2
Online DVD kölcsönzők Magyarországon
 • Punker
  #2
  Ide nem lett volna jó?
 • qper
  #1
  Sziasztok!


  Az lenne a kérdésem, hogy Ti már igénybevettétek-e ezt a szolgáltatást?
  Ha valaki nem ismeri a dolgot, akkor nagyvonalakban elmagyarázom: fizetsz egy fix havidíjat, amelynek fejében havonta korlátlan mennyiségű DVD-t nézhetsz meg.

  Kiashazánkban tudtommal két cég létezik, az egyik a Filmdirkt, a másik pedig a DVDrent.

  Nekem már volt szerencsém mind a kettőhöz, de a DVDrentet viszonylag gyorsan visszamondtam, főleg azért, mert soha nincs bent semmi film, a másik, hogy ha valamelyik filmre véletlenül sikerült "lecsapnom", elég kétséges volt a kiszállítás. Csomószor bolt olyan, hogy nem hozta ki az előre ledumált időpontra a futár a filmet, csúszott 1-2-3 napot. Ez szerintem eléggé unfair dolog.

  A Filmdirekt ellenben eddig korrektnek tűnik. A kissé visszafogott(konzervatív?) webdesign egy szerintem elég tartalmas DVD adatbázist takar, ráadásul eddig ha valami meg szerettem volna nézni, az esetek 90%-ban bent is volt. A kiszállítást itt a Magyar Királyi Posta végzi, ami abból az esetből elég rossz, hogy legalább két nap az átfutási idő amíg megérkezik a filmcsomag (de legalább tuti hogy kint lesz a cucc, és nem hívnak fel magyarázkodva, hogy nem ért sajno rá a futár).

  Tapasztalata van valakinek egyik vagy másik céggel? Pozitív, negatív kritikák?