Ingyenes marad a Microsoft Antispyware
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudja valaki, hogy lehet mûlödésbe hozni a Microsoft AntiSpyware progit?
Valamit akarna amikor elindítanám, de nem tudom hogy mit.
A tavalyi telepítésû az mûködik az egyik gépemen, de amelyik gépemet legyalúltam és újra feltettem a progit, egyszerûen nem akar elindúlni.
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Viszont, ha be van kapcsolva az állandó védelme egy piros ablakot illetve riasztást dob, ha fel akar mászni a gépre. Magyarán települni nem engedi, és ez szvsz elég.
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Jah és ha vkit idegesítenek hogy az asztalra egy program csomó ikont kitesz az írjon ide e-mail -t szívesen segítek: [email protected]
Te olyan ember vagy, akinek minden sikerül? Akkor ezt nézd meg! dollarpapa(pont)try(pont)hu
igaz... mióta SP2-es XP-m van sokkal kevesebb parazita jut a gépemre és stabilabb is a gépem... <#vigyor>#vigyor>
Te olyan ember vagy, akinek minden sikerül? Akkor ezt nézd meg! dollarpapa(pont)try(pont)hu
Ha egy tûzfal úgy van belõve, hogy új program _alapértelmezésben_ nem kommunikálhat sehova, akkor mit tud tenni egy spy, trójai és egyéb? Hova és kinek árulkodik? Honnan és mit tölt le? Esélye nincs kommunikálni!
Hát pedig a frissítéseket nem véletlenül adják ki... szerintem minél elõbb szerezz
be egy integrált SP2-es XP-t sokkal jobb mint az SP1...
Elnézést a Sorokért:)
Elnézést a Sorokért:)
NEXUS6: Én mindenesetre úgy vettem észre hogy az MS-AS szelídebben kezeli a registry-ket mint pár társa: nekem egyszer (igaz, én nem voltam óvatos) az Ad-aware hazavágott egy két-dolgot (nagyon érzékenyek egyes fordítók). Na de hát a MS már csak tud optimalizálni MS oprendszerre, és van gyakorlatuk felhasználói tapasztalatlanság területén is :)
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
Minden próbálkozást bejelez, ha valami a registrybe próbál beírni!
Le lehet blokkolni, és ha kívánjuk megjegyzi, hogy engedélyezzük vagy nem, így legközelebb már nem zargat a kérdésekkel.
Szal lehet hogy a Spybot nem olyan hatékonyan szûri ki a gépen levõ fájlokat, de az a néhány mega kuki meg egyéb anyag a következõ nagytakarításig elfér, ha egyszer úgy sem csinálnak semmit.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
az MS Antispyware... spybot viszont szar jöhetnek bármilyen teszttel... én mást tapasztaltam
PS: melyik ismerte fel magát a windowst? <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
észre kéne már venni magatokat.
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●