44
  • halika22
    Átláthatatlan így képről!!
  • kunyika
    http://download.microsoft.com/download/d/7/3/d7348fe3-d498-4e13-96c6-3da92e8f0c62/aoe3trial.exe kijot a trial GL
  • Tigerus
    szerintem jo hogy piacra dobtak most rentegek ember fog gépet ujjítani
  • Mice
    nem feltétlen. rtw-ban az is elég ha szétvered a sereg magját és onnantól kezdve a másik félen múlik, h mészárlás lesz e a dologból, v józan vvonulás

néha egy nem szétvert sereget jobb a magad oldalára állítani mint kiírtani mind1 szálig (persze vannak a megbízhatatlan kivételek)
  • Mice
    neked talán...én a starcraftot sose szerettem
    inkább a warcraft legelső része és az aoe1
  • Mice
    nem tom. anno az age2 grafjához viszonyítva valótlanabbnak tűnt az age1 vízfelszine, ennek ellenére nekem nem tetszett sokáig az age2 motorja mert én szerettem az első részét...
  • Mice
    őszintén ma a fa#omnak kell menőzni vazze?
    nekem fele ilyen erős gépem sincs, de amikkel játszok azt viszi és olyankor örül a fejem

most menő v h erre költöd a pénzed v h apuci pénzel?
  • Mice
    dobd ki, #art se ér...
  • Chief
    Gépigényről senki nem tud semmi bővebbet?
  • Toncsi47
    Hentelés?
    Ha már itt tartunk az utolsó kép elég "vicces"...
  • mousee
    szépnek szép, csak legyen olyan jó, mint az előzőek :)
  • Goth
    a cossacks jóak, én el voltam vele 1 hónapig.
  • Goth
    ez?
    sohasenem.
  • MaREk
    de ugye úgy győzünk hogy lehentelünk mindenkit nem?
  • Supperadi
    egyébként a játék jónak ígérkezik.
  • Supperadi
    MaREK, a Cossacks tényleg nem egy nagy durranás, de kikapcsolódásra nagyon jó, a total war játékok pedig egyáltalán nem a stílusos gyilkolászásról szólnak, hanem magáról a csata megnyeréséről, a harcteknikáról, arról, hogyan győzzünk, nem arról, hogyan henteljünk (ez csak egy nézőpont).
  • T E O
    Sztem ez király lesz az eddigi részek is lekötöttek engem és már összel a boltokban!!!!
  • MaREk
    cossacks egy nagy kalap szar a total war al egyutt es ezis gyanitom gyorsan megunhato monoton xar lesz. menj és hentelj stilusban
  • sajo001
    amiota megjelentek az első képek és lázban égek :P má elkezdtem gyűjteni egy atom turbo videokarira me ez a játék az évtized stratégia játéka lesz uhuhuh
  • NEOreg3
    mert csak

ezt sem ők csinálják, csak ők adják ki
  • Battlefront
    miért nem tud jó játékot csinálni a microsoft?
  • Goth
    csinálhatnának egyszer egy komolyabb olyan stratégiát, amiben nem minden azonos kasztba tartozó katonának ugyanannyi az életereje, nem ugyanúgy forgatják a kardot, és nem úgyanannyit sebeznek...
  • NEOreg3
    gazdagabbak lettünk egy 7800 GTX reklámmal...

ha unreal 3-at futattnak vele akkor csak bírni fogja ezt is :P
  • firstman
    Wazeg, cserélhetem le a 7800 GTX-emet
  • AeroS
    Nagyon jól néz ki. Az első kettő is nagyon ott volt. Csak reméltem, h kicsit monumentálisabb lesz, mint elődei... és nem csak 30-40 ember fog egyszerre harcolni (pl: Cossacks, Total War sorozat). Ezért remélem ugyanolyan kezelhető lesz a játékmenet, mint már megszoktuk.
  • Alfa Of NS
    Az a 4-dik kep erosen atvezeto kepnek tunik.
  • Alfa Of NS
    Szepnek tunik. Az Age sorozat nekem alapvetoen tetszett, jo grafikajuk van es jol lehetett tolni. Majd kiderul ez mit tud.

Egyebkent az RTS kategoriaban ket merfoldko van csak: Dune2 es Starcraft.
  • joebacsi
    énis ebben bízok
  • BiroAndras
    Kérdés a sebesség. Ha egy közepes kártyán a 4. képet valós időben tudja, akkor ütős lenne, de attól tartok, ez nem fog menni.
    Meg persze az egész nem ér semmit, ha a játék maga nem jó.
  • uniu
    Sztem nagyon jo lenne egy kalandjatekra ez a motor...
  • Gurat
    Szépnek szép...De én a sztratégiai részre leszek kivéncsi. A képek alapján ez marad a régi stílus.
  • KOKIKO
    ja egy fos
  • Battlefront
    gépet kell bővítened bár ijen szar játék mindenre fel megy
  • HerrKiss
    3.2-es P4 (Northwood), 1 GB RAM, MSI 6600 GT... elég lesz, szerintetek, vagy gépet kell bővítenem?
  • Metadrone
    Radeon 9550??? Szerintem Geforce 6600 Gt kell majd neki
  • joebacsi
    áhh ez a graf...egyrészt csodálatos, másrészt engem a 2 kinézetére emlékeztet, tele meleg színekkel, nem olyan "mű" 3d mint az Empire Earth volt pl...és ebből mellőzik az ilyen varázslós, titános, oriásos hülyeséget...
    eszembe jutottak anno a modemes multik msn game-en keresztül másolt játékkal...ehh csak ne okozzon csalódást :)
  • AS
    Ez brutális
  • asysoft
    Ez a játék eszméletlenül jól néz ki! Az első két részt is szerettem, remélhetőleg ebben sem kell majd csalódnom. Csak a gépem bírja el...:)
  • Murdoc
    Ütni fog mint a barackpálinka orron át, de remélem nem b*sszák el a játékélményt, mert a mithology se tetszett nekem annyira amiatt. Ha fele olyan jó lesz, mint a régi ageofok annak idején, ez lesz 2005-6-7.... legjobb stratégiája.
  • Sub
    Tényleg te vagy az első? Kérhetsz kockacukrot! Amúgy tényeg iszonyat jól néz ki a játék. Képek alapján ütni fog.