24
Tokaji Borok !
-
#24 Ritkaságokat innen rendeltem:
www.kiralyokbora.hu/ -
Gospel #23 ELADÓ egy 1969-es, 5 puttonyos, kalitkás Tokaji Aszú. A fólia és a keret is sértetlen, minden, eredetiségét igazoló okírat (bizonyítvány, pecsét, sorszám, tetején cimkézés) hiánytalanul megtalálható. Minőségét, szakszerű tárolását garantálja a Tokaj Kereskedőház Rt. által-az újradugózáskor (1996)-kiállított bizonyítvány, melyet bélyegzés hitelesít.
Képek:
http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=10553834
[email protected] -
Sniver #22 jaja finom, de melyik nem? nekem pl az édes borok jönnek be :) -
#21 Tokaji hárslevelű kóstólta vki? Nekem az jött be!!
-
Sniver #20 Az finom :) de az aszu.. vagy az édes szamorodni... ;) -
#19 A környékünkön van egy Tokaji bor-lerakat,ahol nagyon olcsón lehet megkapni a 3 puttonyos furmintot. Azt iszom 3 hónapja minden jó ebéd után,meg amikor megkívánom...isteni... -
cyrus #18 hát amondó vagyok válogatni nagy bűn :C -
Sniver #17 Nagyon jó a hely ! Az lenne a tökéletes hogy tiszta víz lenne ott ahol lehetne strandolni és legjobb hely az lenne :) -
#16 Hétvégén is voltam, idén negyedszer (?), és megint sajnálatosan állapítottam meg, hogy tavaj jobb volt a minőség.-
Édes bort is szeretem, de azzal van egy bökkenő. Nem bírok belőle sokat inni, túl édes. Száraz borból az íze nem korlátoz le :)
-
mstummer #15 Én az aszút imádom...egyszerüen nemtudok betelni vele.Az édes szamorodni se rossz.
Pár hónapja tesóm hozatott egy ismerősével valami spanyol házibort,az is jó volt,de a tokaji borok azért kifinomultabbak. -
#14 te, és a néger barátaid.... :DDDDD
-
Sniver #13 Édes Szamorodni a legjobb:) de az aszuk se semmik .. :) -
#12 :-DDDDDDDDDDDDDD -
qper #11 Finomak a Tokaji borok, de az Aszú nekem pl. túlontúl geil bor. Tavaly a diplomaoisztómra bontottunk fel egy 1979-es Aszút, a társaság hölgytagjai határtalanul élvezték a nedű édes ízét, nekem a hideg futkosott tőle a hátamon. Egyedül a bor saját története miatt küzdöttem le a torkomon -
#10 Multkor hozott nekünk egy néger egy tokaji bort -
#9 én szoktam apósommal borászkodni!
szüret után meg törkölypálinkát is főzök a maradékból!
ebből kiindulva nem megyek Tokajba borért -
Sniver #8 Például ha vonattal mész akkor az állomással szemben :) -
#7 Szomorodni.
Nekem már mindíg az marad.
Merre vannak a pincék? -
Sniver #6 Szamorodni :) szerintem a BB a legjobb pince:) a Szamorodni meg a késői csemege ottvan ! próbáljátok ki. -
Sniver #5 :) Most hétvégén volt lent Motoros találkozó Tokajba. Teli volt a Város. De a borok még mindíg jók. Véleményetek szerint melyik Borpince a leg jobb lent? Mondjuk a Szerelmi pincesoron? -
Sziasztok!
A főutcán ( vagy min, szóval, ami átmegy Tokajon)lakik egy néni, egy hordó van a kapuja elé kitéve, mi oda járunk szomorodniért. -
#3 imádom, de mivel Eger a vörösről híres ezért maradjon a topicnyitó :) -
cyrus #2 aszittem házigazda : punker :| -
Sniver #1 Sziasztok. Ezt a topicot azért és azoknak nyitottam, akik elfogultan és elvakultan szeretik a Borokat és azon belűl az Ország Bor fővárosát Tokajt.