Több új fejlesztéssel készül az ATI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Semmi extra az hogy több memória van rajta ...
Néztem a számítástechnikai üzleteket, de nem találtam olyat amelyik 512es kártyát árulna.
Lehet, hogy M.o-n lesz 512es, de nem hinném, hogy ennyit késne.
lehet, hogy egy újabb. nemtom.
Kétlem, több gyártótól láttam 512MB-os X800XL-t, és úgy tudom X850XT-bõl is van ilyen már ...
vagy a geforce3mak korában melyik VGA-t megvéve lettél évekkel késõbb doom3 ready ? 😉
ugyanmár ... élj a mának 😊 végy egy közepest most, azon nem bux nagyot, ha 2007 elején eladod ...
Forza.
És annak mi is lesz a neve?
Vagy most részben errõl van szó?
Attól függ, mennyi pénzed van és mennyire vagy igényes. Vannak játékok, amik kihajtanak egy X850-et is. Az ár meg relatív. Van aki 10K-t is sajnál rá, van aki meg 100K-t gondolkodás nélkül kifizet érte.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Pedig azt hittem, egy X850XT PE-t megéri majd a befektetést, s lám, most akkor várok januárig