59
-
Gade #19 Végülis nem csak a rázkodásra gondoltam, hanem például szenyezüdésekre is. Igaz azt meg tudják már oldani. Na meg ha el romlik lehet ki dobni az egészet, mert szerintem nem fogják javitgatni. De attol szerintem is hasznos lesz ez még az emberiségnek, és nem is ellenzem. Csak le irtam egy lehetséges hátrányát. -
AeroS #18 Én nagyon nem tudom elképzelni, h hogyan lehet ezt atomi szinten működtetni, de biztos jó lesz majd vmire...
Mindenesetre nagyon poén: a világ legkisebb fogaskereke, mekkora lehet a gép??? 0,000000001 nanométer??? -
jefferson83 #17 Na erre nem tudok válaszolni :) Biztos jó lesz valamire, előbb megcsinálják aztán megkeresik mi mindenre lehet jó :) -
plamex #16 mire lesz ez jó ? -
Caro #15 Nem is ebben kételkedem :)
De van-e értelme molekuláris szinten csapágyat készíteni?
Meg azért nem biztos, hogy ugyanúgy fognak kinézni, mint nagyban. -
jefferson83 #14 Csak mi már láttunk csapágyat és fogaskereket is. Egyáltalán nem hasonlít fogaskerékre a kép alapján. -
#13 dettó -
irkab1rka #12 nagyon atooom :))) -
jihad #11 Ez lesz a népjóléti szövetség új jelképe. :D -
jihad #10 Pont hogy a notebook merevlemezek egyre érzéketlenebbek rá. -
Caro #9 A "nanogépek" akkor jók, ha a kötési energia mindenhol nagy.
Ez mutatja meg, hogy milyen körülményeket képes még elviselni egy ilyen gép.
Egy nanocső mechanikai tulajdonságai pl. nagyon jók. -
Roli #8 sztem az pont nem annyira sérülénkeny, mert kisebb és sűrűbb, még az atomok elkopni sem tudnak, de inkább utánanézek :D -
Gade #7 A naniteknologia egyetlen hátránya a sérülékenység lehet. De lehet hogy nincs igazam, de már egy mai merevlemez is mijen érzékeny a rázkodásra. -
Caro #6 Ez nem csapágy, odaírták, hogy fogaskerék. -
Caro #5 Helyes!
Nanotechnológia rula'
Bár azt nem gondoltam, hogy már ennyire előre járunk. -
Nagydög #4 Nem hiszem, hogy ilyen meretu csapagyaknak lenne ertelme. Nincs gordulo felulet. Inkabb csak a rengeteg golyoval jelkepezett atom miatt asszocial azonnal golyoscsapagyra az ember. -
Vers #3 pár évtized mulva nézzük majd a mikroszkopos közvetitéseket ahogyan a molekula autok versenyeznek :LOL
-
YakHead #2 Én is pont ezt gondoltam, meg gondolom is -
#1 A kép tárgyát inkább csapágynak nézem mint fogaskeréknek.