Sportfogadás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Palermo hát persze, h okés 😉
Már feladtam szurkoljatok!! Pool'nak nyernie kell különben nagyon lecsúszik a 2. helyrõl...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gabber_saviola
uccsó 4 szvsz okés

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

realra semmiképp nem tennék most, mu hendivel húzós, poolt X-re fogadtam, chelsea+milan bejöhet, ahhoz az olaszhoz meg nem értek 😊

Kaplan
Atl. Bilbao - Real V 1,70
*(1-0) Port' - MU V 2,15
Wigan - Pool' V 1,85
Middle'-Chelsea V 1,35
Reggina - Milan V 1,50
Empoli - Palermo V 2,30

Szerintetek?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Matthew Prosac
3 héttel ezelõtti nyertes szelvényemet nemtudom hovaraktam, pedig az is kurvajól el lett találva... már be írtam ide amikor megnyertem. elõ kell kerítenem. <#279 hsz>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Azta a mocskos rohadt mindenit, te egy zseni vagy 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Hm, szerintem nem feltétlen szükséges a moneybookers-en számlát nyitni, a sportingbetre sima banki átutalással is rakhatsz a számládra pénzt, csak a felhasználói azonosítódat kell beírnod a közlemények sorocskába. Pofonegyszerû, és másnapra már ott is van.

(Ha volt már róla szó 34325x, bocs, de valamiért mostanság nem tudok visszalapozni a topikokban, eltûnt mind a legördülõ menü, mind a lapozólink valahol 😊)

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

pfûûû ezt a Roma fordítást kellett volna elkapni Live fogadásban. no majd máskor😊

AS Roma 4-3 Cagliari <#vigyor2>

Matthew Prosac
AS Roma 0 - 2 Cagliari

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
19' AC Milan 1 - 0 Treviso
19' AS Roma 0 - 1 Cagliari
19' Ascoli 0 - 0 Livorno
19' Chievo 0 - 0 Sampdoria
19' Fiorentina 1 - 0 Inter Milan
19' Juventus 0 - 0 Parma
19' Lecce 0 - 1 Empoli
19' Messina 0 - 0 Siena
19' Palermo 1 - 0 Lazio
19' Udinese 1 - 0 Reggina

eddig nem is rossz.... (pl Roma?)

Matthew Prosac
nincs mit <#kacsint>

gabber_saviola
ok és köfi

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Matthew Prosac
www.moneybookers.com
regisztrálj

gabber_saviola
neten hogy tudok és hol bankszámlát nyitni?

Matthew Prosac
szóval utalsz a kis mezei magyar bankszámládról egy neten nyitott bankszámlára, ahonnan utalod a pénzt a bet&win-re.
opt = otp <#vigyor>

gabber_saviola
kifejted, mert nem értem
opt az OTP?

Matthew Prosac
opt direct - netes számla - bet&win

gabber_saviola
hogy utaltál?

Matthew Prosac
már utaltam belõle 8000-et a bet&win-re...

gabber_saviola
20:30 - Udinese - : - Reggina H H
20:30 - Roma - : - Cagliari X H
20:30 - Fiorentina - : - Inter X VX
20:30 - Juventus - : - Parma H H
20:30 - Lecce - : - Empoli V V
20:30 - Milan - : - Treviso H H
20:30 - Palermo - : - Lazio H HX
20:30 - Chievo - : - Sampdoria X H
20:30 - Ascoli - : - Livorno V V

Azt ugye tudod, hogy legalább 2x ennyi lett volna a nyeremény, ha egy normális (netes) irodánál játszod meg ezeket. Tudnám, hogy akinek van internet elérése (ez 2006-ban már nem lehet probléma), azt mi viszi rá, hogy ezen a szaron játsszon.

Kaplan
Plz gyere már fel MSNre nagy gáz van és megakarom kérdezni mi a teendõ 😛

Matthew Prosac
Csöves, Zaki: egy szóval sem mondtam hogy megraktam ezeket <#hehe>

McFrost
szerintem:
20:30 - Udinese - : - Reggina H - X
20:30 - Roma - : - Cagliari X - H
20:30 - Fiorentina - : - Inter X - V
20:30 - Juventus - : - Parma H - H
20:30 - Lecce - : - Empoli V - X
20:30 - Milan - : - Treviso H - H
20:30 - Palermo - : - Lazio H - H
20:30 - Chievo - : - Sampdoria X - H
20:30 - Ascoli - : - Livorno V - X

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki
kizárt hogy bejön, már bocs

9csöves9
hát kívánom hogy bejöjjön,de a most fantasztikusan szereplõ farkasok ellen rakni ráadásul hazai pályán<#nemtudom>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Matthew Prosac
20:30 - Udinese - : - Reggina H
20:30 - Roma - : - Cagliari X
20:30 - Fiorentina - : - Inter X
20:30 - Juventus - : - Parma H
20:30 - Lecce - : - Empoli V
20:30 - Milan - : - Treviso H
20:30 - Palermo - : - Lazio H
20:30 - Chievo - : - Sampdoria X
20:30 - Ascoli - : - Livorno V

szerintetek?

Kaplan
Menj te a francba! 😄
Mondjuk nekem meg 11sem lett a TOTÓn.

Matthew Prosac
bocs a méretért, de azért nem lett rossz szelvény és gondoltam így teljes a dolog:

lol, kaptam énis ajándékot a b&w-tõl 😊

majd legközelebb <#idiota>

Matthew Prosac
húzós, de egy új sztár születhet <#vigyor>

próba-szerencse

Go Marcos!!! <#violent>

grrrrrrrrr werder <#gunyos1> és ráadásul Klose és lesérült jóidõre....

ez bûngyenge Togo kijutott a VBre? muhahhaaa! akkor megvan az elsõ csapat akit veretni kell mint a szart.

amúgy nyertem pokeren egy kis pénzt.

Például:
Szünet döntetlen, vége hazai és hétbõl négy kell hogy bejöjjön.

Matthew Prosac
magyarul?

Nagy meglepetés a Treviso döntetlenje is Livornóban.
Nem szoktatok systemeket játszani???

Matthew Prosac
a siker mai megünneplésébe' már 4000 el is csordogált...

mesor
Grat!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Matthew Prosac
Iraola góljánál (Bilbao harmadik góljánál) a falat vertem és ugráltam jobbra-balra mint egy õrült kis bolha... anyámék aszitték megõrültem..<#pias>
Nem volt sámli a meccs és pont jól jött ki hogy a hétvége /és ezáltal a szelvényem/ uccsó meccse volt. Yeah!

EOX
Ajax és Bilbao nem semmi mák volt😄 Grat!

Retteketet

Matthew Prosac
nyertem 200bõl 9100-at <#nezze>. Ha majd fényképezõ itthon lesz akkor meg is örökítem és fel is töltöm. Addig is hogy képben legyen akit érdekel, hogy is nézett ki a ticket:

018 Zaragoza - Atl. Madrid V 2.7 (0-2)
102 Sochaux - St-Etienne H 2.3 (4-0)
109 Twente - Ajax V 1.85 (2-3)
116 Siena - Milan V 1.4 (0-3)
126 Real Sociedad - Ath. Bilbao D 2.85 (3-3)
===========================================
45.83x odds: 200 HUF >>> 9158 HUF

Matthew Prosac
én a Chelsea-t akartam úgy megrakni hogy hendikeppel vendég.
4.3as odds volt neki de inkább nemmertem... kérdem utólag (okosabban): Miért?

Megraktam az Arsenal-t bukta
Megraktam a West Brom-ot bukta
Megraktam a Chelsea-t bukta
Mi jön még?
Matthew Prosac
nekem bejött a Zaragoza - Atl. Madrid is (2.7-es odds), a Milan és az Ajax is (nézzétek meg mi volt az Ajax meccsen)... szóval bizakodva várom az utolsó meccsem, aminek még be kell jönnie ahhoz hogy kaszáljak 200ból 9000-et.

Rudee
Szerencsétlen St. Etienne-t nagyon legyûrték, bár az összefoglaló laapján a kiállításig elég kiegyenlített meccs volt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Matthew Prosac
én is megraktam a Sochaux-ót...
bár tény hogy a hazai csapat fele is afrikai... /kis túlzással/

Rudee
Várható volt, a Crewe a másodosztály leggyengébbje. Remélem Buzsáky is lõ egy gólt.

Szar Bayern, szar Bayern :)