46
recovery progik
-
Greegko #46 A képpel kapcsolatba kipróbáltam de sajna nem megy ugyanugy kér jelszót .... -
pasquale #45 bazze miaz h sív?? he?? most azért mert csináltam egy topikot???
montam már h javitva van már... és ha működne akkor se menne mert nem a klasszikus bejelenkezés van benne.. hanem win2k szerű tehát... ne faszkoggyál itt -
Rolesz #44 Windows Xp sp 1 és sp2 re gondoltam!
F8 nyomogatása rögtön a gép bekapcsolása után! Azsem az a neve hogy hibakeresési beálitások vagy ilyesmi! Látom te tök sik vagy ehez! -
pasquale #43 és miaz h windows sp1sp2?? én ilyen oprendszert nemis merek.. más?
max win. xp javító csomag 1(sp1) 2(sp2)...tehát nem kell ítt menőzni -
pasquale #42 már bocs de szerinted ez micsoda??
és 1. 2x kell f8at nyomni..
2 nemhiszem h etsztelted volna sp2ben
3. ez az xp ami most van a laptopon az oylan h nem kikell vállasztani a képet ami a felh.mellett van hanem bekell írni a usert vagy azt h Administrator.... -
Rolesz #41 Tesztelve Windows Sp1 és Sp2! -
Rolesz #40 Na végre megtaláltam a topikot nem emlékeztem a cimére! Na elmondom mindenkinek hogy hogy lehet feltörni! F8 nyomogatésa kijön valami nem tudom pontosan arra menj rá hogy csökentett mód! Ne ijedj meg pörögni fognak fájlok! És ott lesznek a felhasználoói fiókok lépj be a "Rendszergazda" nevő fiókba lehet hogy előjön egy hibaüzenet szerüség arra azem igen-t kell nyomni (na mindegy úgyis kiderül ha azt végigolvasod) na szóval innen Rendszergazdai jogunk van! Lépjünk rá a Start-ra Veszérlőplt Felhasználói fiókok ott adig lépjünk vissza amig megtaláljuk azt a fiókot amit fel akarunk törni lépjünk rá aztán lesz egy olyan hogy "jelszó törlése" arra kattincsunk! Aztán simán újra inditjuk a gépet belépünk abba a fiókba amit feltörtünk!És már nem kér jelszót!
by Rolesz Master! -
#39 ehh Csíra... na tünés aludni -
pasquale #38 van ez is de ez sem jó mert h belelásson a jelszó regbe ahhz is admin jog kéne...:(
proactive -
pasquale #37 igen ezt má énismegtaláltam "megis vettem" a carcks.amról
de ezt csak akkorlehetne használni ha a rendstergezda jelszava valahova belenne írva de sajnos seholsincs :(ugyhogy ezt nem tudtam használni...
már csak az az egy megoldás van h egy keyloggerel megnézem a jelszót ha beírja csak az a bibi h startup hoz admin jogosultság kéneugyhogy ezt is buktam :( -
#36 jelszófejtő progik
én fater gépét az Advanced Password Recovery-vel törtem fel ez 30 napos progi de múködik 100% -ban kiíja a jelszót és a gép lefagy dehát ennyi baj legyen:) -
#35 akkor ozd meg velunk marhakkal a tapasznyalaidat
vagy annak csinaljunk topicot, hogy mit tudok en es nem mondom el -
Rolesz #34 Milyen hülye topik ez! Hasonló a lámer gyöléshez! Ehez nem kell progi ti marhák! -
#33 Hirens boot cd. -
pasquale #32 help -
pasquale #31 ezt nem hiszem el! ez valahogy nemakar összejönni már 3 félével csinálta, próbáltam 12345el , * al is de nem ..... ághr -
pasquale #30 tudom próbáltam azzalis de azzal sem...
azal a jelszó megfejtővel csak ellenőriztem h csináélt e valamit próbáltam egy másik linuxos cdvelis de az se viszi a csillagot :( -
tomo #29 meg javasoltak a caint is:
http://www.oxid.it/cain.html -
tomo #28 ezzel a linuxos cuccal kerj uj jelszot ( csillag ot "*" adj neki ) , ugy valoszinu mukodni fog.
megfeljteni nem tod vele a jelszot. szal csillag, es akkor nem lesz jelszo
* = blank the password (This may work better than setting a new password!)
-
pasquale #27 találtam ennek egy flopys verzióját is.ezzel semegy :(
Offline registry editor -
pasquale #26 loginrecovery -
pasquale #25 NEMMŰKÖDIK
végigmentem step by step de van egy bottolos flopym ami csak a jelszó második betűjét mutatjameg és az nem a 2es az 12345ben :( hanem megmaradt ez *d*** mé nem működik???? elismentettem ott mindfent de enm :( -
pasquale #24 ok má megtaláltam shift+1 kipróbálom kösz a segítséget -
pasquale #23 nami a !??? -
pasquale #22 jó igen ezt próbáltam tegnap csak nem tudtam h dosban mi a felkiáltó jel
és a helenyett ctrl+alt+deltnyomtam :D
-
#21 Windows Jelszó Visszaállítás -
#20 ok, sry nemtudtam -
pasquale #19 és ezt hogy kell használni?? leszedtem a 6 15megás file-t öszzeraktam bemountoltam..és? miccsináljak vele? kiis írtam próbáltam bootolni velde nem ment... plz helpme -
#18 korrekt -
pasquale #17 jah ezt különben énis próbáltam .. leis írtam az elfelejtett jelszós topicban.... be ez nem működik sajna :( -
Aspyrin #16 ez már orvosolva lett sp1-ben úgy tudom -
#15 -
pasquale #14 mert? -
Rolesz #13 Ehez nem is kell program!Ehh -
pasquale #12 kösz -
#11 http://torrentspy.com/search.asp?mode=torrentdetails&id=336452&query=ERD+Commander+2005+ -
pasquale #10 linket tucc adni mert én csak demot találtam -
pasquale #9 kipróbálom -
#8 ERD Commander 2005 - best -
#7 CIA Commander asszem, ez ramegy egy floppyra, barmelyik gepen bootolsz rola es maris van engedelyed a mappakhoz, registry-hez + userekhez (csak ATIRNI tudja a jelszot, megfejteni nem!)