Tokaji Borok !
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Képek:
http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=10553834
[email protected]
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Édes bort is szeretem, de azzal van egy bökkenõ. Nem bírok belõle sokat inni, túl édes. Száraz borból az íze nem korlátoz le 😊
Resurrection!
Pár hónapja tesóm hozatott egy ismerõsével valami spanyol házibort,az is jó volt,de a tokaji borok azért kifinomultabbak.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
<#gonosz1>#gonosz1><#eplus2>#eplus2><#ijedt>#ijedt><#merges2>#merges2><#nyes>#nyes>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
szüret után meg törkölypálinkát is fõzök a maradékból!
ebbõl kiindulva nem megyek Tokajba borért
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nekem már mindíg az marad.
<#nemtudom>#nemtudom><#miaz>#miaz>
Merre vannak a pincék?
MadFairy szőke és nagyon veszélyes
Sziasztok!
A fõutcán ( vagy min, szóval, ami átmegy Tokajon)lakik egy néni, egy hordó van a kapuja elé kitéve, mi oda járunk szomorodniért.
MadFairy szőke és nagyon veszélyes
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]