Second Person Shooter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
és már rajta is vagyok a listán
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
volt egy játékszerû program. egy kaszkadör bábú amit ellehetet ütni és a cél az volt hogy nagyom megkellet sérülnie ki ismeri
irj letöltö helyet
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nyomjatok 1 gombot folyamatosan és elõ fog jönni i muki valahonnan!
__|__ ________(*)________
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"This game was made on a Linux system, decent performance on Windows is not guaranteed!" = "Ez a játék Linux rendszeren készült, a megfelelõ mûködése Windows esetében nem garantált!
<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#bee1>#bee1><#bee1>#bee1><#bee1>#bee1>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"This game was made on a Linux system, decent performance on Windows is not guaranteed!"
"This game was made on a Linux system, decent performance on Windows is not guaranteed!"
Lényege, hogy az ellenfél szemszögébõl látsz mindent, így kell magadat irányítgatnod és megölnöd õt. Készített hozzá egy demot is, innen le lehet szedni.