44
-
halika22 #44 Átláthatatlan így képről!! -
kunyika #43 http://download.microsoft.com/download/d/7/3/d7348fe3-d498-4e13-96c6-3da92e8f0c62/aoe3trial.exe kijot a trial GL -
Tigerus #42 szerintem jo hogy piacra dobtak most rentegek ember fog gépet ujjítani
-
Mice #41 nem feltétlen. rtw-ban az is elég ha szétvered a sereg magját és onnantól kezdve a másik félen múlik, h mészárlás lesz e a dologból, v józan vvonulás
néha egy nem szétvert sereget jobb a magad oldalára állítani mint kiírtani mind1 szálig (persze vannak a megbízhatatlan kivételek) -
Mice #40 neked talán...én a starcraftot sose szerettem
inkább a warcraft legelső része és az aoe1 -
Mice #39 nem tom. anno az age2 grafjához viszonyítva valótlanabbnak tűnt az age1 vízfelszine, ennek ellenére nekem nem tetszett sokáig az age2 motorja mert én szerettem az első részét... -
Mice #38 őszintén ma a fa#omnak kell menőzni vazze?
nekem fele ilyen erős gépem sincs, de amikkel játszok azt viszi és olyankor örül a fejem
most menő v h erre költöd a pénzed v h apuci pénzel? -
Mice #37 dobd ki, #art se ér... -
Chief #36 Gépigényről senki nem tud semmi bővebbet? -
Toncsi47 #35 Hentelés?
Ha már itt tartunk az utolsó kép elég "vicces"... -
#34 szépnek szép, csak legyen olyan jó, mint az előzőek :) -
Goth #33 a cossacks jóak, én el voltam vele 1 hónapig. -
Goth #32 ez?
sohasenem. -
MaREk #31 de ugye úgy győzünk hogy lehentelünk mindenkit nem? -
Supperadi #30 egyébként a játék jónak ígérkezik. -
Supperadi #29 MaREK, a Cossacks tényleg nem egy nagy durranás, de kikapcsolódásra nagyon jó, a total war játékok pedig egyáltalán nem a stílusos gyilkolászásról szólnak, hanem magáról a csata megnyeréséről, a harcteknikáról, arról, hogyan győzzünk, nem arról, hogyan henteljünk (ez csak egy nézőpont). -
T E O #28 Sztem ez király lesz az eddigi részek is lekötöttek engem és már összel a boltokban!!!! -
MaREk #27 cossacks egy nagy kalap szar a total war al egyutt es ezis gyanitom gyorsan megunhato monoton xar lesz. menj és hentelj stilusban -
sajo001 #26 amiota megjelentek az első képek és lázban égek :P má elkezdtem gyűjteni egy atom turbo videokarira me ez a játék az évtized stratégia játéka lesz uhuhuh -
#25 mert csak
ezt sem ők csinálják, csak ők adják ki -
Battlefront #24 miért nem tud jó játékot csinálni a microsoft? -
Goth #23 csinálhatnának egyszer egy komolyabb olyan stratégiát, amiben nem minden azonos kasztba tartozó katonának ugyanannyi az életereje, nem ugyanúgy forgatják a kardot, és nem úgyanannyit sebeznek... -
#22 gazdagabbak lettünk egy 7800 GTX reklámmal...
ha unreal 3-at futattnak vele akkor csak bírni fogja ezt is :P -
#21 Wazeg, cserélhetem le a 7800 GTX-emet -
AeroS #20 Nagyon jól néz ki. Az első kettő is nagyon ott volt. Csak reméltem, h kicsit monumentálisabb lesz, mint elődei... és nem csak 30-40 ember fog egyszerre harcolni (pl: Cossacks, Total War sorozat). Ezért remélem ugyanolyan kezelhető lesz a játékmenet, mint már megszoktuk. -
Alfa Of NS #19 Az a 4-dik kep erosen atvezeto kepnek tunik. -
Alfa Of NS #18 Szepnek tunik. Az Age sorozat nekem alapvetoen tetszett, jo grafikajuk van es jol lehetett tolni. Majd kiderul ez mit tud.
Egyebkent az RTS kategoriaban ket merfoldko van csak: Dune2 es Starcraft. -
#17 énis ebben bízok -
BiroAndras #16 Kérdés a sebesség. Ha egy közepes kártyán a 4. képet valós időben tudja, akkor ütős lenne, de attól tartok, ez nem fog menni.
Meg persze az egész nem ér semmit, ha a játék maga nem jó. -
#15 Sztem nagyon jo lenne egy kalandjatekra ez a motor... -
Gurat #14 Szépnek szép...De én a sztratégiai részre leszek kivéncsi. A képek alapján ez marad a régi stílus. -
KOKIKO #13 ja egy fos -
Battlefront #12 gépet kell bővítened bár ijen szar játék mindenre fel megy -
HerrKiss #11 3.2-es P4 (Northwood), 1 GB RAM, MSI 6600 GT... elég lesz, szerintetek, vagy gépet kell bővítenem? -
Metadrone #10 Radeon 9550??? Szerintem Geforce 6600 Gt kell majd neki -
#9 áhh ez a graf...egyrészt csodálatos, másrészt engem a 2 kinézetére emlékeztet, tele meleg színekkel, nem olyan "mű" 3d mint az Empire Earth volt pl...és ebből mellőzik az ilyen varázslós, titános, oriásos hülyeséget...
eszembe jutottak anno a modemes multik msn game-en keresztül másolt játékkal...ehh csak ne okozzon csalódást :) -
AS #8 Ez brutális -
#7 Ez a játék eszméletlenül jól néz ki! Az első két részt is szerettem, remélhetőleg ebben sem kell majd csalódnom. Csak a gépem bírja el...:) -
Murdoc #6 Ütni fog mint a barackpálinka orron át, de remélem nem b*sszák el a játékélményt, mert a mithology se tetszett nekem annyira amiatt. Ha fele olyan jó lesz, mint a régi ageofok annak idején, ez lesz 2005-6-7.... legjobb stratégiája.
-
#5 Tényleg te vagy az első? Kérhetsz kockacukrot! Amúgy tényeg iszonyat jól néz ki a játék. Képek alapján ütni fog.