Az illegális filmmásolást támadják a G8-ak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki a warezbõl pénzt csinál, azt én sem szeretem, a másolt DVDket utcán áruló hongkongiak tényleg árthatnak a biznisznek, a p2p a legkevésbé sem..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Dolgoznának inkább a
- szegénység és az éhezés megszüntetésén,
- az Afrikai kontinens túlnépesedésén,
- ázsiai születéskontrollon
- környezetbarát új technológiákon
- vagy dolgozhatnának pl a komoly társadalmi problémákon, pl a középréteg csökkenésén
(lassan az lesz mint a Freejack-ben, valaki vagy nagyon gazdag, vagy nagyon szegény, köztes út nincs)
Persze tanácsolnám napirendi pontnak még a G8-aknak az ELTORZULT VAGYONI VISZONYOK MIATT A GAZDASÁGI JAVAK ÚJRA ELOSZTÁSÁT is.
Na ezeken agyalhatnának a méltságos urak
- szegénység és az éhezés megszüntetésén,
- az Afrikai kontinens túlnépesedésén,
- ázsiai születéskontrollon
- környezetbarát új technológiákon
- vagy dolgozhatnának pl a komoly társadalmi problémákon, pl a középréteg csökkenésén
(lassan az lesz mint a Freejack-ben, valaki vagy nagyon gazdag, vagy nagyon szegény, köztes út nincs)
Persze tanácsolnám napirendi pontnak még a G8-aknak az ELTORZULT VAGYONI VISZONYOK MIATT A GAZDASÁGI JAVAK ÚJRA ELOSZTÁSÁT is.
Na ezeken agyalhatnának a méltságos urak
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A ciganykerdesre is megoldast kellene talalni. Hmm.. lehet, hogy jol bevalt modszereket kellene leporolni ?😊Vajon mi volt erre a kidolgozott sema mondjuk ugy 60 eve ?<#eplus2>#eplus2>
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Kisse szonyeg alatt vannak ezek a dolgok, de nagyon is nagy korrupcio van a gyogyszer/gyogyaszati segedeszkozok gyartasaban. Teljesen elfogadott, h a dokik, szakapolok "jarulekot" kapnak a gyogyszerugynokoktol. Az az erdekes h tobb penzt kapnak(jarulekot) nehany esetben mint maga az aru erteke amit a paciens kifizet erte a gyogyertarban... Valoszinu abbol van ez a difi, hogy ezeket az allam tamogatja es csak kisebb %-at kell kifizetni a paciensnek. Tehat tkeppen a mi adonkbol fizetik le a dokikat es egymast. Ami meg nremis lenne nagy baj, ha nehagy doki nem a legtobbet jattolo gy.ugynok szarat akarna megettni velem.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Ja, és szerintem minden kínai áru - akár van, akár nincs rajt márkajelzés - hamisított.
Például hogy merik ,,discman''-nek nevezni azt a dobozt, ami el se indul a 3. CD után?
ez már hamisítás a javából!
Például hogy merik ,,discman''-nek nevezni azt a dobozt, ami el se indul a 3. CD után?
ez már hamisítás a javából!
Nálunk a hamisított ruháknak eltávolítják a márkajelzését, és szétosztják a cigányok közt.
Ha nem sikerül eltávolítani, akkor anélkül osszák szét.
Ezért én csak mosolyogni tudok, ha egy ,,menõ roma csávó'' nagyba menõzik a diszkóban...
Ha nem sikerül eltávolítani, akkor anélkül osszák szét.
Ezért én csak mosolyogni tudok, ha egy ,,menõ roma csávó'' nagyba menõzik a diszkóban...
be vannak fosva, mert az indiaiak nyomulnak az olcso es JO MINOSEGU utangyartott ( generikus ) gyogyszereikkel, ami nagy bevetelcsokkenest fog okozni a kedves kis bibsi multiknak. ( nem fognak belerokkanni, csak igy 4000% helyett pl 200% lesz a hasznuk a termeken )
Nem jut eszembe ki írta, de egy hasonló cikknél megemlítette, hogy most ez a világ legnagyobb gondja a G8 szerint (másoljuk a filmeket). És most nem? Szerintem se ezzel kellene foglalkozniuk. A gyógyszereknél aláírom, hogy fontos kérdés. Azt viszont míg élek nem fogom megérteni, hogy a lefoglalt(hamis) ruhanemûket mi a francért semmisítik meg? Itt nem a cégérdekekre vagyok kiváncsi mert az engem személy szerint nem érdekel. Hány helyen jól jönnének azok a ruhák.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
itt a kalózkodás nem csak a cdkre/dvdkre vonatkozik, hanem a gyógyszer, kinai ruha stb. termékekre is
"kalózkodásból eredõ egészségügyi kockázatokra" EZeknek mi bajuk van? LEhet h arra gondolnak h halálbüntetéssel fogják büntetni a fájlcserélést? 😄