Xp password recoveryZ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
montam már h javitva van már... és ha mûködne akkor se menne mert nem a klasszikus bejelenkezés van benne.. hanem win2k szerû tehát... ne faszkoggyál itt
__|__ ________(*)________
F8 nyomogatása rögtön a gép bekapcsolása után! Azsem az a neve hogy hibakeresési beálitások vagy ilyesmi! Látom te tök sik vagy ehez!
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
max win. xp javító csomag 1(sp1) 2(sp2)...tehát nem kell ítt menõzni
és 1. 2x kell f8at nyomni..
2 nemhiszem h etsztelted volna sp2ben
3. ez az xp ami most van a laptopon az oylan h nem kikell vállasztani a képet ami a felh.mellett van hanem bekell írni a usert vagy azt h Administrator....<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#gun>#gun>
by Rolesz Master!<#nyes>#nyes>
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
proactive
de ezt csak akkorlehetne használni ha a rendstergezda jelszava valahova belenne írva de sajnos seholsincs 😞ugyhogy ezt nem tudtam használni...
már csak az az egy megoldás van h egy keyloggerel megnézem a jelszót ha beírja csak az a bibi h startup hoz admin jogosultság kéneugyhogy ezt is buktam 😞
én fater gépét az Advanced Password Recovery-vel törtem fel ez 30 napos progi de múködik 100% -ban kiíja a jelszót és a gép lefagy dehát ennyi baj legyen😊
vagy annak csinaljunk topicot, hogy mit tudok en es nem mondom el
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
azal a jelszó megfejtõvel csak ellenõriztem h csináélt e valamit próbáltam egy másik linuxos cdvelis de az se viszi a csillagot 😞
megfeljteni nem tod vele a jelszot. szal csillag, es akkor nem lesz jelszo
* = blank the password (This may work better than setting a new password!)
Offline registry editor
végigmentem step by step de van egy bottolos flopym ami csak a jelszó második betûjét mutatjameg és az nem a 2es az 12345ben 😞 hanem megmaradt ez *d*** mé nem mûködik???? elismentettem ott mindfent de enm 😞<#mf3>#mf3><#pardon1>#pardon1><#levele>#levele><#schmoll2>#schmoll2><#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting><#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom><#rinya>#rinya>
és a helenyett ctrl+alt+deltnyomtam 😄
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
nemtudnátok adni valami jót?? én már 2órát rááldoztam demég mindig egy szaros kis user vagyok ezen a gépen 😞
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
ez lenne alegjobb ha lelehetne tölteni fullban..plz helpmemert beszeretnék anyu laptopján lépni adminként.. mert elfelejtettem a jelszót <#vigyor3>#vigyor3>😄<#help>#help><#help>#help><#pardon1>#pardon1>
ez jó scak az a baj h csak a 2dik betût adja meg ... és én nem akarok 10 dolcsit fizetni.. megoldás???