187 Ride or Die!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solidus
Nem hangzik rosszul!<#gonosz1>A demo elég kevesett mutatott a játékból.

.:SOLIDUS:.

insp
Nem driver szerû, hanem a legszebb HI-OCTANE hagyományokat eleveníti fel a játék! Egy az egyben a az 1996-os játék koncepciója:

gyors gép + kevesebb armor
lassabb gép + több armor

Vagy leelõzöd, vagy szétlövöd<#violent> az elõtted lévõt, lényeg, hogy nyerj 😊))

Nagon pörgõs játékmenet + gettó style, szerintem tuti 15 perces kikapcsolódás!<#eljen>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Solidus
A demo alapján jó lesz.Nekem olyan driver szagunak tûnik.<#szomoru2>

.:SOLIDUS:.

grebber
Na milyen a game valaki irhatna róla?!!

Next PC upgrade: 2022

Sephi
Vaj mekkora <#lama> vagy jaaaaj.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem törölték a pc-s verziót.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

JohnnySmith
Jaja kicsit benézted 😊 Bár nem vagyok biztos benne hogy törölték a pc-s verzsönt.
Nem próbáltam még a játékot de biztos jó benne a zene😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

A PC-s verziót törölték, szóval csak konzolos kiadása van, így bõven elég lett volna neki a már létezõ topik is (lásd másik topik #36-os hozzászólása).

Úgyhogy pofa alapállásba, Sephikém, mars a sarokba és ül, fekszik, kultúráltan szórakozik. <#mf1>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ja ja ott van, de azert Garfield nem idiota, csak elnezte.
Sephi
Idiota az PC-es jatekoknal van!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

bertino
feel great...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Probalta valaki?