881
Új szmájlik az SG-nek.
-
#40 devinatartos nem kéne, mert az kopirájtos (uccsó 3) -
-
blackgamer #38 ez baromi jó ötlet!
elvileg kivitelezhető, itt megvitathatjuk majd -
#37 én nem mondtam, hogy hülyeség, csak +1 program, hogy írhass vmit, sztem csak a nagyon elvakult fórumozók használnák.
legtöbben, ahogy látom simán gépelnek, még szmájlikat se használnak, sőt talán a logó nélküliek többen vannak, mint a logósok. azért mert gyorsabb, meg az alap szmájlik egyszerűek: :)
lenne egy központi db, amiből lekéri az aktuális szmájlikat, a programban magában megírod az üzidet, és ide postolja, az jó, csak akkoris külön progi.
én úgy tudnám elképzelni, hogy leolvasná vhogy az oldalról a textbox helyzetét, és a helyére illeszkedne vhogy. mittudomén rátapadna a helyére, és vele együtt görögne, akkor nem okoz fennakadást... :o (lehet ilyet egyáltalán?) -
blackgamer #36 amúgy jó ha tudod, hogy több fórumhoz/bloghoz satöbbi oldalhoz használnak manager progikat, azzal gyorsabb mint neten böngészővel vacakolni, és ezeket az adott oldal támogatja -
blackgamer #35 valami ilyesmire gondoltam: GetSmile - Smiley manager csak ennél azért jobbat
nekem amikor terhelt a netem baromi lassan töltődnek be, ha nem is tölti le, azt megnézi hogy müxik-e a link -
#34 -
#33 igen ezaz az egész kámaszútra sorozatot be kéne tenni
htxvm -
-
#31 külön programot egy fórumhoz sztem nemsokan fognak használni. minek?
a szmájlik amúgy a gépedet tárolódnak, éppen ezért van a cache kitalálva, gyorsítja a böngészést.
ha meg mindig letölti őket állítsd be, vagy ürítsd a cache-edet, mert vmi probléma lehet. -
blackgamer #30 ha megy a le/feltöltésem néha sok másodperc mire betölti a smiley-kat
inkább egy "smiley manager" progi kéne:
- ami a gépen tárolná a képeket (így nem kell letölteni = gyors)
- képre kattintva vágólapra másolja a képlinket
- bárki kedvére rendezhetné kedvenc ikonjait
- egy központi adatbázisból le lehetne tölteni új smiley-kat, illetve ajánlani is lehetne újakat ha valaki jókat talál
- stb. -
skristof #29 -
#28 ná = nem ??
Nem mondtam, hogy nem szabad
:) -
#27 sry, nátuttam, hogy nem szabad. -
#26 Igaz, én az angry-ben kerestem. -
#25 DE MIÉRT ELIPSZILONNAL?!?!?!?!? -
pasquale #24 jah má nemárt egykét új szmályli -
#23 Jaigen, meg a táblás rovat :D -
#22 smilies.hu-n a sorozatok/mf, és nagyarc :)
Esetleg MSN Kama Sutra -
#21 De ott van, Obscene, 2 . oldal . -
#20 támogatnám újregek kivédése ellen:
És tertovannak ezt:
-
#19 Ezt ismerem, de szvsz elég snassz szmájlik vannak itt.Még a "" sincs benne:)) -
#18 szmájli az akadálymentes oldalra :D -
#17 és lehesen állítani a felhasználónak hogy klasszikus szmájlikat vagy az újat akarja használni.9 -
#16 -
#15 ezse kutya!
szal max 50-et gyüjtsetek össze azt mehet a feladónak! -
#14 ezt ajánlom, sztem az egyik legjobb -
#13 szerintem epp eleg ami van...
ha nagyon kell szmajli akkor bookmarkoljatok oszt linkelgessetek innen:
szmajli vord -
#12 Eheh, először is nem a reklám helye, másodszor saját felhasználásra van, harmadszor már elköltöztettem, mert srv folyton állt . :) -
#11 szmájlik, ezekből 1-2 yo lenne -
#10 Úgy látszik ez 50-et kitesz -
#9 Azt a zzz-set!!! amugy 50 hogy fér be? -
#8 Vagy tuvok szmálylis oldala. -
#7 Pár ötlet indításnak:
-
#6 google -
#5 Sztem fölös, annyi jó szmájlis oldal van már ... -
#4 hm...nem találok rendes smileyt...tudsz oldalt ahol szedhetek? -
#3 Feladat adott. -
#2 ... -
#1 St: "egyesével nem fogom a szmájlikat berakosgatni, ha összeszedtek mondjuk 50 újat ÉS értelmeset, és egyszerre átnyújtjátok, akkor berakom..."