Lsass

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Nod32 felismeri ezt a Sasser-t?

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Azt nem tudtam, hogy ftp servert is csinál mert szerencsére nálam nem jutott addig.
Azt a csakot meg úgy értettem, hogy a hiba kiváltásához csak annyit elég csinálnia, nem pedig úgy, hogy csak ezt csinálja a vírus. Sejtettem, hogy mást is csinál, csak pontosan nem tudtam, hogy mit.
stratoman
Annál egy kicsit többet csinál, mint újraindítja a gépet.

Itt egy leírás róla. Sasser.A

Az, hogy egy hátsóajtót is telepít a gépre már mellékes...

A szolgátatásonban az lsass úgy van beállítva, hogy ha leáll indítsa újra a gépet. Ezt át lehet állítani úgy, hogy csak simán a szolgáltatást indítsa újra, ne az egész gépet. Asszem valami olyasmi, hogy Távoli RPC Hívás. A vírus meg csak annyit csinál, hogy leállítja az lsass-t, és ezáltal visszaszámlál a windows, majd restart.
Duddits
Akkor jó. <#nyes>

NuCLEARScoRp
Isass.exe egy XP rendszerfolyamat... nem vírus <#vigyor>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

REndszer türhetõ csak ez a lsass ne állna le de most felraktam a mit tanácsoltatojk hátha jó lesz eddig noproblem.Köszönet a tippekért mindenkinek!!

Duddits
Most az lsass.exe az vírus akkor vagy sem? Mert a Folyamatok között nekem is szerepel! <#wilting>

szacsi
vagy amíg fel nem teszi a peccst, addig kíhúzza a hálókábelt...

:-O http://www.ashes.hu O-:

stratoman
Talán arra most már felrak egy tûzfalat, vagy bekapcsolja ami benne van...

Esetleg XP alól is letöltheted a javítást a win2000-hez és felrakhatod rá.

Ha W2k alatt sikerült beszopni a Sassert, akkor az XP is ugyanerre a sorsra fog jutni...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

stratoman
Nem ártana egy tûzfalat felrakni és bekapcsolni, majd felmenni a WindowsUpdate oldalra.
Esetleg XP alól is letöltheted a javítást a win2000-hez és felrakhatod rá.

Innen kiválaszthatod, hogy melyik oprendszerhez kell.

További információk

U.i.: Ezt a topikot ajánlom sok szeretettel minden übertájékozott MS-fikázóknak, akik szerint a hulladék programozás miatt van annyi vírus Windows-ra. Csak egy apróságra hívnám fel a figyelmet:

- a biztonsági réssel kapcsolatos információk MS általi közzététele: 2004. április 13.
- a vírus felfedezésének idõpontja (Symantec szerint): 2004. április 30.
- a topik nyitásának idõpontja: 2005. augusztus 8.

És a rendszer a szar, mi?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Hiába újrarakom akkor is utána uezt írja ki ,hogy Win2000 újraindul magától mert váratlanul leálló a Lsass.exe folyamat!Miután felraktam mindenn drivert.Miért?Mit tegyek?Ja és xp és fenn van mellette két partició van.Help me!!