Megelőzte a Google-t a Yahoo?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

phalanx
na ja, te már csak tudod

slashdot-on hivatkoztak egy cikkre amelyik amennyire lehet igen alaposan lemérte a dolgot, és azt találták hogy a yahoo bármit is mond a gyakorlatban jóval kevesebb lapot ismer mint a google.
Gregorius
A Google most szarta el nem is olyan régen a botját szerintem. Eddig én is azt szerettem, de egyre több szemetet hoz fel találatnak, és a domain-csorportosítása sem mûködik valami hû de frankón.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Én az egyszerûsége miatt szeretem a Google-t.
Semmi ad. És így a jó 😊

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Kinek nagyobb a *csillagja* verseny. Tok mindegy, hogy hany oldalt indexelt, ha nem azt adjak ki, amit keresek.

NuCLEARScoRp
Különben sem a mennyiség... hanem a minõség/hatékonyság számít.. abban a Goggle verhetetlen!!!

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

NuCLEARScoRp
Yahoo egy szar... a Google sokkal jobb..

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Nem illik a kérdés elõtt beírni a választ. 😊

Miért azt használod?

Ki használ Yahoo-t?

phalanx
én mindíg is a yahoot részesíttetm elõnyben