Company of Heroes - újabb hárborús stratégia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valve-tól a STEAM -en keresztül, asszem mintha $29 lenne.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Sajoati, ezek szerint Te a sakkról is azt állítod, hogy a játékosok szereptévesztésben vannak, mert átlátják a csatamezõt? És ha a stratégia-fanok szereptévesztésben vannak, akkor a többi játék szerelmesei is ebben szenvednek, hisz kit fog megcsípni egy pók, hogy aztán az háztetõkön ugrálhasson, pl.?
Játsz Majesty-vel, aztán megtudod milyen mikor nem te irányítod a hõseidet. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
ezek NEM stratégiai játékok. egyáltalán, az RTS egy téves mûfaj-megnevezés. illetve az téves, amit takar.
ráadásul a játékosok folyamatosan szereptévesztésben vannak. mik õk, az atyaúristen, hogy egy egész csatamezõt végigkattintgathatnak? eh.
ráadásul a játékosok folyamatosan szereptévesztésben vannak. mik õk, az atyaúristen, hogy egy egész csatamezõt végigkattintgathatnak? eh.
Endure, in enduring grows strong...
Aham, majd ide is leírják faszán, hogy hajj, ez most aztán k*rvanagyot fog újítani, de a grafikán kívül itt is 30 méterrõl lövik a harckocsik majdan egymást, neadj'sten kopik a páncél...
tököm már. Nem igaz, nem lehet valami KREATÍV játékötlettel elõállni?
tököm már. Nem igaz, nem lehet valami KREATÍV játékötlettel elõállni?
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
és nem hiszem hogy a géppityu sebzi a tankot lásd:codname panzers
k*rva jol néz ki én egyböl beleszerettem<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#smile>#smile><#smile>#smile><#gun>#gun>
Már elõre félek, sokszor elrontják, hogy pl a géppityu sebzi a tankot. Na persze 😉
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Épp most fejeztünk be a haverokkal egy Soldiers multit és levezetésképp ide tévedtem. Egybõl bele szerettem ebbe a játékba. Alig várom,h játszhassunk ezzel is 😊)
huuuuuuu ez elég jonak igérkezik nyami nyami <#finom>#finom>
Érzem, hogy ebbõl még jó, sõt mi több, nagyon jó játék is készûlhet!