3016
-
#295 Na sikerült törölnöm az atis cuccokat és ezután már elindult rendesen.
Most szeretnék alárakni valami rendes ATI-s drivert mert igy csak 60Hz-en megy a moncsi. Hogyan tudnám ezt véghezvinni??? -
Rain1 #294 A Macdrive-val látod WIN alatt a MACOSXes particiót -
Slash #293 Leszedtem a progit, köszi, de nem látja az osx-es hddt. Egyszerűen benne sincs a listában. Lehet, hogy az előbb félreérthető volt, akkor bocs. De olyan progi kéne, amivel windows alatt is tudnám kezelni a vinyót (mert az osxet már letöröltem, amíg nem jön ki driver a hangkártyámhoz+nethez). Formázni nem akarok, főleg azért sem, mert ha visszaállítanám ntfsre, akkor megint alakíthatnám hfs+-ra, így inkább kéne egy progi, amivel megoldható minden lemezgond. Szóval ilyen létezik? -
#292 msn cim = a telszám meletti emailcim! -
#291 Köszi nem akarlak zavarni de én inkább egy msn címre gondoltam mert igy nem szoktam ilyenekkel zaklatni senkit. -
#289 Azokat megtaláltam csak nem bírtam kitörölni. -
#288 Executive Software Diskeeper
http://www.executive.com/downloads/menu.aspx
eMule-on fullos verziót is találsz. -
#287 Flamaster nem tudok veled a forumnál valami gyorsabb kommunikációt eszközölni? -
#286 De hogy kell törölni mert a safe modban nem találtam DEl parancsot? -
#285 Ez azt jelenti hogy fejlettebb a grafikus kezelése a cuccnak.QE szerintem továbbra sem lesz, de gyorsabb lesz az ablakok mozgása.Kinyitás,becsukás,minimalizálás, stb.
Elméletileg az XBench értéke a 3x-osára nől.
no de nemsokára kipróbálom......
majszólok. -
#284 belemész ebbe a mappába:!
System\Library\Extensions
Itt törölsz minden olyan file-t ami ATI-val kezdődik!(15-20 darab kb.) -
#283 Hogy tudom törölni a Systemből az atis dolgokat? -
Slash #282 Az előző progléma megoldva, viszont van másik.
Kéne egy SCANDISK & DEFRAG progi, ami lehetőleg windows alatt fusson. Ismertek ilyet? (csak mert egyelőre töröltem az osxet, mert se hang nem volt se net, viszont nem akarok formatálni, szóval kéne egy kis help...) -
#281 Hello ezt az updatét,hogy tudtad felrakni és egyébként hogy tudom azokat a bejegyzéseket törölni amiket az atihoz kell mert nem találtam a progiban semmijen del-t? -
Slash #280 Mit lehet tenni, ha átmásolok winxp alatt fájlokat az osxes vinyóra, és '_' jelenik meg az 'ő' és 'ű' betűk helyén? -
Rain1 #279 Hm... jól hangzik :) Lehet, hogy újra felrakom a OSXet? :)
Ez pontosan mit is jelent:
"improved GUI responsiveness for those without QuartzExtreme"? -
#278 Megjelent egy update!(600Mb)
Csomó javitás!
"Package to update OSx86 from 10.4.1 to 10.4.3. Highlights include: x86 flash plugin, updated safari, 10.4.2 exec patch, growl, and improved GUI responsiveness for those without QuartzExtreme"
Itt letölthetö:
http://thepiratebay.org/details.php?id=3403374
jól hangzik.sikeresen le is töltöttem.holnap kipróbálom. -
#277 Jó csak gondoltam beszélgetünk eggyet! -
#276 sehol.nincs driver.csináld azt amit a 230-as hozzászólásban ir.
azután már nem kell safe modban inditsd.
szerintem nézd végig a fórumot mielött kérdeznél valamit, a forumnak ezen az oldalán megtalálsz minden infót. -
#275 Kösz mindent -x-el elindult de drivert holkell telepíteni a videokártyára??? -
#274 ok köszi majd holnap ránézek. -
#273 #230 -
#272 Ati 9800Pro -
#271 milyen videokártyád van? -
#270 És utána hogy fogom tudni elindítani rendesen??? -
#269 ok. Akkor ird be bootoláskor hogy -x
Ezzel el fog indulni safe modban remélhetöleg. -
#268 Valami olyat ir,hogy inditsam ujra,és egy olyan jelvan a zőld alapú háttérben,mint egy kikapcsoló jel! -
Rain1 #267 Probáltad már safe modban inditani? Igazából ez így nagyon kevés, hogy zöld képernyő... -
#266 Vicces vagy! -
#265 nemtom mi a gond! én szeretem a zöldet :) -
#264 Hát örülök,hogy ilyen gyorsan érkezik a válasz!!!! -
#263 Sziasztok felraktam a szoftot de csak egy zőld képernyő jön be ilyenkór mivan??? -
#262 Sziasztok mekkora hejet foglal a Progi telepítése??? -
Slash #261 Tudtok esetleg olyan fájlkezelő progit, mint a Total commander (osx alá persze)?
Lesz időm, még próbálgatom majd a netet. ADSL-hez nektek milyen adatot kellett még megadnotok a user name és passwordön kívül? Mert a net nálam azóta sem megy... -
Rain1 #260 A Developer KITes alaplapon lévő integrált VGA, mert a többi csak VESA módban megy. (probáltam. el se indul a játék. Az alap sakk se megy rendesen)
De az se a legjobb. Elég gyengusz. Támogatja a CoreImaget meg a Quartz Extremet, de amúgy gyenge VGA -
#259 Kérdésem ,hogy mikell ahoz,hogy játszani lehessen rajta? -
#258 melyik a legujjabb letoltheto DVD-s verzio?
Apple.OS.X.x86.10.4.Generic.Install.DVD nekem ez van
kiprobalnam megint.
koszi -
#257 Ezekre a kérdéseidre mind megtalálod a választ a help-ben!!!!!
A hangot a leirtak alapján csináld végig és restart után meg kellene jelenjen!
A vendor ID-t win alatt is megnézheted SiSoftware Sandra-val.....
Sőt, mielőtt nekilátnál a hangnak, mindenképp szükséged lesz a Sandra adataira!!
A hálókártyával kapcsolatosan annyit hogy szerintem üzemeld be a Realtek-et!
Nekem is az van....az alaplapit letiltottam a bios-ban.
A billentyűkiosztás pedig nem egyezik meg a pc-vel hanem értelemszerűen a mac-es billentyűleosztás van érvényben.
guglba keress rá! -
Slash #256 Ja igen, a hanggal kapcsolatban. Elindítom a system profiler-t, ott elvileg kikeresem a hangkártyám (integrált), de nincs sehol, pedig elvileg fent van az x86 projectnél a kompatibilis listában. Ilyen esetben honnan tudom meg a vendor id-t meg a másikat, ha nem is látom? Windows is kiírja valahol? -
Slash #255 Először a kukacról. Altgr+betűk nem működnek, Alt+számok szintén nem. Shift+karakter műxik, de nem találtam kukacot.
Install közben beállítottam a hálózatot, de nem tud kapcsolódni, mindig azt írja... Van egy integrált kártyám, az asus oldalán megnéztem, annyit ír róla driver letöltésnél, hogy: "VIA Rhine Family Fast Ethernet Adapter". De ezenkívül van Realtek is a gépben, csak fölöslegesen nem akarom kötözgetni, ha még azt sem tudom, hogy minden jól van-e megadva.
Szóval, mit kell megadni az adslhez?
xp alatt nekem csakis egy azonosító kell+jelszó + kiválasztom, hogy dsl és ennyi. Semmilyen ipt nem kell állítani. Ehhez képest mac alatt pontosan hogy működik ez? Jó lenne ha leírnád, és akkor ha nem megy, akkor ki tudnám ugyanazt próbálni a realteken is. Köszi.