18
-
#18 Rendeljetek meg a netrol........... -
#17 mindig m.o az utolso az ilyen doolgoban:P -
tehen_m #16 Abit Radeon X800XL 512MB Fatal1ty TV/DVI PCI Express 78,000 Ft 97,500 Ft
Semmi extra az hogy több memória van rajta ... -
MagyaR #15 Szntem ha meg is jelent 512es kártya az nem magyarországon.
Néztem a számítástechnikai üzleteket, de nem találtam olyat amelyik 512es kártyát árulna.
Lehet, hogy M.o-n lesz 512es, de nem hinném, hogy ennyit késne. -
MagyaR #14 Még egy ilyen korábbi hírbe láttam, hogy ősszel kijelenik vmilyen 512 megás kártya.
lehet, hogy egy újabb. nemtom. -
jihad #13 Mire unreal3 lesz, még kijön 2-3 generáció. -
Inquisitor #12 Jogos. -
Inquisitor #11 "Lehet, hogy nem ide tartozik, de nem ősszel adja ki az ati az 512-es kártyáját?"
Kétlem, több gyártótól láttam 512MB-os X800XL-t, és úgy tudom X850XT-ből is van ilyen már ... -
#10 unreal3 2007ben jön, felejtsd el, hogy az alá veszel VGA-t ...
vagy a geforce3mak korában melyik VGA-t megvéve lettél évekkel később doom3 ready ? ;)
ugyanmár ... élj a mának :) végy egy közepest most, azon nem bux nagyot, ha 2007 elején eladod ... -
MagyaR #9 Lehet, hogy nem ide tartozik, de nem ősszel adja ki az ati az 512-es kártyáját?
És annak mi is lesz a neve?
Vagy most részben erről van szó?
-
BiroAndras #8 "Sztem. most egy 9600XT-nél, vagy 6600GT-nél nagyobb kártyát venni luxus."
Attól függ, mennyi pénzed van és mennyire vagy igényes. Vannak játékok, amik kihajtanak egy X850-et is. Az ár meg relatív. Van aki 10K-t is sajnál rá, van aki meg 100K-t gondolkodás nélkül kifizet érte. -
#7 Igen, ez is igaz - mindig lesz újabb pénznyelő fejlesztés. De én most akarok egy jóra befektetni - így tettem a Radeon 9500 Pro-val is [bár, akkor még kell volna gyűjtenem és 9700 Pro jött volna, de nem volt se pénz, se türelem] - , hogy később már ne legyek rettentően lemaradva...
-
#6 Nem sértett ami írtál, s valóban elkéne már egy kis koksz a pöfékelő gépembe... s épp emiatt akartam megfontolni erősen, hogy mire költöm a nehezen összegyűjtött pénzt... s lám, ahhoz, hogy időtálló konfigom legyen [pl. amin majd az Unreal III is elindul, de nem diavetítéssel], bizony még várnom és gyűjtenem kell...
-
the Godfather #5 Muszály megjelentetni összel, mert hanem lekésnek a karácsonyi nagybevásárlásrol. Ha késöbb jelentetik meg akkor a jó nép már nem birja megvenni. A késöbb az jövö április-májust jelentheti. -
#4 Sztem. most egy 9600XT-nél, vagy 6600GT-nél nagyobb kártyát venni luxus. Azok még most is elmennek emberi áron. -
#3 Mindig lesz ám újabb. Ezzel az erővel a végtelenségig várhatsz. -
Akuma #2 neharagudj, nem akarlak megsérteni véletlen se, de megéri ennyi időt szenvedni egy jó kártyáért?? ha jól tudom nálad már réges rég elkelne egy csere... -
#1 Basszus... akkor megint várhatok fél évet, míg használható VGA-t vehetek az összekapart pénzemből!
Pedig azt hittem, egy X850XT PE-t megéri majd a befektetést, s lám, most akkor várok januárig [téli uborkaszezon] és vehetek egy 520-ast...