13
  • fflx
    A valve-tól a STEAM -en keresztül, asszem mintha $29 lenne.
  • matthias92
    honnan lehet "megvenni" a gémet?
  • Supperadi
    Sajoati, ezek szerint Te a sakkról is azt állítod, hogy a játékosok szereptévesztésben vannak, mert átlátják a csatamezőt? És ha a stratégia-fanok szereptévesztésben vannak, akkor a többi játék szerelmesei is ebben szenvednek, hisz kit fog megcsípni egy pók, hogy aztán az háztetőkön ugrálhasson, pl.?
  • Esrohnoil
    Játsz Majesty-vel, aztán megtudod milyen mikor nem te irányítod a hőseidet. :D
  • sajoati
    ezek NEM stratégiai játékok. egyáltalán, az RTS egy téves műfaj-megnevezés. illetve az téves, amit takar.
    ráadásul a játékosok folyamatosan szereptévesztésben vannak. mik ők, az atyaúristen, hogy egy egész csatamezőt végigkattintgathatnak? eh.
  • PrasCo
    Aham, majd ide is leírják faszán, hogy hajj, ez most aztán k*rvanagyot fog újítani, de a grafikán kívül itt is 30 méterről lövik a harckocsik majdan egymást, neadj'sten kopik a páncél...
    tököm már. Nem igaz, nem lehet valami KREATÍV játékötlettel előállni?
  • KOKIKO
  • KOKIKO
    és nem hiszem hogy a géppityu sebzi a tankot lásd:codname panzers
  • KOKIKO
    k*rva jol néz ki én egyböl beleszerettem
  • mrzed001
    Már előre félek, sokszor elrontják, hogy pl a géppityu sebzi a tankot. Na persze ;)
  • Etele1
    Épp most fejeztünk be a haverokkal egy Soldiers multit és levezetésképp ide tévedtem. Egyből bele szerettem ebbe a játékba. Alig várom,h játszhassunk ezzel is :))
  • T E O
    huuuuuuu ez elég jonak igérkezik nyami nyami
  • Csoder
    Érzem, hogy ebből még jó, sőt mi több, nagyon jó játék is készűlhet!