50
  • 12346
    itthon is figyel két oldszkúl, hibátlan 4,3-as. pedig anno vmiért sokan mondták, hogy ne szígétet vegyek, mer így meg úgy. érdekes, hogy azóta is használatban vannak. igaz már csak irodai célra, de akkor is no problem.
  • Alkarcsont
    Úgy a 8GB-os vinyók korában 1000Ft-ért vettem a BadSector-os 3.2-es vinyót nálam 2 évig ment még hurcivinyót is csináltam belőle aztán elajándékoztam és még mindíg hurcivinyó! A BadSector-ok érdekes módon nem szaporodtak, ha 100MB hely maradt a vinyón nem volt semmi gubanc, ha esetleg BadSector-ba lett írva valami akkor ott kicsit lassú volt. Az új Seagate vinyókkal sincs bajom, nagyon bejönnek. Ha esetleg nem kapnék Seagate-et akkor Samsung vagy WD de maxtort semmi pénzért!
  • tehen_m
    Szintén csatlakozok a klubba :D
  • Murdoc
    nekem egyikkel se volt még semmi problémám, 2 maxtorom és két samsungom van. amíg nem mennek tönkre, nekem mindegy mennyire sztárolt márka :)
    olcsó a maxtor, ezért szeretem.
  • altbrucke
    Nálam is kettő vinyo megy már 3 éve de soha nem volt vele problémám, még mindig nincs hangja, pedig igen sok üzemóra van benne:)
  • acdc
    Halk,kevésbé melegszik,megbízható
  • juhand
    már egy ideje én is csak Seagate néha Samsung winyót veszek. A Maxtor az nálam egy negyed életre elásta magát.
  • acdc
    más vinyót soha többet nem veszek mint seagete(volt már egy pár:) )
  • Petka
    Detto
  • Caro
    Lehet, hogy nem túl gyors, de nálam még mindig gond nélkül mennek a több éves Seagate lemezek.
    A környezetemben viszont többektől is hallottam, hogy a Maxtorok hajlamosak a tönkremenetelre.