Új szmájlik az SG-nek.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laky
nagyon idegesítõek :\

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

RelakS
dettó

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Elvie

akyyy
azokat nem szeretem

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Duddits
Szerintem már a 3D-s smilieken kéne gondolkodni. Vagy nem?

Elvie
az 1. és az utolsó nagyon jó!

Sickness

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

bertino
+fav <#vigyor3>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Elvie

RelakS

Erre gondoltam 😄

k8bal
visszatekerõ?!
Az az vissza fele jácca le?! <#vigyor>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

RelakS
Linux port mikor lesz?

RelakS
MSN-es smájlokat lelopkodtam, csak amik egyszer futnak le, azokba beraktam egy "visszatekerõ" animációt 😄

RelakS

<#worship> örömmel várjuk! kiváncsi vagyok rá

jointeer
ötlet.

köcsög

Elméletileg ma délutánra.
Mármint az importálható fájl az edigg itt lévõ smileykról.
A proginak már kész a beta 1 változata, azon annyit kell csinálni, hogy importálás után ne kelljen újraindítani a progit, hanem egybõl tegye be a listába.
Szóval, ha lesz idõm berakni az ebbe a topicba berakott smiley-kat, akkor ma meglesz.
k8bal
Ez zsír 5let!
Kb mikorra lesz meg?
(nem akarlak siettetni csak kérdem )

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Csináltam egy változtatást a Smiley Browser progimon: online frissítés egyelõre nem lesz, de már van benne szöveges fájlból adatbázisba való importálás.
Délután összegyûjtöm az eddig ide feltett smiley-kat, és beleteszem õket egy ilyen importálható fájlba, amit a progival együtt felteszek az internetre.
Aztán, ha megint gyûlik itt össze egy adag smiley, akkor azokat is berakom egy importálható fájlba.

Az importálható fájl szerkezete, ha valaki csinálni szeretne hozzá:

"Smiley neve","Smiley url címe"
"Másik Smiley neve","Másik smiley url címe"
...

Az idézõjelek is kellenek, és minden új sor egy új rekord lesz az adatbázisban(Idézõjeleken belüli új sorokra ez nem érvényes, azok rendes új sorok lesznek a rekordon belül).
IlluminatoR
"ha összeszedtek mondjuk 50 újat ÉS értelmeset,"

McGrady
lol

Kuss!-magyarázta.

McGrady

Kuss!-magyarázta.

McGrady

Kuss!-magyarázta.

McGrady

Kuss!-magyarázta.

k8bal
Ez jóóóó!<#eplus2>

McGrady
ehh:

Kuss!-magyarázta.

McGrady

meg talán ez:

Kuss!-magyarázta.

IlluminatoR
Váá ez is! 😄

Tuvok
Már úgyis mind1 😊

IlluminatoR
Kis zöld földetverõs, az jöhet.

Taranov
Akkor ez sem a reklám helye, nemde? 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tarajos Sül
Ez se rossz!
Tarajos Sül
StephenKing

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

k8bal
smilies.hu-n télleg marha jók vannak!
Onnan kéne gyûjteni plusz még máshonnan is!<#idiota>
Vagy az MSN-bõl betenni az összeset azok marha jól néznek ki!<#wave>

ThePartyFace

beszteszt!+!!

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Csináltam kb 25 perc alatt egy Smiley Browser Programot.
Van egy adatbázisa, amiben benne van a smiley-k neve, és url címük.
A Program kiolvassa a nevüket, és a bal oldalon található listába teszi õket.
Ha kijelülünk egy smiley-t, akkor megmutatja a jobb oldalon.
Alul van 4 gomb: 3 darab beszúrási kód generátor, ami azonnal kirakja a vágólapra a kijelölt smiley beszúrási kódját. A negyedik gomb egy adatbázis frissítõ gomb, ami már tudna frissíteni, csak még nincs meg a hely, ahol fenn lenne az adatbázis legfrisseb változata, ezért le van tiltva.

A program dbf adatbázisokat használ, egyelõre nem csináltam hozzá külön adatbásizkezelõ programot, de az 5 perc lessz, de pl. accessbõl lehet dbf-be exportálni táblákat.

Az adatbázis felépítése:
Name mezõ: A bal oldali listboxban megjelenõ név
pic mezõ: A kép url-je
akyyy
hát ez olyan aranyos😄DDDDDDDDd van még??????

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Dichter
az utolsó kibebaszottjó!! <#worship><#worship>

gnar killer
devinatartos nem kéne, mert az kopirájtos (uccsó 3)

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

NuCLEARScoRp

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

ez baromi jó ötlet! <#eljen>
elvileg kivitelezhetõ, itt megvitathatjuk majd

cSuwwi
én nem mondtam, hogy hülyeség, csak +1 program, hogy írhass vmit, sztem csak a nagyon elvakult fórumozók használnák.

legtöbben, ahogy látom simán gépelnek, még szmájlikat se használnak, sõt talán a logó nélküliek többen vannak, mint a logósok. azért mert gyorsabb, meg az alap szmájlik egyszerûek: 😊

lenne egy központi db, amibõl lekéri az aktuális szmájlikat, a programban magában megírod az üzidet, és ide postolja, az jó, csak akkoris külön progi.
én úgy tudnám elképzelni, hogy leolvasná vhogy az oldalról a textbox helyzetét, és a helyére illeszkedne vhogy. mittudomén rátapadna a helyére, és vele együtt görögne, akkor nem okoz fennakadást... :o (lehet ilyet egyáltalán?)

shit happens

amúgy jó ha tudod, hogy több fórumhoz/bloghoz satöbbi oldalhoz használnak manager progikat, azzal gyorsabb mint neten böngészõvel vacakolni, és ezeket az adott oldal támogatja

valami ilyesmire gondoltam: GetSmile - Smiley manager csak ennél azért jobbat

nekem amikor terhelt a netem baromi lassan töltõdnek be, ha nem is tölti le, azt megnézi hogy müxik-e a link

Sickness
<#eljen><#gonosz1>

NEOreg3
igen ezaz az egész kámaszútra sorozatot be kéne tenni

htxvm

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sickness

cSuwwi
külön programot egy fórumhoz sztem nemsokan fognak használni. minek?

a szmájlik amúgy a gépedet tárolódnak, éppen ezért van a cache kitalálva, gyorsítja a böngészést.

ha meg mindig letölti õket állítsd be, vagy ürítsd a cache-edet, mert vmi probléma lehet.

shit happens