Quake 4 - friss képek a világhálón

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem vagyok ut párti hanem inkább quake de ahogy a képeket nézem inkább ut... sry

high poly modellek. kész.

Miért lenne ez mérhetõ a queke1-hez, azt nem tudom. Semmi nagy durranás nem lesz belõle, az ID már régóta a nevébõl él, nem az ötleteibõl...

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Csak a Q1 és a Q3 volt jó, a Q2 nevetséges elpizzáztuk az idõt játék volt. És félek, mivel a Q2 vonalat folytatják, hogy ez is suxx lesz.
hupsz...ez ketszer ment el

A Quake mindig is jo jatek volt, remelem most fogjak a nevet lejaratni...habar Carmack helyeben nem hagytam volna az ID-n kivul fejleszteni a jatekot...

A Quake mindig is jo jatek volt, remelem most fogjak a nevet lejaratni...habar Carmack helyeben nem hagytam volna az ID-n kivul fejleszteni a jatekot...

NEOreg3
ennek 4 lába van és egyáltalán nem hasonlít rá

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

janyikzs
Ráadásul mintha a 3. képen a Half Life 2 egyik robotját látnám.
Az igaz, hogy több fény kellene a játékba, de a képeket elnézve ez még kevés lesz. Remélem a végére jót hoznak ki belõle.

Enyhén szólva...
NEOreg3
sajnos az a külsõ tér eléggé sivár😞

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(