27
Melyiket?
  • íkuczora
  • Tibor45
    sziasztok valaki segitsen nekem ha tud én bitdefendert használok mikor update-tel kikapcsolja magát aztán az asztalról kell ujra elinditanom.kérdésem a köv. miért kapcsolja ki magát?
  • zvaragabor
    3 abszolút ingyenes vírusírtó van, amik használhatóak is. Ezek az AVG, BitDefender, és az !avast. Ezek közül szerintem a legjobb az !avast. Ezen kívül minden más vírusírtó ami időkorlátos, az is ingyenes, csak egy adott ideig. Az meg már mindenkinek saját döntése hogy beszerez egy user/pass serial vagy cracket az időkorlátoshoz, hogy végleg ingyenesen használhassa.

Bocs a fejtágításért, de viszketett az ujjam.
  • svani
    Avast jó,de kib@szott lassan keres!
  • 19860112
    az avg-t még akkor sem telepíteném ha nem lenne netem :D
    avast-ról azt hallottam önmagában vírus (nekem bejött és nem volt vele gondom)
    nod32 1szerüen **** de még sorolhatnám
    1ébként tök mind1 milyen irtó tűzfal és 1éb cuccod van 1 kattintás és jöhet a format c: :D
  • desigo
    Avastot_
  • mega55
    Valaki adjon már egy biztosan működő felhasználó nevt és egy jelszót a Panda Titanium 2006+Antyspyware 5.01.00 antivírushoz. Nem oldal érdekel mert már kerestem de nem találtam meg.
  • pasquale
    az avastnak van olyanja hogy folyamatosan nézi hogy jön-e valami a gépre?? mert van vmi rezidens cucc de az nálam nem működik plz help... nortont meg nem tom feltenni a gépemre ezért maradt ez.. :(
  • izb
    Avast the best.
    Bár most volt egy kis probléma vele,de a nod32-nél szerintem jobb.
  • Augustus Gigo
    Avast télleg nagyon jó, mióta fenn van nem volt semmilyen probléma a vírusokkal:D
  • ivjoe
    Avast a beszt!
  • stratoman
    Ebben a topic-ban éppen ma linkeltem be egyet, de ez nem dátumállítgatós.
  • NEOreg3
    van valami crack hozzá, hogy hátrébb kell állítani a dátumodat pár évvel, és többezer napig ingyenes lesz a frissítés
  • ILLNeo
    AVG HardwareOC
  • Dodo55
    A Nod32 ingyenes, ha havonta letöltöd az újat, mert nem napszámlálós, hanem dátum alapú trial korlátozás van benne.
  • Montanosz
    www.ingyenprogram.hu -n van pár ingyenes
  • Gaba9
    énis csatalakozom ..
  • PLackó
    Avast!
  • Laky
    csatlakozom
  • bertino
    lol

[neki nem vált be annyira] inkább AVG
  • NuCLEARScoRp
    Egyébként a vírusírtóknál nem az ingyensség a fő szempont, sokkal inkább a hatákonyság... NOD32 a legjobb mindent egybevetve!!
  • NuCLEARScoRp
    AVG még ok, de a többi mióta vírusírtó??

• Sland
    AVG, Ad-Aware, Microsoft anti spyware, spybot search&destroy
  • Laky
    Nod32 <------ tápig :o
  • rezsofiz
    A nodot csak 30 napig használhatod sajnos ingyen:\ Utána nem frissíti magát. Ez a legtöbb minőségi vírusírtónál így van, bár biztos vannak kivételek.
  • Amse
    Van már ilyen topic itt, szóval használd a keresőt mielőtt topicot nyitsz.
    1ébként nekem az AntiVir Guard bevált.Sp2-vel kompatibilis és jól frissít a netről.
    Link
    voltam zárás előtt :)
  • retek683
    Szerintettek melyik lenne a legjobb ingyenes vírusírtó?
    Mit szóltok a nod-hoz vagy az antivir xp-hez?