Tokaji Borok !

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Ritkaságokat innen rendeltem:

www.kiralyokbora.hu/
ELADÓ egy 1969-es, 5 puttonyos, kalitkás Tokaji Aszú. A fólia és a keret is sértetlen, minden, eredetiségét igazoló okírat (bizonyítvány, pecsét, sorszám, tetején cimkézés) hiánytalanul megtalálható. Minõségét, szakszerû tárolását garantálja a Tokaj Kereskedõház Rt. által-az újradugózáskor (1996)-kiállított bizonyítvány, melyet bélyegzés hitelesít.

Képek:
http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=10553834

[email protected]
jaja finom, de melyik nem? nekem pl az édes borok jönnek be 😊
ffxi
Tokaji hárslevelû kóstólta vki? Nekem az jött be!!

Fákjúal!

Az finom 😊 de az aszu.. vagy az édes szamorodni... 😉
LordVenom
A környékünkön van egy Tokaji bor-lerakat,ahol nagyon olcsón lehet megkapni a 3 puttonyos furmintot. Azt iszom 3 hónapja minden jó ebéd után,meg amikor megkívánom...isteni...<#nyes>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

hát amondó vagyok válogatni nagy bûn :C

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Nagyon jó a hely ! Az lenne a tökéletes hogy tiszta víz lenne ott ahol lehetne strandolni és legjobb hely az lenne 😊
maozedong
Hétvégén is voltam, idén negyedszer (?), és megint sajnálatosan állapítottam meg, hogy tavaj jobb volt a minõség.-
Édes bort is szeretem, de azzal van egy bökkenõ. Nem bírok belõle sokat inni, túl édes. Száraz borból az íze nem korlátoz le 😊

Resurrection!

Én az aszút imádom...egyszerüen nemtudok betelni vele.Az édes szamorodni se rossz.

Pár hónapja tesóm hozatott egy ismerõsével valami spanyol házibort,az is jó volt,de a tokaji borok azért kifinomultabbak.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

fifi
te, és a néger barátaid.... 😄DDDD

<#gonosz1><#eplus2><#ijedt><#merges2><#nyes>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Édes Szamorodni a legjobb😊 de az aszuk se semmik .. 😊
Bandew
:-DDDDDDDDDDDDDD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Finomak a Tokaji borok, de az Aszú nekem pl. túlontúl geil bor. Tavaly a diplomaoisztómra bontottunk fel egy 1979-es Aszút, a társaság hölgytagjai határtalanul élvezték a nedû édes ízét, nekem a hideg futkosott tõle a hátamon. Egyedül a bor saját története miatt küzdöttem le a torkomon

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

akyyy
Multkor hozott nekünk egy néger egy tokaji bort<#conf><#ticking>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

fifi
én szoktam apósommal borászkodni!
szüret után meg törkölypálinkát is fõzök a maradékból!

ebbõl kiindulva nem megyek Tokajba borért

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Például ha vonattal mész akkor az állomással szemben 😊
Kalóz Pepi
Szomorodni.
Nekem már mindíg az marad.
<#nemtudom><#miaz>
Merre vannak a pincék?

MadFairy szőke és nagyon veszélyes

Szamorodni 😊 szerintem a BB a legjobb pince😊 a Szamorodni meg a késõi csemege ottvan ! próbáljátok ki.
😊 Most hétvégén volt lent Motoros találkozó Tokajba. Teli volt a Város. De a borok még mindíg jók. Véleményetek szerint melyik Borpince a leg jobb lent? Mondjuk a Szerelmi pincesoron?
Kalóz Pepi

Sziasztok!
A fõutcán ( vagy min, szóval, ami átmegy Tokajon)lakik egy néni, egy hordó van a kapuja elé kitéve, mi oda járunk szomorodniért.

MadFairy szőke és nagyon veszélyes

Punker
imádom, de mivel Eger a vörösrõl híres ezért maradjon a topicnyitó 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

aszittem házigazda : punker :|

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sziasztok. Ezt a topicot azért és azoknak nyitottam, akik elfogultan és elvakultan szeretik a Borokat és azon belûl az Ország Bor fõvárosát Tokajt.