuknak. A Nintendo egy PictChat névre hallgató chat programot is kínál játékosainak a csevegéshez."
Ez is mekkora képzavar.. Most akkor a DS röl vagy a GBm rõl írnak???
www.hordamusic.hu
ezt akartam kérdezni én is😊
Elnézést a Sorokért:)
en nem tudom mit csinaltak a formatervezojukkel, de amig az 1. gen GBA tok jol nezett ki, addig ez a ketkepernyos DS, meg ez az uj GBA klon ugy nez ki mint valami kinai szar...
Nohát, percenként változik a mellékelt kép? 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
" Ám míg a Nintendónál a cartridge behelyezése után egybõl indulhat a szórakozás, a PSP-nél akár fél percig is eltarthat, amíg egy játék beöltõdik a gép UMD meghajtójáról."
Basszus, nem kicsivel van több memória a PSP-ben, és hogy nézne ki egy high-end kézikonzol cartridge megoldással. 😊)) Nem beszélve a filmekrõl, amik rá se férnének PSP felbontásban.
Basszus, nem kicsivel van több memória a PSP-ben, és hogy nézne ki egy high-end kézikonzol cartridge megoldással. 😊)) Nem beszélve a filmekrõl, amik rá se férnének PSP felbontásban.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT