Vírusírtó ingyenes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#alien2>
Tibor45
sziasztok valaki segitsen nekem ha tud én bitdefendert használok mikor update-tel kikapcsolja magát aztán az asztalról kell ujra elinditanom.kérdésem a köv. miért kapcsolja ki magát?
zvaragabor
3 abszolút ingyenes vírusírtó van, amik használhatóak is. Ezek az AVG, BitDefender, és az !avast. Ezek közül szerintem a legjobb az !avast. Ezen kívül minden más vírusírtó ami idõkorlátos, az is ingyenes, csak egy adott ideig. Az meg már mindenkinek saját döntése hogy beszerez egy user/pass serial vagy cracket az idõkorlátoshoz, hogy végleg ingyenesen használhassa.

Bocs a fejtágításért, de viszketett az ujjam.<#idiota>

Chaos Anno Domini

svani
Avast jó,de kib@szott lassan keres!

az avg-t még akkor sem telepíteném ha nem lenne netem 😄
avast-ról azt hallottam önmagában vírus (nekem bejött és nem volt vele gondom)
nod32 1szerüen **** de még sorolhatnám
1ébként tök mind1 milyen irtó tûzfal és 1éb cuccod van 1 kattintás és jöhet a format c: 😄
desigo
Avastot_
Valaki adjon már egy biztosan mûködõ felhasználó nevt és egy jelszót a Panda Titanium 2006+Antyspyware 5.01.00 antivírushoz. Nem oldal érdekel mert már kerestem de nem találtam meg.
az avastnak van olyanja hogy folyamatosan nézi hogy jön-e valami a gépre?? mert van vmi rezidens cucc de az nálam nem mûködik plz help... nortont meg nem tom feltenni a gépemre ezért maradt ez.. 😞

__|__ ________(*)________

Avast the best.
Bár most volt egy kis probléma vele,de a nod32-nél szerintem jobb.

Avast télleg nagyon jó, mióta fenn van nem volt semmilyen probléma a vírusokkal😄

ivjoe
Avast a beszt!
stratoman
Ebben a topic-ban éppen ma linkeltem be egyet, de ez nem dátumállítgatós.

NEOreg3
van valami crack hozzá, hogy hátrébb kell állítani a dátumodat pár évvel, és többezer napig ingyenes lesz a frissítés

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ILLNeo

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

A Nod32 ingyenes, ha havonta letöltöd az újat, mert nem napszámlálós, hanem dátum alapú trial korlátozás van benne.
Montanosz
www.ingyenprogram.hu -n van pár ingyenes

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Gaba9
énis csatalakozom ..

Gaba323

PLackó
Avast!

Laky
csatlakozom

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

bertino
<#nevetes1> lol

inkább AVG

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

NuCLEARScoRp
Egyébként a vírusírtóknál nem az ingyensség a fõ szempont, sokkal inkább a hatákonyság... NOD32 a legjobb mindent egybevetve!!

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

NuCLEARScoRp
AVG még ok, de a többi mióta vírusírtó?? <#nevetes1><#nevetes1>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Sland
AVG, Ad-Aware, Microsoft anti spyware, spybot search&destroy

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Laky
Nod32 <------ tápig :o

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

rezsofiz
A nodot csak 30 napig használhatod sajnos ingyen:\ Utána nem frissíti magát. Ez a legtöbb minõségi vírusírtónál így van, bár biztos vannak kivételek.

sazl : c

Amse
Van már ilyen topic itt, szóval használd a keresõt mielõtt topicot nyitsz.
1ébként nekem az AntiVir Guard bevált.Sp2-vel kompatibilis és jól frissít a netrõl.
Link
voltam zárás elõtt 😊

Szerintettek melyik lenne a legjobb ingyenes vírusírtó?
Mit szóltok a nod-hoz vagy az antivir xp-hez?

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w