35
Second Person Shooter - avagy SPS
-
Szuperkaraj #35 ez biztos eksztrém játék, minnyá kipróbálom, ezzel nyikhajkodni lehet majd minn állat, biztos lol -
#34 Ő TPS-re gondolt, azaz Third Person Shooterre. -
#33 ha az FPs-re gondolsz, az FIRST, tehát első... -
#32 kösszi
és már rajta is vagyok a listán -
#31 Porrasturvat-dismountItt ..de meglehet hogy nem mükszik a download.. -
#30 lenne egy kérdésem nem ide vág de majdnem
volt egy játékszerű program. egy kaszkadör bábú amit ellehetet ütni és a cél az volt hogy nagyom megkellet sérülnie ki ismeri
irj letöltö helyet -
#29 http://www.planarity.net/# ez se semmi:) 8 as szinten feladtam -
jefferson83 #28 Menj aludni :D -
#27 a harmadik személy nézet miért lett harmadik személy nézet, amikor még nem is volt második személy nézet? -
#26 Ittazész -
#25 Lol tényleg, nem a képben kezdünk :D Hát ez lol, multiban nagy fun lehet, szerintem van benne fantázia. -
#24 hogy ez mekkora játék:DDDDD -
jefferson83 #23 És tényleg. Mentségemre legyen mondva,hogy most játszottam először sps-el. Elég szerencsétlen a feliratozás (you, me). Sok jövőt azonban nem jósolnék neki (na majd rámcáfolnak). Köszi az infót -
jefferson83 #22 Mindjárt próbálom. Azt vágtam, hogy nem én vagyok a faszi de senki mást nem láttam :) -
#21 Nyomjátok meg az S betűt egy ideig és kifog jönni jobb felső részből 1 emberke!
Az vagy te! -
#20 Lol bazeg a kéz nem tevagy mivel ez SPS LOL!!
Nyomjatok 1 gombot folyamatosan és elő fog jönni i muki valahonnan! -
jefferson83 #19 linuxon :P -
#18 Pedig jó lenne!
Nincs vmi trükk amivel lehet irányítani?:( -
#17 nálam megy a játék -
pasquale #16 nekemse megy -
#15 azóta se írta oda:D -
#14 itt kérdezd inkább -
jefferson83 #12 -
#11 Igen, tudom, hogy Ti is leírtátok... -
#10 Szerintem ez a lényeg:
"This game was made on a Linux system, decent performance on Windows is not guaranteed!" = "Ez a játék Linux rendszeren készült, a megfelelő működése Windows esetében nem garantált!
-
#9 no problem! -
#8 szerintem is!:DDDDDD -
jefferson83 #7 bocsika nem frissítettem :) -
jefferson83 #6 Szerintem ez a lényeg. A honlapról:
"This game was made on a Linux system, decent performance on Windows is not guaranteed!"
-
#5 semmi,de írja is,hogy
"This game was made on a Linux system, decent performance on Windows is not guaranteed!" -
jefferson83 #4 Nálam se működik semmi, pedig kiványcsi lettem volna. -
blackgamer #3 előbb írtam ide -
#2 Egyébiránt nálam valamiért nem lehet irányítani az emberkénket, elvileg w,a,s,d-vel lehetne mozogni, spaceel lőni egérrel célozni, de nekem nem vesz be semmit. Nálatok megy a dolog? -
#1 Úgy néz ki egy Julian Oliver nevű tag kiizzadt magából egy új stílust, a Second Person Shootert.
Lényege, hogy az ellenfél szemszögéből látsz mindent, így kell magadat irányítgatnod és megölnöd őt. Készített hozzá egy demot is, innen le lehet szedni.