Monitor frekvencia tulhajtas

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem3sis At Work
itt van olyan samsung moncsi ami 85hz-n is sipol,pedig az az ajanlott.

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

Nem3sis At Work
elvileg a magassabb freki kevesbe farasztja a szemet,gyakorlatilag 85hz felett mar nem latok kulombseget. viszont ha visszateszem 60hz-ra akkor siman latom hogy vibral a kep.

Dichter
A régi sulimban sípoltak a monitorok, ha az ajánlott fölé vittük a frekit.

Nem3sis At Work
szerintem is addig kell hajtani moncsit amig lehet. ha mar nem birja akkor ugyis jon az "out of range". ameddig meg garos addig romoljon el ha megse birja.elettartam rovidules erdekelne mert ha mondjuk 10 evrol csokken 5 evre az elettartam az nem erdekel, de ha 5rol 2re az mar gaz.

ghost cb
Nekem 85 az ideális, 100 már fárasztja a szemem, bár fingom nincs miért... 85 alatt is fosazlé.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

czky
Az én régi Samsung 750s monitoromnak a max frissítése 85Hz. Több mint 4 éve megy hibátlanul ezen a frekin. (Persze már nem nálam van 😊 )

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Rage47
és ajánlott inkáb magasabb frekin használni😊oszt.társam 60 hz-en tartotta.egyszer sokat gépezett, aztán korházba került, mert elájult/megszédült.pedig mondtuk neki, hogy 60hz nem a legegészségsebb😊sztem 85 hz az alap, ami kibirható még.
joebacsi
nekem 1 héttel a 3 éves gari lejárta után pusztult meg a monitorom ajánlott frekin járatva, szal inkább hajtsd túl, hogy ne járj így ;D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Nekem 85Hz az ajánlott de 100Hz-en járatom (ez a max amit támogat) így mennyivel csökken a monitor élettartama?

Nagy esélyel idõ elõtt elhalálozik!

...sose azt nézd...

Nem3sis At Work
topiccimben a lenyeg. tapasztalatokat irjatok, nem a havertol hallottam tipusu dolgok erdekelnek.

← ElőzőOldal 2 / 2