10
-
#10 hááát...fene tudja,de ahogy az utolsó képet elnézem a bal oldali autónak a kerekei úgy festenek,mintha egy Photosop munkán mentek volna át...én nem nagyon hiszem hogy ez ingame képek lenne vmelyik is...Photoshop 7.0-ával pl. elég egyszerűen lehet ient csinálni....megrétegezni..a közönség részt kijelölni..-->motion blur---az alapképet picit grafikussá tenni stb...úgyhogy SZERINTEM..lehet más szerint nem de xtem ezek nem ingame képek.. -
#9 ha a környezet, az autók stb. így néznek ki gondolom nem a belső nézettel fogják elcseszni a játék grafikai részét:D -
#8 -
#7 sztem ha belső nézetben játszol, attól még látod a környezeted, meg a többi autót, nem? csak a sajátodat nem látod... szerintem... -
sajo001 #6 a kocsikrol aképek állatika...tutko ott lesz a gépemen a játék -
ExploZiv #5 Nah, szeritenm lassan itt lesz az ideje, hogy lecseréljem az eddig kitűnően teljesített 9000 PRO-mat, valami másra :) -
#4 Ha igy nez ki a jatek szarok a nezokre..... Ilyen jo grafikat meg nem lattam.... -
#3 A nézőket még mindíg kivasalják? Ehhh... Belső nézetre én is kíváncsi lennék. -
Cat #2 ezek valoban csodálatos képek, de az autoverseny progikkal 99%ban nem külső nézetben, hanem egy muszarfalat és kormányt bámulva játszol. Ilyen képek érdekelnének... -
#1 Sajnos nincs pénzem 500.000+ forintot beleölni a gépembe hogy nomálisan fusson:(
elismerésem, ÍGY kell majd kinéznie egy játéknak 2006-ban