881
Új szmájlik az SG-nek.
-
SZtem rakjátok be arról az oldalról egyenként az összeset. -.- -
Braveheart #679
ezen jót nevettem, igaz a többin is
-
de poén...:D
-
gyáááá... :D -
Muhah -
nemjó ötlet mer akkor a régebbi postokban lévő szmájlik nem jelenének meg >:3
-
valóban, ez sokkal szebb:):):) -
alvós sincse -
zenés fasza a másik minek? -
zenés jó, olyan még nincs
-
-
ilyesmi még jó is lenne :) -
Flame utanra:
-
blackgamer #667 na, akkor ez nagyszerű
-
Asszem ez. :o
zsatantekk -
Volt nagyonrég egy ilyesmi kiterjesztésem Firefoxhoz. Asszem addolni is lehetett szmájlikat. Az megoldaná a problémát. -
blackgamer #664 annyit lehetne tenni, hogy a böngésző felső részéhez felrakni egy új (ikon) gombot, ami elindítana egy programot ahol szerepelnek a szmájlik és valamelyikre bökve vágólapra teszi a kiválasztottat IMG tag-ek között
szerintem ezzel is gyors és kényelmes lehet a linkelés -
Popup módszerrel azóta sem kísérleteztem, de egy alternatív megildás:
ugyanitt -
nem elég ha a vágólapra rakja, hanem hogy már ide szurja is be ráadásul img tagok közé. mert valóban necces sok választékot használni. viszont ha popupban lene, naon zsear lenne... csak hát, ugye kár, ... -
blackgamer #661 néhány kedvenc szmájlinál jó a webes, de soknál érdemesebb lenne a gépen tárolni, mert több másodperc is lehet mire az összes bejön
amúgy megoldható hogy kattintásra a vágólapra rakja -
Popupot meg tudom oldani, új doksiban elhelyezni a szmájlikat szintén, de hogy a popup együttműködik-e a fórum formjával, azt nemtom. Nem értek a javascripthez. :C
http://www.sg.hu/forumfaces.php -
olyat tucc csinálni hogy lenne egy kis hivatkozás, mint ez a (szmájlik) gomb, rámegyünk uj ablakban (kicsiben() bejön egy ablakocska, mint a rendes szmájli oldal, csak az igazából egy különáló oldalonlenne (pl uw, atw), benne lennének a különböző szmájli parancsok mint (#idiota), majd egy vonallal olyan szmájlik, amiket a kedves házigazda odatett. -
Újtéma: PÓTszmájlik az sg-nek. Megvalósítás itt. Házigarázda jog kell hozzá, akit érdekel, szól, becopyzom ide a sample forráskódot és kap egy kis útmutatót is a használathoz. -
-
-
:DD -
::Www:wWAWA:::ASD:AS:D:AS:dasdds!! -
:D vegastó
-
-
-
velemenyem szerint a lejobbak:
-
-
k*rrrrrrrrrrrrrva jo :D
-
-
-
:DDDDDD
És a "begbaszos" szmájli a király!!!!! -
:DDD
Hányszor is tetted már be? :D -
viszont alvós szmájli nincs, kivéve ezt:
de ez is nem is az áémosságot jelzi hanem azt hogy unalmas valami.
viszont ez: -
hát ennek van értelme:S -
minek megbaszós szmájli?