Több új fejlesztéssel készül az ATI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hedgehunter
Rendeljetek meg a netrol...........<#circling>
Doomista
mindig m.o az utolso az ilyen doolgoban😛<#beka3>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Abit Radeon X800XL 512MB Fatal1ty TV/DVI PCI Express 78,000 Ft 97,500 Ft

Semmi extra az hogy több memória van rajta ...

Szntem ha meg is jelent 512es kártya az nem magyarországon.

Néztem a számítástechnikai üzleteket, de nem találtam olyat amelyik 512es kártyát árulna.

Lehet, hogy M.o-n lesz 512es, de nem hinném, hogy ennyit késne.

Még egy ilyen korábbi hírbe láttam, hogy õsszel kijelenik vmilyen 512 megás kártya.
lehet, hogy egy újabb. nemtom.

Mire unreal3 lesz, még kijön 2-3 generáció.
Jogos.

"Lehet, hogy nem ide tartozik, de nem õsszel adja ki az ati az 512-es kártyáját?"
Kétlem, több gyártótól láttam 512MB-os X800XL-t, és úgy tudom X850XT-bõl is van ilyen már ...

arty
unreal3 2007ben jön, felejtsd el, hogy az alá veszel VGA-t ...

vagy a geforce3mak korában melyik VGA-t megvéve lettél évekkel késõbb doom3 ready ? 😉

ugyanmár ... élj a mának 😊 végy egy közepest most, azon nem bux nagyot, ha 2007 elején eladod ...

Forza.

Lehet, hogy nem ide tartozik, de nem õsszel adja ki az ati az 512-es kártyáját?

És annak mi is lesz a neve?
Vagy most részben errõl van szó?

"Sztem. most egy 9600XT-nél, vagy 6600GT-nél nagyobb kártyát venni luxus."

Attól függ, mennyi pénzed van és mennyire vagy igényes. Vannak játékok, amik kihajtanak egy X850-et is. Az ár meg relatív. Van aki 10K-t is sajnál rá, van aki meg 100K-t gondolkodás nélkül kifizet érte.

IMYke2.0.0.0
Igen, ez is igaz - mindig lesz újabb pénznyelõ fejlesztés. De én most akarok egy jóra befektetni - így tettem a Radeon 9500 Pro-val is - , hogy késõbb már ne legyek rettentõen lemaradva...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem sértett ami írtál, s valóban elkéne már egy kis koksz a pöfékelõ gépembe... s épp emiatt akartam megfontolni erõsen, hogy mire költöm a nehezen összegyûjtött pénzt... s lám, ahhoz, hogy idõtálló konfigom legyen , bizony még várnom és gyûjtenem kell... <#rinya><#confused>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Muszály megjelentetni összel, mert hanem lekésnek a karácsonyi nagybevásárlásrol. Ha késöbb jelentetik meg akkor a jó nép már nem birja megvenni. A késöbb az jövö április-májust jelentheti.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

Sir Quno Jedi
Sztem. most egy 9600XT-nél, vagy 6600GT-nél nagyobb kártyát venni luxus. Azok még most is elmennek emberi áron.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bith
Mindig lesz ám újabb. Ezzel az erõvel a végtelenségig várhatsz.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

neharagudj, nem akarlak megsérteni véletlen se, de megéri ennyi idõt szenvedni egy jó kártyáért?? ha jól tudom nálad már réges rég elkelne egy csere...

IMYke2.0.0.0
Basszus... akkor megint várhatok fél évet, míg használható VGA-t vehetek az összekapart pénzembõl!
Pedig azt hittem, egy X850XT PE-t megéri majd a befektetést, s lám, most akkor várok januárig és vehetek egy 520-ast...