16
  • bad boy 2
    helo menyi a mobil mostanság?
  • mate317
    Hát szerintem akinek 2megapixeles kamera meg 2 gigás memória kell egy telóba az elég kocka lehet... Egy 30ezres fényképező is 5x jobb képeket csinál, zenehallgatásra meg ott az MP3 lejátszó szerintem. w550i simán jó
  • orangeyssy
    Volt szerencsém kézben tartani egy prototípust, hát SoE szerelmesek.... szerintem ne gondolkozzatok, iszonyat kúl a telefon, bár 2 hátrány a "nagy súly" és a csupán1,3Mp-s kamera:)
    Az ára pedig remek, pont annyi mint a W800i-é...
    én tuti mrgveszem.....
  • zidder
    potom 450 euróért a tied;)
  • Szkubi
    Jó kis gép lehet!
  • zidder
    Akinek szoftver problémája van a K750-el, az látogassa meg a Sony Ericcson honlapját és használja a gyári adatkábelt... már vagy 2 hónapja megjelent az újabb szoft, ami orvosolja a jelenlegi problémákat... mióta frissítettem azóta nállam semmi gond!
  • Skynet
    K750,d750,w800 teljesen ugyan az csak más a külsejük és más a hozzáadott cucc...
    A 3 közül a k750 sajnos el lett cseszve irrgalmatlanul szar rajta a soft ezt számtalan fórumban ki is lett elemezve (fényképminőségromlás,fagyogatás,lassúság).
    Tmobilos d750 faszán működik tmobile témát,ilyesmit el lehet tüntetni egy laza témaváltással,a kütyü nem fagy a kamera rendesen büntet 100e ft-os telókig 64mega memó van mellé...
    Mp3lejátszás egy az egyben ugyan az mind a 3-ban (ott figyel ezekben is a nagy MEGABASS ésatöbbi)...
    W800 pannonszokáshoz híven a gyári SE softot kapta (mivel a tmobile-ba szinte semmi sincs korlátozva és jó az sw tehát kb egy indítási kép a különbség a két sw között)...
    15-20ezerrel többe kerül a d750-nél a nagyobb memókártya miatt...Ízlések és pofonok nekem nem éri meg mert néhol 25-ért 1 gigás kártyát lehet kapni:)

Mind3 készülék 2 gigáig bővíthető....
    Ezek után megéri a w550 a jelentősen butább kis kamerájával?:)
    Mondjuk ha 20ezerrel olcsóbb a fentebi 3 készüléknél...:)
  • peca
    + ez is ugy 1 hete jott ki...meg ugye mp3 alapbol..
  • peca
    SonyEricsson w800i. Ez bovitheto is, meg eleve kapsz hozza egy 512es mem kartyat, 2mpixel kamera, ez is kepet+videot kepes felvenni...

Szerintem ez jobb uzlet. Csak annyi a kulombseg, hogy ez nem szetnyithato, hanem egyszeru.

Link :

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hu&lc=hu&ver=4000&template=pp1_loader&php=php1_10245&zone=pp&lm=pp1&pid=10245
  • LiDoCaiN
    nekem k750em van és a telefonmemóriába való másolás kiba*zott lassú 1 szám felmásolása kb 3 perc memory stickre már lehet normálisan de ugye az ebben nincs :(
  • Skynet
    Akkor inkább a 750-es (D750,K750,W800)....Ugyanígy mp3-at rádiót lejátszik mindkettő kihangosítható és frankón is szólnak a rádió iszonyathangos és tisztán szól (bár még nemláttam nagyon olyan embert aki kihangosítva zenét hallgat telón:) )2 gigáig bővíthető a memória ugyanazok a játékok futnak rajta mint ezen....Gyakorlatilag ez nem más mint a 750-es több belső memóriával esetleg jobb mp3-as softtal (a w800 is erre a célra készült mint ez csak 2mp-s kamerával de mivel hardware-ileg szinte semmi kül nincs a d750-k750-w800 között ezért az mp3 sw rárakható bármelyikre...)viszont buta kamerával...
    Az meg azért erősen lol ha drágább lesz ez a teló a 750-eseknél....Az igazi parasztvakítás:)
  • voodoothursday
    Ráadásul ez pont ilyen media teló
  • voodoothursday
    jah végülis nembaj mert átlagoss használatra elegendő , de ha bővíthető az sosem árt .
  • Cat #3
    256 mega memória azért nem kevés, hirtelen nem is tudnék mondani telefont amelyiknek ennyi, vagy több van, sőt, még a PDAknak is kevesebb szokott lenni.
  • voodoothursday
    Tényleg nem rosz a kinézete , de amit olvastam róla a Sony - Ericcson Észak amerikai oldalán , abból kiderül hogy nem csatlakoztatható hozzá külső hangszoró hanem bele van építve stereó hangszoró ,ami azért erősen más, illetve ezt a mondatot nem teljesen értem:
    "zenefájlt tárolhatunk, mely a telefonfunkciók kikapcsolásával még tovább bővíthető"

Vagyis ha töröljük róla a programokat akkor több helyünk lesz ? merthogy egy kanyi port nincs rajta ahova mem kártyát tolhatna az ember.
  • maozedong
    " 4-szeres digitális zoom-funkcióval" de hogy ezt minek reklámozzák mindenhol.. tipikus parasztvakítás.