Új szmájlik az SG-nek.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
én kétlem, hogy lesznek
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mindenféleképpen bmp-be akarja menteni.
Valaki segítsen!help.
Ezeket a szmájlikat hogy tudnám gifbe lementeni?
Mert én a kép mentése más néven-be csak bmp választható!
Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.
Pl.: :-D , :-) , :-S stb...
Gnarls Barkley: Smiley Faces
ez a cime google majd megleli 😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
lekéstem. 😞 van másik link?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Arcátlan:

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Bocs hogy ide irok de ide illik a legjobban.
Ezeket a szmájlikat hogy tudnám gifbe lementeni?
Mert én a kép mentése más néven-be csak bmp választható!

Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
17:23 Me0w: norbdog szerintem fogalmad sincs mirol beszelsz 😄
17:24 norbdog: miért? csak kicseréltem egy retkes kábelt, és mosmeg csipog, pedig mûködik rendesen a gép
17:27 norbdog: ilyen végzõdesre gondoltam: http://www.lomex.hu/pict/kabel/bh.jpg
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"