Egyetlen molekula, mint molekuláris motor
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A "nanogépek" akkor jók, ha a kötési energia mindenhol nagy.
Ez mutatja meg, hogy milyen körülményeket képes még elviselni egy ilyen gép.
Egy nanocsõ mechanikai tulajdonságai pl. nagyon jók.
Ez mutatja meg, hogy milyen körülményeket képes még elviselni egy ilyen gép.
Egy nanocsõ mechanikai tulajdonságai pl. nagyon jók.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
sztem az pont nem annyira sérülénkeny, mert kisebb és sûrûbb, még az atomok elkopni sem tudnak, de inkább utánanézek 😄
A naniteknologia egyetlen hátránya a sérülékenység lehet. De lehet hogy nincs igazam, de már egy mai merevlemez is mijen érzékeny a rázkodásra.
Ez nem csapágy, odaírták, hogy fogaskerék.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Helyes!
Nanotechnológia rula'<#eljen>#eljen>
Bár azt nem gondoltam, hogy már ennyire elõre járunk.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nanotechnológia rula'<#eljen>#eljen>
Bár azt nem gondoltam, hogy már ennyire elõre járunk.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem hiszem, hogy ilyen meretu csapagyaknak lenne ertelme. Nincs gordulo felulet. Inkabb csak a rengeteg golyoval jelkepezett atom miatt asszocial azonnal golyoscsapagyra az ember.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
pár évtized mulva nézzük majd a mikroszkopos közvetitéseket ahogyan a molekula autok versenyeznek :LOL
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Én is pont ezt gondoltam, meg gondolom is<#fejvakaras>#fejvakaras>
← ElőzőOldal 2 / 2