18
-
Pukkár #18 Nekem még a régi 10 éves első változatú Gameboy van (tégla disegn) és jól el vok vele:D:D
-
szebacs #17 Régen nagyon szerettem gameboyozni, de most már nagyon elment más irányba ez az egész konzolgyártás... Nem figyelnek olyan dolgokra h jól nézzen ki, ráadásul még a régi coloros kártyákkal sem kompatibilis, amit pedig ugyanez a cég gyártott... ugyh összességében sztem jövője már nincs, meg ugyis kinövi majd minden hülyegyerek, aki még meg is veszi! -
#16 Hehe, MS X-BOY -
vax #15 Hát hosszú távon bizony a Sony psp a nyerő, hiszen annak is megy majd lefelé az ára. Hacsak valami ütősebbel nem jön ki a Nintendo vagy valaki más. pl.: microsoft Handy X-box. Az viszont elég nagy ökörség ha tényleg igaz, hogy nem fogadja a GB és a GBC kártyákat csak a GBA-t. -
kidintwo3 #14 Meglátjuk ki győz -
Toportyán #13 Ilyen az, amikor fordít valaki és fogalma sincs, hogy miről... :))) -
rolika #12 ez a gb micro már egy kicsit túlzás...
gba sp rulz :) -
#11 Vicc hogy az SG ebben a cikkben a GBmicrot állítja szemben a PSP vel... Ha valamit akkor már inkább a DSt kéne
"A hordozható játékgépek piacának 94%-át uraló cég új konzoljával szeretné felvenni a harcot a Sony PSP egyre erősebb jelenléte ellen. Mindkét gép képes többjátékos üzemmódra, köszönhetően beépített 802.11 vezeték nélküli technológiájuknak. A Nintendo egy PictChat névre hallgató chat programot is kínál játékosainak a csevegéshez."
Ez is mekkora képzavar.. Most akkor a DS röl vagy a GBm ről írnak??? -
Fenjoy #10 ezt akartam kérdezni én is:) -
DigitalPunk #9 PSP Rulez! -
#8 en nem tudom mit csinaltak a formatervezojukkel, de amig az 1. gen GBA tok jol nezett ki, addig ez a ketkepernyos DS, meg ez az uj GBA klon ugy nez ki mint valami kinai szar... -
#7 Nohát, percenként változik a mellékelt kép? :) -
#2 " Ám míg a Nintendónál a cartridge behelyezése után egyből indulhat a szórakozás, a PSP-nél akár fél percig is eltarthat, amíg egy játék beöltődik a gép UMD meghajtójáról."
Basszus, nem kicsivel van több memória a PSP-ben, és hogy nézne ki egy high-end kézikonzol cartridge megoldással. :))) Nem beszélve a filmekről, amik rá se férnének PSP felbontásban. -
#1 még van gameboy ? :D