Accept

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Accpet for 2 win az télelg joag. de accpet már nicns csak udo

Pizsta.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

rezsofiz
😄D Én is csak úgy nézhettem meg hogy teljesen a szélét fogva nagyon óvatosan 😄 Ereklye ^^

sazl : c

Panzerfaust
Nem akarta kiadni a kezébõl, így alig láttam, de nekem kesztyû kellet volna😄

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

rezsofiz
Az én ismerõsöm is megszerezte az egyik gitáros pengetõjét 😄 Nagyon állatul néz ki.

Panzerfaust
De az ám. Két napig nem volt hangom. Az egyik ismerõsöm szerzett pengetõt. Udo a kesztyüit dobálta be😊

rezsofiz
Egyik ismerõsöm volt kinnt. Azt mondta hogy brutáljó volt.

Panzerfaust
Szigeten ki volt kinn az Accepten? Qva nagy hangulat volt. Ennek örömére megszereztem tõlük pár albumot.

rezsofiz
Fogalmam sincs 😊

gabber_saviola
mé elfogad a nevük? 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

rezsofiz
Sztem nem. Az 1996-ban megjelent Predator albumuk elég ütõs volt még. Igaz, az volt az utolsó lemezük 😊

Yeltzin
ez ok, de kb. 15 évvel ezelõtt nekik leáldozott 😊

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

rezsofiz
Csodálkozom hogy nem volt még Accept-topik, pedig eléggé nagy név 😊 Fantasztikus zenéik vannak.

rezsofiz
"Az igazi solingeni penge. Az Accept még a hetvenes években alakult Udo Dirkschneider énekes vezetésével, hogy aztán a nyolcvanas évek elejére kialakuljon az a védjegyszerû hangzás, amely sok tekintetben a német heavy metal szinonimája lett. Udo szétsmirglizett Bon Scott-hangja, a Judas Priest British Steel-korszakát idézõ gyors, egyszerû gitárriffek, brutális slágerek, folyamatos turnézás: a Restless and Wild (1982) és a Balls to the Wall (1983) album máig a heavy metal alaplemezei közé tartozik, mint ahogy a nyolcvanas évek közepén világsikert indukáló, a korábbiaknál kipolírozottabb Metal Heart. Az Accept története során jó néhány muzsikust fogyasztott el, el is tûnt, míg a törpösített Rob Halford-külsejû Udo szólókarriert kezdett U.D.O. néven, ám a kilencvenes évek lassan megérlelték a visszatérést és az Accept visszafoglalta helyét a heavy metal Olümposzon."

Hivatalos Accept-oldal: http://www.acceptarchive.com/

Kép az együttesrõl. További képek az oldalon.