881
Új szmájlik az SG-nek.
  • k8bal
    Ez télleg zsír!!
  • CUCLI
    jaja. azokat nehogy betegyétek :P
  • jointeer
    ez jó nagyon:DD
  • blackgamer
  • akyyy
    + az első 5-öt betennék!
  • akyyy
    tényleg össze kéne gyűjteni 50-et, és lenne egy szavaás, mint anno volt pályázatoknál... és akié nyerne (vagyis aki beküldte), az kapna 1 hónap VIP-t.
  • orkenyid
    Tényleg jó lenne +50 smiley, a mostaniak már kicsit unalmasak
    Itt is vannak jók:
    www.smiliefreak.de
    www.smiliefreak.de (angolra fordítva)
  • IlluminatoR
    Ő manuálisan rakta be.
  • Duddits
    De lehet. IMYkének is volt.
  • IlluminatoR
    Ez biztos jön:
  • Loál János #110
    +50 szmájli? Mi a ráknak?
    Elég sokféle van, plusz vannak 'duplikáltak' (), kis szanálás kéne, és szerintem +5db pont elég lenne.
  • akyyy
    Azért is jó a progi, mert így privát üzeneteknél is lehet szmájlit beszurni, csak akkor HTML kódra kell rámenni:)
  • Dodo55
    Majd kisebbek lesznek, ha jönnek az új funkciók, de addigis nem akartam üres területek hagyni.
  • k8bal
    1ébként a gombokat szabhatnád picit kisebbre mert olyan mintha vakoknak/gyengénlátóknak készült volna!

[nem megsértődni, ez nem oltás, ez csak egy észre vétel]
  • Dodo55
    Pontosan
    Csak azzal kell vigyázni, hogy egy dat fájlt ne importálj többször, mert akkor többször benn lesznek ugyanazok a smiley-k
  • Dodo55
    De természetesen a Beta 2-ben már lesz 3 új gomb: Hozzáadás Törlés Módosítás
    Ezekkel közvetlenül lehet majd smiley-kat hozzáadni/törölni/modosítani az adatbásisban.
    De most is lehet törölni/módosítani az adatbázisban, csak ahhoz kell egy dBase formátumot ismerő adatbáziskezelő.
  • k8bal
    vagy hozzá írni ahoz ami-t te linkeltél...
  • Dodo55
    Simán bele lehet!
    Először fel kell tölteni a smiley-t az internetre.
    Aztán kreállni kell egy dat kiterjesztésű fájlt, aminek a tartalma a következő legyen:

"Smiley neve, ami megjenik a listában","Smiley URL címe"

Utána importálás és kiválasztani a dat fájlt.
  • akyyy
    remélem majd lesz olyan hogy saját szméjlit is bele lehet tenni;)
  • Dodo55
    Akartam is mondani, hogy vannak bizonyos smiley-k, amik bizonytalan szerveren vannak. De ezt a dat fájlt csak azért csináltam, hogy ki lehessen próbálni a progit, és azért, hogy az eddigi smiley-k, amik ebbe a topicba be lettek téve össze legyenek valahogy gyűjtve. Először én is gondolkodtam, hogy be tegyen -e a kepfeltoltes.hu-ról berakott smiley-kat, de aztán beraktam, mert a dat nem igazán végleges, mert a smiley-k neve a fájlnevük lett, mert siettem. Amikor majd megcsinálok egy olyan dat-ot, amiben a smiley-k nevéről már rendesen következtetni lehet magára a smiley-ra, akkor majd valószínüleg felrakom valamilyen gyors magyar szerverre a külföldi és képfeltöltögetős szervereken lévő smiley-kat.
  • k8bal
    shogy mert nem lehet se HTML se BB Kódot használni aláírásba az SG-n!
  • Laky
    ez tényleg király
  • Duddits
    Smájlit, hogy tudok aláírásba rakni?
  • akyyy

a kepfeltoltes biztos jo hely? egy idő után törölni szokott: \
  • Dodo55
  • k8bal
    Ez zsír lett! Grat!
  • Dodo55
  • Dodo55
    Még gyorsan berakom
  • McGrady
    én inkább angolul írtam volna oda
  • IMYke2.0.0.0
    A szmájlit - j-vel írják és nem ly-vel...

• McGrady
    elég a 2.at
  • akyyy
  • akyyy
    hé ez még nem volt betéve
  • IlluminatoR
    LOL :DD
  • Dodo55
    Még ezt a négyet gyorsan berakom az importálandó fájlba
  • Dodo55
    Az eddig ebbe a topicba beszúrt smileykat beraktam egy a programom adatbázisába importálható formátumú fájlba. Nemsokára felrakom a progival együtt, de azon még meg kell csinálni pár dolgot.

Mivel ez csak beta változat lesz, és a programot csak tegnap éjfél előtt pár perccel kezdtem el csinálni, ezért a következő dolgok még nincsenek benne:

-A lista abc sorrendbe rendezése
    -Smiley hozzáadása/törlése/módosítása a programoból közvetlenül
    -Adatbázisból exportálás másik példányba importálható formába.

A progi adatbázisát egy dBase formátumot ismerő adatbáziskezelővel lehet szerkeszteni.

Az importálható fájlban, amit kreáltam az ide beszúrt smileykból, a smileyk neve csak simán a fájlnév(kiterjesztés néklül), mert sietni akartam, és nem volt kedvem elnevezgetni őket.

Nemsokára meg lesz a progi, és akkor belinkelem itt.
  • McGrady
    a második kira!
  • 0ppika

• k8bal
    jaja! azok szépek!
    ha kellenének még az alaphoz akkor innen lehet lehúzni IPB-s Smilie-kat: http://invisionize.com/
  • 2XP
    Az Invision boardos smile-ik elég szépek.