Second Person Shooter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez biztos eksztrém játék, minnyá kipróbálom, ezzel nyikhajkodni lehet majd minn állat, biztos lol <#idiota><#idiota>

Jano
Õ TPS-re gondolt, azaz Third Person Shooterre.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

akyyy
ha az FPs-re gondolsz, az FIRST, tehát elsõ...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

biomage
kösszi
és már rajta is vagyok a listán

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

_Atti_

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

biomage
lenne egy kérdésem nem ide vág de majdnem
volt egy játékszerû program. egy kaszkadör bábú amit ellehetet ütni és a cél az volt hogy nagyom megkellet sérülnie ki ismeri
irj letöltö helyet

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

_Atti_
http://www.planarity.net/# ez se semmi😊 8 as szinten feladtam

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Menj aludni 😄

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

NEOreg3
a harmadik személy nézet miért lett harmadik személy nézet, amikor még nem is volt második személy nézet?<#wilting>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Mr_no_NaMe
Ittazész<#mf2><#bohoc><#duhos2><#puszis><#crazya><#circling><#vigyor4><#vigyor><#ravasz1>
Lacc
Lol tényleg, nem a képben kezdünk 😄 Hát ez lol, multiban nagy fun lehet, szerintem van benne fantázia.
NEOreg3
hogy ez mekkora játék😄DDDD

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

És tényleg. Mentségemre legyen mondva,hogy most játszottam elõször sps-el. Elég szerencsétlen a feliratozás (you, me). Sok jövõt azonban nem jósolnék neki (na majd rámcáfolnak). Köszi az infót <#eljen>

Mindjárt próbálom. Azt vágtam, hogy nem én vagyok a faszi de senki mást nem láttam 😊

Mr_no_NaMe
Nyomjátok meg az S betût egy ideig és kifog jönni jobb felsõ részbõl 1 emberke!
Az vagy te!
Mr_no_NaMe
Lol bazeg a kéz nem tevagy mivel ez SPS LOL!!
Nyomjatok 1 gombot folyamatosan és elõ fog jönni i muki valahonnan!
linuxon 😛

Mr_no_NaMe
Pedig jó lenne!
Nincs vmi trükk amivel lehet irányítani?😞
biomage
nálam megy a játék

nekemse megy

__|__ ________(*)________

akyyy
azóta se írta oda😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DJ Skyline
<#vigyor2> <#wave>

IMYke2.0.0.0
Igen, tudom, hogy Ti is leírtátok... <#bee1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Szerintem ez a lényeg:
"This game was made on a Linux system, decent performance on Windows is not guaranteed!" = "Ez a játék Linux rendszeren készült, a megfelelõ mûködése Windows esetében nem garantált!
<#wow3><#wow3><#wow3><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#bee1><#bee1><#bee1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DJ Skyline
no problem!

DJ Skyline
szerintem is!😄DDDDD

bocsika nem frissítettem 😊

Szerintem ez a lényeg. A honlapról:

"This game was made on a Linux system, decent performance on Windows is not guaranteed!"

DJ Skyline
semmi,de írja is,hogy
"This game was made on a Linux system, decent performance on Windows is not guaranteed!"

Nálam se mûködik semmi, pedig kiványcsi lettem volna.

Lacc
Egyébiránt nálam valamiért nem lehet irányítani az emberkénket, elvileg w,a,s,d-vel lehetne mozogni, spaceel lõni egérrel célozni, de nekem nem vesz be semmit. Nálatok megy a dolog?
Lacc
Úgy néz ki egy Julian Oliver nevû tag kiizzadt magából egy új stílust, a Second Person Shootert.

Lényege, hogy az ellenfél szemszögébõl látsz mindent, így kell magadat irányítgatnod és megölnöd õt. Készített hozzá egy demot is, innen le lehet szedni.