Ismét az írott CD lesz a fõellenség?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Irány szeptemberben a Hacktivity, és tessék személyesen kérdezni az Artisjus, ill. ASVA képviselõitõl!
Mégegyszer nem lesz ilyen alkalom! :D
http://www.hacktivity.hu/view.php?oldal=hack2005
Mégegyszer nem lesz ilyen alkalom! :D
http://www.hacktivity.hu/view.php?oldal=hack2005
A tökéletes másolásvédelem eléréséhez minden analóg technológiát meg kellene semmisíteni, hiszen amíg léteznek ilyen eszközök, minden másolható.
Ha belegondoltok, a hallás is felfogható úgy, mint egy analóg másolat készítése. A megoldás: csecsemõkorban egy implant a hallószervek helyére minden egyes földlakónak, mely kiszûri a kódolt anyagokat amiket így egyszerûen nem hallunk meg. Bár gondolom ezt a rendszert is fel lehet törni, gondolom jóval kevesebben vállalkoznak majd egy fülmûtétre csak azért, hogy hallhassák a másolt zenét. Ez lesz a szép új digitális jogvédett világ, amelyben külön fizetni kell majd azért is, hogy egyáltalán halljunk. Addig is éljen a P2P, a zenekiadók pedig sz*pják le a nagy szõrös digitális harci lóf*aszt.
Az a zenész, aki csupán profithajhászás céljából írja mûveit, az az én szememben nem mûvész, és nem érdemli meg hogy a média által lebutított nép etesse õt. Inkább menjen el péknek, a kenyeret még nem lehet letölteni.
Ha belegondoltok, a hallás is felfogható úgy, mint egy analóg másolat készítése. A megoldás: csecsemõkorban egy implant a hallószervek helyére minden egyes földlakónak, mely kiszûri a kódolt anyagokat amiket így egyszerûen nem hallunk meg. Bár gondolom ezt a rendszert is fel lehet törni, gondolom jóval kevesebben vállalkoznak majd egy fülmûtétre csak azért, hogy hallhassák a másolt zenét. Ez lesz a szép új digitális jogvédett világ, amelyben külön fizetni kell majd azért is, hogy egyáltalán halljunk. Addig is éljen a P2P, a zenekiadók pedig sz*pják le a nagy szõrös digitális harci lóf*aszt.
Az a zenész, aki csupán profithajhászás céljából írja mûveit, az az én szememben nem mûvész, és nem érdemli meg hogy a média által lebutított nép etesse õt. Inkább menjen el péknek, a kenyeret még nem lehet letölteni.
ha én az osánban veszek 10 darab cd-t, akkor a mahasz honan veszi, hogy én choobi táncolj a tûzzel albumát vagy csóró páros debütáló kislemezét akarom lemásolni?
és ugye ha pl a kocsidban is akarod hallgatni a becsületesen kiperkált CD-et, veszel mégegyet:)) Mert Hülye Azért Nem Vagyok! Normális áron több fogy, ez tuti <#mf2>#mf2>
A megoldás a hatékonyabb másolásvédelmi eljárásokban rejlik"
Inkább az (jóval) olcsóbb árban...
Inkább az (jóval) olcsóbb árban...
amíg egy albumon talán két szám emészthetõ, a többi hulladék, addig ez lesz.
viszont ha 100-200 Ft-ért lehetne legálisan csak számokat letölteni, meggondolnám néha-néha....
viszont ha 100-200 Ft-ért lehetne legálisan csak számokat letölteni, meggondolnám néha-néha....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Én múltkoriban vettem egy méregdrága CD- t természetesen artisjus-os cimkével ahhoz, hogy megírjam a digitális képeimet. Olyan dühös lettem rögtön le kellett töltenem valamit :))
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Franciaország rulez! Ha jól tudom ott illegális a másolásvédelem használata.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Egyik barátnõm barátnõjéhez mikor bekötötték a netet, egybõl azzal kezdte, hogy hol lehet zenét letölteni<#hehe>#hehe>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egy valamiben biztos vok. A másolás védelem lóf*szt sem fog érni. Ennek két oka is van:
1. Tuti lesz vmi zseni hackker (nem biztos hogy jól írom) aki egy nap alatt ír egy programot amivel a másolásvédelem kiiktatható.
2. Ha mégse lenne (amit eléggé kétlek) akkor annyi az egész hogy bevágod a CD-t egy audi CD lejátszóba (akár Discmanbe is) a lejátszó hangkimenetét összekötöd a számítógép hangbemenetével és felveszed. Amilyen tökéletes ma már a technika (és ha jól csinálod) ez nem fog emberi fül számára hallható minõségromlást okozni. Kiírod ezt egy CDre és voálá kész a másolásvédeletlen CD.
1. Tuti lesz vmi zseni hackker (nem biztos hogy jól írom) aki egy nap alatt ír egy programot amivel a másolásvédelem kiiktatható.
2. Ha mégse lenne (amit eléggé kétlek) akkor annyi az egész hogy bevágod a CD-t egy audi CD lejátszóba (akár Discmanbe is) a lejátszó hangkimenetét összekötöd a számítógép hangbemenetével és felveszed. Amilyen tökéletes ma már a technika (és ha jól csinálod) ez nem fog emberi fül számára hallható minõségromlást okozni. Kiírod ezt egy CDre és voálá kész a másolásvédeletlen CD.
én még mindig azt tanácsolom a RIAA-nak és támogatóiknak, hogy csináljanak hallgatható zenéket amikért érdemes pénzt kiadni...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
← ElőzőOldal 2 / 2