39
új tv inditás
  • zakika
    sok elkenyeztetett nem tudja mit nezzen, mikor van valasztas (kabel, UPC)
    en fogok 3 foldi adot es most valogathatok a kancsal kolumbus leugyelo vagy mas hulyeseg kozott, de a lenyeg hogy vagy mind a harmon van valami vagy sehol (altalaba sehol semmi nezhet). marad a DVD
  • jointeer
    mtv-n nagyon jók késő esténként a háborús filmek. hírtvt nem tudok nézni nem tud lekötni. de legalább az nem maszopos adó
  • Taranov
    Nem nézem a valóságshowkat sem, de az Animal Planet és a National Geographic nem nagyon tud izgatni, a Spektrum tényleg változatosabb, de én az mtv-n és a hírtv-n szoktam csak érdekes műsorokat találni.
  • jointeer
    nem sokkal jobb? remélem ezt most nem komolyan mondtad.
    de ha a leopárdos nem tetszik nézd a spektrumot vagy discoveryt ott több a tudományos műsor.
  • Taranov
    Felnőtteknek uncsi lenne.
  • Taranov
    Az Animal Planeten mindig azt mutatják, ahogy a leopárd elkapja a zsákmányát.
    Ez nem sokkal jobb, mint a Való világ, csak itt jóravaló állatokat nézel, a való világban meg primitív állatokat.
  • Taranov
    Miért mondod ezt?
    Olvasni nehéz és fáradságos, ezt te is tudod. Minek strapálja magát, ha van kábeltévéje?
  • Solya
    vagy pedig upc-t vesz, ahol állítható a nyelv...így akár lengyelül is nézhető
  • winnie
    "a gond, hogy magyarul mennek így totál elveszik belőlük a lényeg..."

no, igen, de merjenek csak egy rajzfilmet egy rajzfilmcsatornán, amit kicsik néznek főleg, nem leszinkronizálni.

aki eredetiben akarja az meg letölti a netről, nem?
  • Bucser
    a gond, hogy magyarul mennek így totál elveszik belőlük a lényeg...

"dexter, johnny bravo, spongyabob, pindúr pandúrok"

A flinstones meg újra van szinkronozva:( kár értük mind nagyon jó kis szatíra csak kár, hogy gyerekadón adják:(
  • winnie
    akkor miért nézed?

kukkantsunk bele a műsorba. scooby doo, dexter, johnny bravo, star wars: clone wars, spongyabob, pindúr pandúrok, bolondos dallamok, szamuráj jack, flintstone család.

csupa kult.

tényleg. undormány, undormány hátán. de sebaj, majd mi megmondjuk, hogy mit szeressenek a gyerekek és a kevésbé gyerekek.
  • [Walaki]D`Lair
    Én azokat tiltanám be...mármint azt a két meseadót...undormány ami azokon megy...
  • winnie
    szerintem meg nem érdemes megszabni azt, hogy más mit nézzen. mindenki annyi adót programoz be a tévéjén, amennyit akar, de fogadok, hogy neked sem csak ezek vannak "betéve":)
  • qper
    teljesen egyetértek.

• jointeer
    szerintem elég lenne az ismeretterjesztő csatornák a nickelodeon és a carton netvork
    [enyhén infantilis]
  • Rafaelo
    balázsi panna öcsém :DDDDD
  • Vlala #23
    nem beszélve arról, hogy ez a story és a best magazin, és a többi szennylap azoknak készülő változata, akik útálnak (vagy nem tudnak - divat műveletlennek lenni!) olvasni.
  • Vlala #22
    ninxcs még elég tévé, Szerintem kb. 5-10-szer annyi van, mint szükséges...
    ez is tele lenne megcsinált megasztárokkal, a TV2 és az RTL Klub új, csodálatos tehetségű felfedezettjeivel, aztán emelt díjas sms-ben szavazgathatnánk, és hívogathatnánk a "hány négyszög van a képen" kérdésekkel dobálózó, magukban (túl sokat) beszélő hölgyeket... mintha ilyen már lenne.
  • jointeer
    nagyon kellett a piacgazdaság, ugye
  • Taranov
    Nagyon gyorsan amerikanizálódunk már 1990 óta.
  • jointeer
    micsoda egy degenerált társadalomban élünk
  • Taranov
    Ennek valszeg lesz pénze, de ettől még lehet, hogy kicsi marad.
    A Viasat is később indult, mint az RTL Klub/TV2, és nem is lett olyan nagy.
  • CLINT EASTWOOD9
    Hát van néha mikor egy pár ilyen kis szar csatorna elindul és utánna nincs pénz leáll az egész
  • qper
    Mit vársz egy olyan társadalomtól, ahol a legolvasottabb napilap a Blikk, a leghallgatottabb rádió a Sláger, és a legnézettebb műsor pedig a Barátok közt? Hogy nem nézik? Ugyan már...

Sajnos kishazánk lakóinak nagyobb része olyan alulexponált személyekből tevődik ki, akik le sem fognak szakadni erről az adóról.

• Rafaelo
    Frei bérgyilkos Tamás :DDDDD eljátsuzotta a hitelét
  • Taranov
    Emellett az m3 is indul nemsokára, azt valahogy jobban várom :)
  • Taranov
    Frei nagyon jól látja mi kell a magyar embereknek. Csillogás, irigység, illetve az, hogy megmondják nekik, mit kell gondolni.
    Frei mikor Hollywoodról forgatott filmet, egy csicsás házat úgy nézett, mint egy gyerek, olyan komolytalan volt. Hát igen, a magyar panellakóknak ez kell.
    Mikor az orosz bérgyilkos volt terítéken, ügyetlenül csinálta, hisz lebukott, de hát ő sem lehet tökéletes.
    Az arabokról pedig pár év alatt 180°-os fordulatot vett a véleménye, na nembaj, legalább megmondja az embereknek, hogy mit kell gondolniuk a kérdésről.
  • pasquale
    na jó kis csati lesz... egybenyomva a tal.kozások .. a benfentes.. stb.. fókusz áhggdfg nem sokan nézik majd...
  • qper
    Erősen kettős megítélés él bennem a Frei-el kapcsolatban. Szerettem a műsorait, mert érdekfeszítők voltak, azonban az ominózus "bérgyilkos" interjú után erősen kételkedtem a szavahihetőségében.
  • jointeer
    az egy köcsög
  • ZsirosKenyer
    én azért bízom Frei Tamásban. Messze a legtehetségesebb média-arc az országban. Mégha sztárokról is fog szólni a csatorna(ami pl. engem személy-szerint k***ára nem érdekel), de talán sikerül egy olyan szögből bemutatni őket mely még számomra is érdekes lehet (lásd Frei Dosszié)
  • qper
    ahogy látom, megvan a magyar társadalom legnézettebb tv adója :((
  • fifi
    így van!
  • deep
    "pletykák" és "minőségi"
    Egymásnak erősen ellentmondó fogalmak
    Akkor fogom nézni, amikor a hátam közepét:D
  • DJ Skyline
    ez kb olyan lesz mint a Retek Klubon a Találkozások vagy milyen műsor,csak egésznapos kiadásban!
  • StephenKing
    Szerintem is minőségi adás lesz pont olyanoknak fog szólni akik Story-t olvasnak na ők vannak egy jó páran.Nem tudom hogy kit érdekelnek olyan dolgok hogy egyik másik sztárocskának milyen sanyarú gyerekkora volt meg hogy ki kivel randizik.
  • DJ Skyline
    "a magyar és külföldi sztárokra, hírességekre, pletykákra fókuszáló, minőségi szórakoztatást és exkluzív tartalmat szolgáltató 4-es csatorna adása."
    már most nem érdekel...
  • StephenKing
    Erre gondolsz??
  • korgag
    Az SG.hu Hirmagazin szerint új tv csatorna indul összel.Azt szeretném tudni ,hogy mikor? milyen frekvencián?És hol lehet majd fogni.
    Ezekről sajnos nem irtak semmit.