Xp password recoveryZ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A képpel kapcsolatba kipróbáltam de sajna nem megy ugyanugy kér jelszót ....

bazze miaz h sív?? he?? most azért mert csináltam egy topikot???
montam már h javitva van már... és ha mûködne akkor se menne mert nem a klasszikus bejelenkezés van benne.. hanem win2k szerû tehát... ne faszkoggyál itt

__|__ ________(*)________

Windows Xp sp 1 és sp2 re gondoltam!
F8 nyomogatása rögtön a gép bekapcsolása után! Azsem az a neve hogy hibakeresési beálitások vagy ilyesmi! Látom te tök sik vagy ehez!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

és miaz h windows sp1sp2?? én ilyen oprendszert nemis merek.. más?
max win. xp javító csomag 1(sp1) 2(sp2)...tehát nem kell ítt menõzni

már bocs de szerinted ez micsoda??
és 1. 2x kell f8at nyomni..
2 nemhiszem h etsztelted volna sp2ben
3. ez az xp ami most van a laptopon az oylan h nem kikell vállasztani a képet ami a felh.mellett van hanem bekell írni a usert vagy azt h Administrator....<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#gun>

Tesztelve Windows Sp1 és Sp2!

Na végre megtaláltam a topikot nem emlékeztem a cimére! Na elmondom mindenkinek hogy hogy lehet feltörni! F8 nyomogatésa kijön valami nem tudom pontosan arra menj rá hogy csökentett mód! Ne ijedj meg pörögni fognak fájlok! És ott lesznek a felhasználoói fiókok lépj be a "Rendszergazda" nevõ fiókba lehet hogy elõjön egy hibaüzenet szerüség arra azem igen-t kell nyomni (na mindegy úgyis kiderül ha azt végigolvasod) na szóval innen Rendszergazdai jogunk van! Lépjünk rá a Start-ra Veszérlõplt Felhasználói fiókok ott adig lépjünk vissza amig megtaláljuk azt a fiókot amit fel akarunk törni lépjünk rá aztán lesz egy olyan hogy "jelszó törlése" arra kattincsunk! Aztán simán újra inditjuk a gépet belépünk abba a fiókba amit feltörtünk!És már nem kér jelszót!
by Rolesz Master!<#nyes>

Placebó
ehh Csíra... na tünés aludni

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

van ez is de ez sem jó mert h belelásson a jelszó regbe ahhz is admin jog kéne...😞
proactive

igen ezt má énismegtaláltam "megis vettem" a carcks.amról
de ezt csak akkorlehetne használni ha a rendstergezda jelszava valahova belenne írva de sajnos seholsincs 😞ugyhogy ezt nem tudtam használni...
már csak az az egy megoldás van h egy keyloggerel megnézem a jelszót ha beírja csak az a bibi h startup hoz admin jogosultság kéneugyhogy ezt is buktam 😞

paxyene
jelszófejtõ progik

én fater gépét az Advanced Password Recovery-vel törtem fel ez 30 napos progi de múködik 100% -ban kiíja a jelszót és a gép lefagy dehát ennyi baj legyen😊

zakika
akkor ozd meg velunk marhakkal a tapasznyalaidat
vagy annak csinaljunk topicot, hogy mit tudok en es nem mondom el

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Milyen hülye topik ez! Hasonló a lámer gyöléshez! Ehez nem kell progi ti marhák!

pedestrian
Hirens boot cd.

help

ezt nem hiszem el! ez valahogy nemakar összejönni már 3 félével csinálta, próbáltam 12345el , * al is de nem ..... ághr<#nemtudom><#rinya><#schmoll2><#shakehead>

tudom próbáltam azzalis de azzal sem...
azal a jelszó megfejtõvel csak ellenõriztem h csináélt e valamit próbáltam egy másik linuxos cdvelis de az se viszi a csillagot 😞

meg javasoltak a caint is:

http://www.oxid.it/cain.html

ezzel a linuxos cuccal kerj uj jelszot ( csillag ot "*" adj neki ) , ugy valoszinu mukodni fog.
megfeljteni nem tod vele a jelszot. szal csillag, es akkor nem lesz jelszo

* = blank the password (This may work better than setting a new password!)

találtam ennek egy flopys verzióját is.ezzel semegy 😞
Offline registry editor

NEMMÛKÖDIK
végigmentem step by step de van egy bottolos flopym ami csak a jelszó második betûjét mutatjameg és az nem a 2es az 12345ben 😞 hanem megmaradt ez *d*** mé nem mûködik???? elismentettem ott mindfent de enm 😞<#mf3><#pardon1><#levele><#schmoll2><#fejvakaras><#wilting><#conf><#nemtudom><#rinya>

ok má megtaláltam shift+1 kipróbálom kösz a segítséget

nami a !???

jó igen ezt próbáltam tegnap csak nem tudtam h dosban mi a felkiáltó jel
és a helenyett ctrl+alt+deltnyomtam 😄

stratoman
precision
ok, sry nemtudtam

Bazinga!

és ezt hogy kell használni?? leszedtem a 6 15megás file-t öszzeraktam bemountoltam..és? miccsináljak vele? kiis írtam próbáltam bootolni velde nem ment... plz helpme

Placebó
korrekt

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

jah ezt különben énis próbáltam .. leis írtam az elfelejtett jelszós topicban.... be ez nem mûködik sajna 😞

ez már orvosolva lett sp1-ben úgy tudom

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

precision

Bazinga!

mert?

Ehez nem is kell program!Ehh

kösz

alph4
http://torrentspy.com/search.asp?mode=torrentdetails&id=336452&query=ERD+Commander+2005+

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

linket tucc adni mert én csak demot találtam

kipróbálom

Placebó
ERD Commander 2005 - best

Extraboy
CIA Commander asszem, ez ramegy egy floppyra, barmelyik gepen bootolsz rola es maris van engedelyed a mappakhoz, registry-hez + userekhez (csak ATIRNI tudja a jelszot, megfejteni nem!)

igen a másodi olyan lenne ha nem demó lenne de sajna nem jó töltöttem még le párat denemmüködnek<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#levele><#shakehead>
nemtudnátok adni valami jót?? én már 2órát rááldoztam demég mindig egy szaros kis user vagyok ezen a gépen 😞

NEOreg3
nincs kedvem keresgélni, de létezik oylan, ami nem fejti meg, hanem felülírja a régi jelszót

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

RelakSfromhome
kolegának olyan van, hogy akár az admin paswördöt is képes kitörölni <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

www.lostpassword.com
ez lenne alegjobb ha lelehetne tölteni fullban..plz helpmemert beszeretnék anyu laptopján lépni adminként.. mert elfelejtettem a jelszót <#vigyor3>😄<#help><#help><#pardon1>

loginrecovery
ez jó scak az a baj h csak a 2dik betût adja meg ... és én nem akarok 10 dolcsit fizetni.. megoldás???

hi találtam párat de azok közül csak 2 megy és csak képéért 😞