881
Új szmájlik az SG-nek.
-
Ez télleg zsír!!
-
CUCLI #119 jaja. azokat nehogy betegyétek :P -
ez jó nagyon:DD -
blackgamer #117 -
+ az első 5-öt betennék! -
tényleg össze kéne gyűjteni 50-et, és lenne egy szavaás, mint anno volt pályázatoknál... és akié nyerne (vagyis aki beküldte), az kapna 1 hónap VIP-t. -
orkenyid #114 Tényleg jó lenne +50 smiley, a mostaniak már kicsit unalmasak 
Itt is vannak jók:
www.smiliefreak.de
www.smiliefreak.de (angolra fordítva) -
Ő manuálisan rakta be. -
De lehet. IMYkének is volt. -
Ez biztos jön: -
+50 szmájli? Mi a ráknak?
Elég sokféle van, plusz vannak 'duplikáltak' (
), kis szanálás kéne, és szerintem +5db pont elég lenne.
-
Azért is jó a progi, mert így privát üzeneteknél is lehet szmájlit beszurni, csak akkor HTML kódra kell rámenni:) -
Dodo55 #108 Majd kisebbek lesznek, ha jönnek az új funkciók, de addigis nem akartam üres területek hagyni. -
1ébként a gombokat szabhatnád picit kisebbre mert olyan mintha vakoknak/gyengénlátóknak készült volna! 
[nem megsértődni, ez nem oltás, ez csak egy észre vétel
]
-
Dodo55 #106 Pontosan
Csak azzal kell vigyázni, hogy egy dat fájlt ne importálj többször, mert akkor többször benn lesznek ugyanazok a smiley-k -
Dodo55 #105 De természetesen a Beta 2-ben már lesz 3 új gomb: Hozzáadás Törlés Módosítás
Ezekkel közvetlenül lehet majd smiley-kat hozzáadni/törölni/modosítani az adatbásisban.
De most is lehet törölni/módosítani az adatbázisban, csak ahhoz kell egy dBase formátumot ismerő adatbáziskezelő. -
vagy hozzá írni ahoz ami-t te linkeltél... -
Dodo55 #103 Simán bele lehet!
Először fel kell tölteni a smiley-t az internetre.
Aztán kreállni kell egy dat kiterjesztésű fájlt, aminek a tartalma a következő legyen:
"Smiley neve, ami megjenik a listában","Smiley URL címe"
Utána importálás és kiválasztani a dat fájlt. -
remélem majd lesz olyan hogy saját szméjlit is bele lehet tenni;) -
Dodo55 #101 Akartam is mondani, hogy vannak bizonyos smiley-k, amik bizonytalan szerveren vannak. De ezt a dat fájlt csak azért csináltam, hogy ki lehessen próbálni a progit, és azért, hogy az eddigi smiley-k, amik ebbe a topicba be lettek téve össze legyenek valahogy gyűjtve. Először én is gondolkodtam, hogy be tegyen -e a kepfeltoltes.hu-ról berakott smiley-kat, de aztán beraktam, mert a dat nem igazán végleges, mert a smiley-k neve a fájlnevük lett, mert siettem. Amikor majd megcsinálok egy olyan dat-ot, amiben a smiley-k nevéről már rendesen következtetni lehet magára a smiley-ra, akkor majd valószínüleg felrakom valamilyen gyors magyar szerverre a külföldi és képfeltöltögetős szervereken lévő smiley-kat. -
shogy mert nem lehet se HTML se BB Kódot használni aláírásba az SG-n! -
ez tényleg király -
Smájlit, hogy tudok aláírásba rakni? -
a kepfeltoltes biztos jo hely? egy idő után törölni szokott: \ -
Dodo55 #96 -
Ez zsír lett! Grat! -
Dodo55 #94 -
Dodo55 #93 Még gyorsan berakom -
én inkább angolul írtam volna oda -
A szmájlit - j-vel írják és nem ly-vel...
-
elég a 2.at -
-
hé ez még nem volt betéve -
LOL :DD -
Dodo55 #86 Még ezt a négyet gyorsan berakom az importálandó fájlba -
Dodo55 #85 Az eddig ebbe a topicba beszúrt smileykat beraktam egy a programom adatbázisába importálható formátumú fájlba. Nemsokára felrakom a progival együtt, de azon még meg kell csinálni pár dolgot.
Mivel ez csak beta változat lesz, és a programot csak tegnap éjfél előtt pár perccel kezdtem el csinálni, ezért a következő dolgok még nincsenek benne:
-A lista abc sorrendbe rendezése
-Smiley hozzáadása/törlése/módosítása a programoból közvetlenül
-Adatbázisból exportálás másik példányba importálható formába.
A progi adatbázisát egy dBase formátumot ismerő adatbáziskezelővel lehet szerkeszteni.
Az importálható fájlban, amit kreáltam az ide beszúrt smileykból, a smileyk neve csak simán a fájlnév(kiterjesztés néklül), mert sietni akartam, és nem volt kedvem elnevezgetni őket.
Nemsokára meg lesz a progi, és akkor belinkelem itt. -
a második kira! -
-
jaja! azok szépek!
ha kellenének még az alaphoz akkor innen lehet lehúzni IPB-s Smilie-kat: http://invisionize.com/ -
Az Invision boardos smile-ik elég szépek.