Powerdrome

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SD456
Szevasztok!

Van ebben a játékban multiplayer? Vagy nincs ehez a játék-hoz valami multiplyer kiegészitõ?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

detto ...
play, megkerrenti a vincsit aztan nema csend ... se hibauzi semmi ... nagyon bossznato ... mar kinomban irtam a tech supportnak ...

abonyitomz legyszives ird mar meg, hogy sikerult megbuvolnod ... kosz
signs
segítség!!

www.sabian.com

signs
Nekem sem indul.... Play, aztán semmi. Mi a gáz?

www.sabian.com

k8bal
szerintem te eltakarodhatnál már a jó kurva anyádba!
egy ilyen geci láma szar vagy!!
<#wilting><#lama><#csodalk><#conf><#lama><#lama>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

honnét lehet letölteni ?

k8bal
ez hülye!!
miért nem indul?!
Ráklikk ikonra >Play!
várok egy 20 percet semmi!
Mi lehet a gond?!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Bercy
azt valaki nem tudja hogy lehet gamepadot aktivalni alatt.
nalam az ikonja az optionsban inaktiv pedig ra van dugva
Guillotine
85%-ban kész a játék magyarosítása.

www.guillotine.atw.hu

Istencsászár
ja mire megtalálja a felbontás/hercet baszakszik egy jópáraténis azthittem már soha nemidul el és behlat de bejött zat megy azóta

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nekem is kiirta hogy no signal , várjál utánna , viszateszi megfelelõ felbontásba

BBird
Lehet ennyire gyors a játékmenet? ;-)
valahogy csak sikerülhet
radeer
Nekem a monitort ahogy elindítottam kb. 10x ki-bekapcsolgatta+váltogatta a frekiket aztán behallt, mielött bármit is láthattam volna.

Uninstall 😊

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

hogy sikerült végül elindítani ????
idõközben behalt a kepfeltoltes.hu, majd javitom a képeket

sikerült elinditani, értékelésem:

Grafika: 95% (a jelennek megfelel!)
Zene/Hangok: 75% (közepes)
Irányíthatóság: 80% (nehezen szokható , a SW Racernek sokkal jobb az irányítása)
Pozitívum még a bónuszok, sok pálya, rejtett dolgok!
Mellékelt pár kép /játék közben az elsõ két pályáról , sajátok/ :

nekem meg nem akar indulni

neked gond nélkül indult ?
nemkem kilép a play megnyomása után ...
Istencsászár
na megnéztem
-graf elég szép nem egy nagy durranás de egy jóközépszintet megüti
hát mimást mondjak ellehet vele jáccogatni én 20 perc utánmeguntam😄 valahogy nemfogott meg Sw: Racer valahogy kifinomultabb volt és jobban lekötött..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Gabe jólmondod bealudtam😄 már nemvolt erõm megnézni mostjöttem haza wörkbõl azt majd megnézem nyugi😄

BBird
Vagy szívrohamot kapott, annyira pocsék darab. ;-)
Na ez vagy nagyon bejött neked,vagy elaludtál közbe...<#buck>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Istencsászár
najó leszedem vagyis már szedem 1 óra mulva majd mondok rendes véleményt nekem be e jött😊

BBird
Ez egy régi nagy kedvencem felújított változata. Azt az Electronic Arts csinálta, s adta ki, még 1990-ben.
Ugyan ilyen körversenyes volt, sci-fi F1. Akkoriban nagyon ütött a teljes 3D-vel és kacskaringós alagutakkal (vertikálisan is).
Letöltés: http://www.the-underdogs.org/game.php?id=1813

NuCLEARScoRp
Egyébként Bithumen-en fenntvan... de lusta vagyok leszedni... <#nevetes1>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

alph4
Jah<#vigyor2>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

sazl demo nincs =P

BUDA > miskolc.

deep
Xboxon már rég megjelent, sztem tök jó.Van szpídfíling😄
demo van e?

BUDA > miskolc.

alph4
Hát lehet hogy 1 órát el lehet vele hülyülni <#vigyor>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Istencsászár
Az Star Wars Racer volt és akkoriban nagyon is szép igényes gémvolt egyik legjobb sw játék de ez valami sharwerkb😄

NuCLEARScoRp
A grafika nem minden... sõt Sokkal fontosabb a játékélmény,,,

Ha valaki kipróbálta, ossza meg a tapasztalatait minél elõbb!!

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Montanosz
ilyen már a 3650-men is fut))))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Szerintem a grafika mindent elmond :-) Felejtõs...Olyan mint anno a Star Wars Racing vagy valami hasonló volt a neve, sõt, annak még talán jobb is grafikája mint ennek :-)

alph4
Egy versenyen 12 hõsies pilóta méri össze tudását, akik mindent kockára tesznek a Powerdrome hiperszonikus versenypályáján, a galaxis legnagyobb futamán. Folyamatosan késélen táncolnak a gyõzelem és a feledés között.

Ennyit infót találtam a játékról, nemtudom megéri-e feltelepíteni?!
Van esetleg valakinek már vmilyen véleménye róla?

Ja és egyébként ma jelent meg:<#vigyor>
2005-08-11 Powerdrome (c) ZOO Digital Publishing RELOADED 49x15 MB

1-2 kép a játékbból: