10
  • zsolesz155
    Please ha valaki talált az Agatha Christie Murder of the Orient Express-hez magyarosítás az irja le ide, vagy küldje el a [email protected] címre!
    köszi
  • Tomcom
    Látogassátok meg ezt a kalandfan oldalt, amit nemrégen idítottunk, mert észrevettük, hogy bizony az ilyenkből nagyon kevés van Magyarországon:
    http://adventuregames.uw.hu
  • Pukkár
    Én nagyon várom, szeretem az ilyen stílusú játékokat. Remélem lesz hozzá magyarosítás, mert sajnos az ilyen játékokat jó ha megérti az ember és az angol tudásom még nem vmi jó...:( Ezért akadtam meg a CSI:Miami ban is.

KOKIKO: mért pénzpazarlás? Valakinek ez tetszik. kész. én meg egy lövöldözős játékot (pl Sar Andreas (nem elírtam)) nem vennék meg. és különben is. Ki mondta hogy megveszem??
  • Testudolius
    Nos ez azért talán kicsit erős:
    "Ráadásul a kalandjátékok kultusza (sajnos) rég leáldozott"
    Nem kell elásni a kalandjátékokat főleg a remek Syberia I., II., a Silver earring vagy a Still Life után.
    Én ebben is reménykedem, bár az ismert story miatt elég sokat veszthet az értékéből.
  • KOKIKO
    nekem nem jönnek be az ilyen jatekok ,sőt szerintem meg csak pénz pazarlás ha megveszik
  • winnie
    lol. megkaptad béta tesztre, vagy mi?:)
  • intrex
    battlefront: értem, pedig azt hittem hogy nagy szám.
  • Battlefront
    ez a játék nem egy nagy szám
  • intrex
    Imádom az ilyen játékokat, nagyon várom!
    És ahogy a cikk is említi, sajnos egyre kevesebb ilyen jellegű játék jelenik meg, és egyre több a buta ölj-meg-mindenkit stílusú futószalag-játék. Persze van köztük néhány kiváló darab is. A filmgyártásban ugyanez van, eltűntek az igazán érdekes, izgalmas filmek, manapság a látványra és az USA-hazaszeretetre építenek.
  • winnie
    "Meglehetősen nehéz egy ekkora világsikerből (a Vidámszínpad például jelenleg is játssza a műből készült színházi darabot, Benedek Miklós zseniális Wargrave-bírós alakításával)."

?? elszaladt a mondat második fele:)