46
recovery progik
  • Greegko
    A képpel kapcsolatba kipróbáltam de sajna nem megy ugyanugy kér jelszót ....
  • pasquale
    bazze miaz h sív?? he?? most azért mert csináltam egy topikot???
    montam már h javitva van már... és ha működne akkor se menne mert nem a klasszikus bejelenkezés van benne.. hanem win2k szerű tehát... ne faszkoggyál itt
  • Rolesz
    Windows Xp sp 1 és sp2 re gondoltam!
    F8 nyomogatása rögtön a gép bekapcsolása után! Azsem az a neve hogy hibakeresési beálitások vagy ilyesmi! Látom te tök sik vagy ehez!
  • pasquale
    és miaz h windows sp1sp2?? én ilyen oprendszert nemis merek.. más?
    max win. xp javító csomag 1(sp1) 2(sp2)...tehát nem kell ítt menőzni
  • pasquale
    már bocs de szerinted ez micsoda??
    és 1. 2x kell f8at nyomni..
    2 nemhiszem h etsztelted volna sp2ben
    3. ez az xp ami most van a laptopon az oylan h nem kikell vállasztani a képet ami a felh.mellett van hanem bekell írni a usert vagy azt h Administrator....
  • Rolesz
    Tesztelve Windows Sp1 és Sp2!
  • Rolesz
    Na végre megtaláltam a topikot nem emlékeztem a cimére! Na elmondom mindenkinek hogy hogy lehet feltörni! F8 nyomogatésa kijön valami nem tudom pontosan arra menj rá hogy csökentett mód! Ne ijedj meg pörögni fognak fájlok! És ott lesznek a felhasználoói fiókok lépj be a "Rendszergazda" nevő fiókba lehet hogy előjön egy hibaüzenet szerüség arra azem igen-t kell nyomni (na mindegy úgyis kiderül ha azt végigolvasod) na szóval innen Rendszergazdai jogunk van! Lépjünk rá a Start-ra Veszérlőplt Felhasználói fiókok ott adig lépjünk vissza amig megtaláljuk azt a fiókot amit fel akarunk törni lépjünk rá aztán lesz egy olyan hogy "jelszó törlése" arra kattincsunk! Aztán simán újra inditjuk a gépet belépünk abba a fiókba amit feltörtünk!És már nem kér jelszót!
    by Rolesz Master!
  • Placebó
    ehh Csíra... na tünés aludni
  • pasquale
    van ez is de ez sem jó mert h belelásson a jelszó regbe ahhz is admin jog kéne...:(
    proactive
  • pasquale
    igen ezt má énismegtaláltam "megis vettem" a carcks.amról
    de ezt csak akkorlehetne használni ha a rendstergezda jelszava valahova belenne írva de sajnos seholsincs :(ugyhogy ezt nem tudtam használni...
    már csak az az egy megoldás van h egy keyloggerel megnézem a jelszót ha beírja csak az a bibi h startup hoz admin jogosultság kéneugyhogy ezt is buktam :(
  • paxyene
    jelszófejtő progik

én fater gépét az Advanced Password Recovery-vel törtem fel ez 30 napos progi de múködik 100% -ban kiíja a jelszót és a gép lefagy dehát ennyi baj legyen:)
  • zakika
    akkor ozd meg velunk marhakkal a tapasznyalaidat
    vagy annak csinaljunk topicot, hogy mit tudok en es nem mondom el
  • Rolesz
    Milyen hülye topik ez! Hasonló a lámer gyöléshez! Ehez nem kell progi ti marhák!
  • pedestrian
    Hirens boot cd.
  • pasquale
    help
  • pasquale
    ezt nem hiszem el! ez valahogy nemakar összejönni már 3 félével csinálta, próbáltam 12345el , * al is de nem ..... ághr
  • pasquale
    tudom próbáltam azzalis de azzal sem...
    azal a jelszó megfejtővel csak ellenőriztem h csináélt e valamit próbáltam egy másik linuxos cdvelis de az se viszi a csillagot :(
  • tomo
    meg javasoltak a caint is:

http://www.oxid.it/cain.html
  • tomo
    ezzel a linuxos cuccal kerj uj jelszot ( csillag ot "*" adj neki ) , ugy valoszinu mukodni fog.
    megfeljteni nem tod vele a jelszot. szal csillag, es akkor nem lesz jelszo

* = blank the password (This may work better than setting a new password!)

• pasquale
    találtam ennek egy flopys verzióját is.ezzel semegy :(
    Offline registry editor
  • pasquale
    loginrecovery
  • pasquale
    NEMMŰKÖDIK
    végigmentem step by step de van egy bottolos flopym ami csak a jelszó második betűjét mutatjameg és az nem a 2es az 12345ben :( hanem megmaradt ez *d*** mé nem működik???? elismentettem ott mindfent de enm :(
  • pasquale
    ok má megtaláltam shift+1 kipróbálom kösz a segítséget
  • pasquale
    nami a !???
  • pasquale
    jó igen ezt próbáltam tegnap csak nem tudtam h dosban mi a felkiáltó jel
    és a helenyett ctrl+alt+deltnyomtam :D
  • stratoman
    Windows Jelszó Visszaállítás
  • precision
    ok, sry nemtudtam
  • pasquale
    és ezt hogy kell használni?? leszedtem a 6 15megás file-t öszzeraktam bemountoltam..és? miccsináljak vele? kiis írtam próbáltam bootolni velde nem ment... plz helpme
  • Placebó
    korrekt
  • pasquale
    jah ezt különben énis próbáltam .. leis írtam az elfelejtett jelszós topicban.... be ez nem működik sajna :(
  • Aspyrin
    ez már orvosolva lett sp1-ben úgy tudom
  • precision
  • pasquale
    mert?
  • Rolesz
    Ehez nem is kell program!Ehh
  • pasquale
    kösz
  • alph4
    http://torrentspy.com/search.asp?mode=torrentdetails&id=336452&query=ERD+Commander+2005+
  • pasquale
    linket tucc adni mert én csak demot találtam
  • pasquale
    kipróbálom
  • Placebó
    ERD Commander 2005 - best
  • Extraboy
    CIA Commander asszem, ez ramegy egy floppyra, barmelyik gepen bootolsz rola es maris van engedelyed a mappakhoz, registry-hez + userekhez (csak ATIRNI tudja a jelszot, megfejteni nem!)