Új szmájlik az SG-nek.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
nem, probáld ki, gondolom bracsek már meg tudja csinálni hogycsak mint firefox kiterjesztés telepited, és alapbol a szmáhli gombrakattintva ez jöbbe be.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

ivjoe
:CCC

1. Sztem elég sok szájli van ott.
2. Te KÉRTED, h rakjunk be szmájlikat, KAPTÁL, akkor mi bajod?
3. Nem kötelességem, neked szmájlikat vadászni és nem is szórakoztat.
4. De berakhatod minden topicba, ugyanolyan elven, ahogy a te scripted mûködik. :)
legalább ha linkelsz linkelj olyant ahol van is valami
http://wade.hu/smiley/index.php?dir=k%F6zepes_nagys%E1g%FAak_1#jump

alternatív, megoldás, de minden topikba nem rakhatsz alternatívát viszont ez mindenikben mûködik és saját szmájlikat is adhat hozzá ami online lementõdik :) adhat hozzá mindenki.
ivjoe
nekem több kell mint ötven és fõleg a kategóriák érdekelnek, hogy milyenek legyenek ebben benne, és Nem az St nek adott csomag, se nem a már rég óta belinkelem a legocsmányabb szmájlit verseny gyõztesszmájliját keresem, kellene 4-5 kategória és mindegyikbe 50-60 szmájli, de ha nem vagytok segítõkészek ez ûgyben egyedûl is elboldogulok.

És ha megnéznéd a linkelt szmájlik kevessebb mint fele van már meg :) legtöbb már a boldogság 404 mezején van eltemetve.
ivjoe
1. Senki nem kért, h tegyél be bannert.
2. Undorító.
3. Kommentbe is bõven elég lett volna beszúrni.
4. Szmájlit találsz egy rakatot, ha visszaolvasol, összeszedtünk 50-et, a packot oda is adtam St-nek. Ha veszed a fáradtságot, hogy visszaolvass, sztem a nagy része még meglesz a belinkelt szmájliknak.
akyyy

Kösz a pozitív hozzáálást :( mindenkinek köszönöm.
ivjoe
Mi ez az undorító banner a fejlécben? :CCC
Tehát pár szmájlikategória kell és csak jó minõségû szmájlikat várok, ellenpélda a bannerben van egy pár ;) de azokat csak úgy belöktem teszt alatt, minél hamarabb meg lesznek a szmájlik annál hamarabb lesz elérhetõ a Firefox kiegészítõ ;) Köszönöm.
shaba23

akyyy
nem kéne bezárni. legalább egy topik a smzájlikrol szó,.

DjDano
Az oldal szerkesztõi igazán eldönthetnék, hogy akarnak e új szmájlikat vag y akkor zárják be a topikot!

akyyy
ez jó

PJack
még régebben csinálgattam ezeket...:

Pain is inevitable. Suffering is optional.

PJack

Benc16
+ a programot ;)

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

akosBK
találtam egy Smiley szerkesztõ progit: Emote Maker

majd küldök errõl képeket

Ha elég sok kép van egy oldalon van csúszka is, de ha nincs rá szükség nincs :)
cr3ativ3
Azt nem tudod megoldani, hogy legyen oldalt csuszka?

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Még ki kell fejlõdjön olyan mind a windows nehezen indul, és ki tudja mi fog történni.
szomorú
operában alapból lehet user scripteket írni ez így módosítás nékül nem mûködik.(pl a szmájlis lefut de csak a gombok jelennek meg és nem mûködnek de én a FIREFOX párti vagyok úgyhogy ki se javítom)
akyyy
sok mindent nem értesz még :|

Jagumo
minek ha egyszer ezeketse használom:)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

akyyy
itt azt írja a plugint megcsinálták ie-hez is, fel kell telepíteni oszt emegnézni müxik e...:) de de ln nem teszem fel

Gabesz amd64
akkot opera-ban?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

több mint 3 éve nem futattam ie-t
Gabesz amd64
és Ie-ben?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

PJack
niccce

Aquir
ez is :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
akkor ez tökjó

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

#787 és máris vannak

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Flamer
ugyselesznek.. kár az egészbe..

http://loal.atw.hu

PJack
ja hát akkor thx^^

bertino
egész joak :D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

PJack
ezt mire véljem?:D

bertino
AD:ADADA?DADA:DA?DAD:ADA?FAAF?FFAD?:AD:D:D?FA:S?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

PJack
csináltam egypárat, mert unatkoztam:P

mindent átírunk waze (hamár nyilt forráskód hál istennek)másra is meg lehet csinálni nem így de meg lehet.
akyyy
amúgy ez zsír, mert más fórumokon ahol más fórumotor van, nem hiszem hogy lehetne ezt alkamazni, szerencse, hogy St így csinálta meg :D

bracsek elkészítette a számjli problémára a legkényelmesebb megoldást, írt egy scriptet ami közvetlenül a régi smájlik mellé rakja az újakat
infó a telepítésrõl: SG-re írt programok topic #138. #143. hozzászólásában

Gabesz amd64
2005. aug. 16 óta nincsenek új szmájlik!<#wilting>

CheAteR88
ez jo!:)

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

PJack

akyyy
ezek jók:)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

PJack