MB-os SIM kártya!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg az ellopás utan rögtön eladják altalában a mobilt!(nekem is ellopták a k700i-met 2 hete)
Az imei számmal letudod tiltatni magat a mobilt!!!
Én most nem a tárhelyröl szeretnék irni,de köze van a sim kártyához!
Szoval a tesomnak ellopták a motorola v550-esét!
Szoltunk az ügyfélszolgálatnak,az meg lekodolja a sim-et!
Én biztos vagyok benne,ha az a görény kiveszi a sim-et,és vesz bele egy ujat,lesz egy uj teloja!
Jol gondolom?
Az a baj ha hivjuk a hangposta jelentkezik,pedig nincs is!
Ez az hogy kikapcsolta?
Amugy azért örülünk is,mert a telo papirjai itthon maradtak!
Szoval a tesomnak ellopták a motorola v550-esét!
Szoltunk az ügyfélszolgálatnak,az meg lekodolja a sim-et!
Én biztos vagyok benne,ha az a görény kiveszi a sim-et,és vesz bele egy ujat,lesz egy uj teloja!
Jol gondolom?
Az a baj ha hivjuk a hangposta jelentkezik,pedig nincs is!
Ez az hogy kikapcsolta?
Amugy azért örülünk is,mert a telo papirjai itthon maradtak!
hát ez a dolog tényleg nem lenne hülyeség...
6020 ba kevés a 2,5 mega hmm.. <#rolleyes>#rolleyes> bár elviselhetõ...
de sztem 256 meg akicsit sok lenne bele.. 8 megásba csinjanak az pont ideális lenne hozzá <#taps>#taps>
6020 ba kevés a 2,5 mega hmm.. <#rolleyes>#rolleyes> bár elviselhetõ...
de sztem 256 meg akicsit sok lenne bele.. 8 megásba csinjanak az pont ideális lenne hozzá <#taps>#taps>
pontosabban...::::
Azért ez se rossz arányaiban
Azért ez se rossz arányaiban
Ja.....kb.::<#guluszem1>#guluszem1>
10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 telefonszámot????
<#vigyor4>#vigyor4>"kompatibilis a mobil operátorok és készülékgyártók legtöbb szabványával, idõt és pénzt takarít meg, illetve használata révén nem kell külön memóriakártya bõvítést vásárolni a telefonokhoz."<#vigyor4>#vigyor4>
Ez ugyan úgy kapcsolódik a telefonhoz mint a régiek csak a memóriályát küldték fel (a mostaniakhoz képest elég alaposan)....
De te még ettõl csak telefonszámot fogsz tudni lementenirá:<#buck>#buck><#phone>#phone><#banplz>#banplz><#pias>#pias><#integet2>#integet2>
Ez ugyan úgy kapcsolódik a telefonhoz mint a régiek csak a memóriályát küldték fel (a mostaniakhoz képest elég alaposan)....
De te még ettõl csak telefonszámot fogsz tudni lementenirá:<#buck>#buck><#phone>#phone><#banplz>#banplz><#pias>#pias><#integet2>#integet2>
Engem az érdekelne, hogy a Nokia 6020 támogatná-e!
ahh ez király... csak gondolom az elején delehet h késõbb is rohadt drága lesz :( de azért jó ötlet... de nem hiszem h a régebbi telefonok tutják alkalmazni....
__|__ ________(*)________
3 MB os mobilom van és lessz 256MB os SIM és adatokat tárolni rajta!Tehát aki tud róla valamit az írja le!
????
Mire kell az neked??
Mire kell az neked??
Szisztok!Tud valaki valamit a MB os SIM kártyákról mikor jelenik meg...stb!!!???