Panasonic VS3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ár: 16.000 Huf.
e-mail: [email protected]
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Resurrection!
Három hete vettem az X700-as Panasonicot, azt hittem ez csak késõbb jön ki. :-( Mondjuk a kijelzõ és a felbontása + a kamera jobb (ezért szemeztem vele), ám ez nem Symbian-os és nem bõvíthetõ a memóriája. Hát, hezitálás nagyon... Valamelyik családtaggal vetetek egyet, hátha, aztán ha jobban bejön, akkor csere, addig X700 Rulez! :-))
Üdv!
Prime
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Most találtam ezt a telcsit az üzletekben 50.000FT, Vodásan 40.000FT.

Panasonic VS3
Új ár (bruttó): 50 000 Ft
Méretek: 96 x 46 x 17.6 mm / Súly: 102 g / Csengõhangok: polifónikus (40 csatorna), MP3 / Rezgõ hívsájelzés / Telefonkönyv memória: 500 bejegyzés / Belsõ memória: 32 MB / Infravörös port / Kamera 1.3 MP, 1152x864 képpont, videó rögzítés
Kijelzõ: 320x240 16 millió szín
Átvitel: GSM 900/1800/1900 Mhz
Mp3: Van
Edge: Nincs
GPRS:: Van
Az adatok alpján jónak tûnik az ára miatt is. De még kevésnek találok róla ennyi infót. Ha valaki ismeri vagy van neki akkor írjon már.
Kössz