57
-
raingun #17 Köcsög T-online mert hazudik és azt hiszi hogy megúszhatja. (Szerencsére nem nála vagyok)
Vodafone-nak is volt hasonló húzása de elbukta
Amúgy nem nehéz összehozni 150-200 GB-ot
(Persze nem muszáj, de attól még nem kell képtelenségnek tartani)
Pl. Online TV adást néz, Online rádiót hallgat. Játék demókat tölt le.
Továbbá ha valaki letölt 150 GB-ot az nem azt jelenti hogy neki havonta annyi + cucca lesz mert nagyon sok mindent töröl (mert letölti és rájön hogy gagyi) -
vg #16 "200 Giga??
Ezeknek valami nagyon fullos sávszélük lehetett!
Soxor 2-3 gép megy nálam, de a 10 gigát még nem sikerült túllépnem!"
Ez azért furi! :) Nem kellene téged (mint kis webezgetőt) összehasonlitani egy komolyabb "filmrajongóval" (mondjuk napi 1 dvd ami 4.7GBb, kemény 4-4.5 óra alatt lejön 2 megás ADSL-el).
Erről ennyit. -
asdasdasd #15 Nem az a törvénysértő, hogy felmodták, hanem a felmondás indoka. Szerintem simán perelhető, más kérdés, hogy nálunk minimálisak a megitélt kártérítési összegek.
Azért elég ronda öngól. Szerintem nem nyernek rajta annyit... -
TeDDyRuSh #14 De azért érzitek a külömbséget!! Korlátlan internet előfizetésre kötnek szerződés,amiben van egy olyan pont,h spontán felmondhatja a szerződést a T-Online. Hmm.. Jah,de ha te mondod fel,akkor FIZESS..!! Végül is rendesek voltak,adtak 60 napot élvezkedni:) De jó tudni,h a korlátlan internethozzáférés korlátja a T-Onlinenál 150-200 Giga. -
HENCIG #13 200 Giga??
Ezeknek valami nagyon fullos sávszélük lehetett!
Soxor 2-3 gép megy nálam, de a 10 gigát még nem sikerült túllépnem!
Ettől függetlenül nem, hogy javult volna valamit a Chello-hoz képest gagyi cég hanem valami óriásit romlott! Egyébiránt én inkább a többi céggel kötött kartelszerződéseit vizsgálnám meg!
Hogy lehet az, hogy ahol UPC van ott nem köthetek t-online-t illetve fordítva ahol t-online van ott nem köthetek UPC-t??????
Tisztelt szerkesztő!
Szerintem megérdemel egy alapos vizsgálódást a téma. -
#12 En mar megszoktem...... -
chungey #11 A szolgáltató akármikor felbonthatja a szerződést?
Bezzeg ha én akarnám akkor a fejemhezvágnák a 2 év aláírást, és fizethetnék bőven...
De ha megvették a full sávszélt, akkor jár is neki.
Ezért Amerikában szarráperelnék őket!
De ilyen ez az egész ország, megszoksz v. megszöksz... -
Frenzy #10 Ha 192 kbps netradiot hallgatok ejjel nappal, meg az is csak kb 62 giga egy honapban ... :-) -
echo #9 Mondjuk azt egyébként fel nem fogom, hogy jön össze ennyi, anélkül, hogy ne monjuk 10-en használjátok osztva, vagy folyamatosan írd ki a cuccot eladásra. Ha meg ez van akkor nem nagyon illik rinyálni, hogy felmondják. A 150giga az 100db két cd-s film, naponta hármat négyet meg kell nézned, hogy havonta a végére érj, ha meg van köztük pár egy cd-s is... -
echo #8 Túl sokat töltöttem le=túléptem a korlátot-->van korlát-->kamuztak a hirdetésben -
echo #7 Az ok hogy nem tetszik nekik az ilyen mértékű letöltés, viszont akkor nem kéne korlátlannak meghirdetni, mert ezek szerint ez nem az. Nem lehet őket azért perelni, hogy megtévesztő hirdetéseket adnak fel, így csábítva ügyfeleket??? -
haxoror #6 Végülisa tökmindegy, ha arra kötött szerződést hogy korlátlanul tölthet akkor tonlány ne bontsa már fel mert az előfizető használja is a szolgáltatást, ez majdnem olyan mintha nyitnék egy vendéglőt ahonnan aztán kitiltanám azokat a vendégeket akik megesznek minden kaját a tányérról mert így zavarják az ételmaradék bizniszem a disznótenyésztőkkel. -
Hang #5 Az OnlineTV egy hónapban vajon hány GB lesz??? -
Béla bácsi #4 Ez az egész ügy nevetséges. Itt van a csicsa, sok idióta reklám, felhajtás, már a telefonfülkék kagylói is lilák, közben a társaság semmit nem változott. Mintha Ázsiában lennénk, komolyan... -
szájmontemplár #3 Szánalmas ez az egész tréonlány vergődés már.
Meg a ködös megfogalmazás. Mert ugye nem mindegy hogy veszteségről, vagy elmaradt haszonról beszélünk. ADSL ISP-nél dolgozó arcok infói szerint ugyanis a havi 5 és a havi 200 megát töltő júzer nettel ellátási költsége között kerek 0,- Ft eltérés áll fenn. -
#2 Az lenne?
Szerintem nem az, 150-200 GB mi a gyíknak kell? -
ac3 #1 nevetseges