18
  • Hedgehunter #18
    Rendeljetek meg a netrol...........
  • Doomista
    mindig m.o az utolso az ilyen doolgoban:P
  • tehen_m
    Abit Radeon X800XL 512MB Fatal1ty TV/DVI PCI Express 78,000 Ft 97,500 Ft

Semmi extra az hogy több memória van rajta ...
  • MagyaR
    Szntem ha meg is jelent 512es kártya az nem magyarországon.

Néztem a számítástechnikai üzleteket, de nem találtam olyat amelyik 512es kártyát árulna.

Lehet, hogy M.o-n lesz 512es, de nem hinném, hogy ennyit késne.
  • MagyaR
    Még egy ilyen korábbi hírbe láttam, hogy ősszel kijelenik vmilyen 512 megás kártya.
    lehet, hogy egy újabb. nemtom.
  • jihad
    Mire unreal3 lesz, még kijön 2-3 generáció.
  • Inquisitor
    Jogos.
  • Inquisitor
    "Lehet, hogy nem ide tartozik, de nem ősszel adja ki az ati az 512-es kártyáját?"
    Kétlem, több gyártótól láttam 512MB-os X800XL-t, és úgy tudom X850XT-ből is van ilyen már ...
  • arty
    unreal3 2007ben jön, felejtsd el, hogy az alá veszel VGA-t ...

vagy a geforce3mak korában melyik VGA-t megvéve lettél évekkel később doom3 ready ? ;)

ugyanmár ... élj a mának :) végy egy közepest most, azon nem bux nagyot, ha 2007 elején eladod ...
  • MagyaR
    Lehet, hogy nem ide tartozik, de nem ősszel adja ki az ati az 512-es kártyáját?

És annak mi is lesz a neve?
    Vagy most részben erről van szó?

• BiroAndras
    "Sztem. most egy 9600XT-nél, vagy 6600GT-nél nagyobb kártyát venni luxus."

Attól függ, mennyi pénzed van és mennyire vagy igényes. Vannak játékok, amik kihajtanak egy X850-et is. Az ár meg relatív. Van aki 10K-t is sajnál rá, van aki meg 100K-t gondolkodás nélkül kifizet érte.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, ez is igaz - mindig lesz újabb pénznyelő fejlesztés. De én most akarok egy jóra befektetni - így tettem a Radeon 9500 Pro-val is [bár, akkor még kell volna gyűjtenem és 9700 Pro jött volna, de nem volt se pénz, se türelem] - , hogy később már ne legyek rettentően lemaradva...

• IMYke2.0.0.0
    Nem sértett ami írtál, s valóban elkéne már egy kis koksz a pöfékelő gépembe... s épp emiatt akartam megfontolni erősen, hogy mire költöm a nehezen összegyűjtött pénzt... s lám, ahhoz, hogy időtálló konfigom legyen [pl. amin majd az Unreal III is elindul, de nem diavetítéssel], bizony még várnom és gyűjtenem kell...
  • the Godfather
    Muszály megjelentetni összel, mert hanem lekésnek a karácsonyi nagybevásárlásrol. Ha késöbb jelentetik meg akkor a jó nép már nem birja megvenni. A késöbb az jövö április-májust jelentheti.
  • Sir Quno Jedi
    Sztem. most egy 9600XT-nél, vagy 6600GT-nél nagyobb kártyát venni luxus. Azok még most is elmennek emberi áron.
  • Bith
    Mindig lesz ám újabb. Ezzel az erővel a végtelenségig várhatsz.
  • Akuma
    neharagudj, nem akarlak megsérteni véletlen se, de megéri ennyi időt szenvedni egy jó kártyáért?? ha jól tudom nálad már réges rég elkelne egy csere...
  • IMYke2.0.0.0
    Basszus... akkor megint várhatok fél évet, míg használható VGA-t vehetek az összekapart pénzemből!
    Pedig azt hittem, egy X850XT PE-t megéri majd a befektetést, s lám, most akkor várok januárig [téli uborkaszezon] és vehetek egy 520-ast...