Vírusírtó ingyenes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs a fejtágításért, de viszketett az ujjam.<#idiota>#idiota>
Chaos Anno Domini
avast-ról azt hallottam önmagában vírus (nekem bejött és nem volt vele gondom)
nod32 1szerüen **** de még sorolhatnám
1ébként tök mind1 milyen irtó tûzfal és 1éb cuccod van 1 kattintás és jöhet a format c: 😄
__|__ ________(*)________
Bár most volt egy kis probléma vele,de a nod32-nél szerintem jobb.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
sazl : c
Mit szóltok a nod-hoz vagy az antivir xp-hez?
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w