126
MiniRacingOnline
-
#86 összes updatet leszeded ennyi.. megy simán -
#85 Simán. Nekem semmi probléma nincs vele. Néha nem tudok belépni néhány szerverre, de nem jellemző. Ha én hostolok hozzám is simán csatlakoznak.
Próbáld a legújabb verziót. Tűzfalban engedélyezd, osz kész. -
Kanál #84 akkor lökd hogy műgzik neten htx -.- -
#83 Khm, izé. Global világranglista első vagyok :))))
Nagyon jó a játék. Valahol mindig egy ilyen kis hülyeségre vágytam. -
#82 na letöltöttem én is az összes pályát, de nem megy! -
#81 Nekem router mögött van 2 gépem. Az egyikkel csináltam netes játékot, amit látok a másikkal, de belépni nem tud :( Lan-on ugyanakkor tökéletesen működik. -
Jackson #80 Nem próbáltam még, csak másokhoz kapcsolódtam. -
#79 és ha te hozol létre egy szervert, mi látjuk azt? -
Jackson #78 ip-n keresztül nem próbáltam de szerintem mennie kell.kb 3/4 óra alatt lejött mert csak 2-5 mb a pályák mérete. -
#77 105 ??? :) nem kis melo lehetett -
#76 jóde én ugyakarok hogy haverokkal ugyis megy? -
Jackson #75 Nekem mióta engedélyeztem a tűzfal beállításoknál + leszedtem az összes pályát (105 db)azóta megy a netes játék. -
#74 én a nethálón belül sem megy:( pedig jó lenne ha működne:S -
#73 elolvastam mindent de még érdemi irás nemvolt róla hogy műxik valahogy neten? -
Kanál #72 nem hinném -
Jackson #71 gamepadot be lehet valahogy konfigurálni a játékhoz? -
#70 Új verzió: 0.79F
Új autó pakk: coches -
Kanál #69 szólunk :D -
#68 Najó, most lelőttem, szóljatok ha van időtök ezzel sz*rakodni. -
#67 Na, valaki próbáljon meg csatlakozni, elvileg fut a server.
ip:80.85.52.161
user:mmuser
pass:mmuser -
#66 Kiokosítottam magam egy kicsit ebben a virtual server dologban. A routeremhez is találtam leírást, szal' ha hazaértem próba.
Addig is, ha valaki majd akar csatlakozni akkor csinálja meg otthon magának a vpn kliens részét, és küldjön nekem privátban egy usernevet meg jelszót amivel majd játszani akar. -
#65 sajnos nem megy nekem ugy se:( -
Mat86 #64 Én a 0.79D-vel játszok/játszanék. Sajnos én a router miatt nem tudok online játszani. Akinek nem megy próbálja meg, hogy kiválaszt egy játékokt az iphez beírja, hogy #8888 és úgy próbál csatlakozni! -
#63 Itt van pár időm, ha érdekel valakit. -
#62 Csak vpn-el tudnánk amúgy játszani? Mert van ugye beépített multi is, ki is dob pár játékot de egyikre se lehet belépni...
Amúgy melyik verzióval játszotok? én 0.79c beta, de mintha az oldalra felekerült volna egy új test version 0.79d. -
skristof #61 3-4 napja disz iz dö kvescsön :D -
#60 nah van szerver? és megy-e? -
#59 nah van szerver? és megy-e? -
#58 tools/misc: vpn pass through ... azokat allitsd enabledre ha van olyan!
(nekem dlink614+) -
#57 Edimax router van 4 kimenet+nyomtató port.
Új rekordom: 0:31:750 :) (Unatkoztam idebenn, de már megyek haza oszt' jól megkonfigurálom a rútert :) -
Mat86 #56 Dlink van! -
#55 nem, akkor csak a VPN-re vonatkozokat allitsd ENABLE-re! Dlinked van ? -
#54 nem, akkor csak a VPN-re vonatkozokat allitsd ENABLE-re! Dlinked van ? -
Mat86 #53 Mindjárt megnézem az időm Monzában!
Valaki nem tudja mit kell beállítani Dlink DI-604 routeren, hogy menjen a game. A játék elvileg a 6666 portot használja. -
Kanál #52 az 2 másodperc a legjbbtól O_o -
#51 Monza: 0:31:938 -
#50 Van az enyében is PPTP-s cucc, de ott portot nem lehet megadni. Azt csak port forwardnál tudok. Akkor elég csak forwardolni? -
#49 ha kliens vagy, ha szerver, akkor is kell a PPTPt átengedni routereden :)
az én routeremben külön kapcsolo van rá, de ha a tiédben nincs, akkor a linkelt oldalon leirt portokat kell a gépedre forwardolni :) -
#48 Inkább csináljon valaki olyan, aki már csinált ilyet. Privtába elküldi a user/pass, ázt ákkó' ánnyi :) -
#47 Most próbálok VPN Servert csinálni, csak a routeren is konfigolni kell a PPTP-t, olyat meg még nem csináltam :)