28
Duck Dodgers avagy Szuperdod
-
seggtracer #28 UP! Ha esetleg valaki tudja akkor írja már meg légyszíves -
#27 Ma 2 órán át nyomják :) 4-től 6-ig :)
Tök király mert olyan részt is nyomatnak amit nem láttam...többek közt a sorozat befejező epizódját :)
Bexarás mekkora poénok vannak benne.....de nagyon sok félrefordítás van a sorozatban. Bűn durvák. Na mindegy...Balázs Peti hangja kárpótól mindenért :) -
seggtracer #26 Egy kérdésem lenne. A Cartoon Networkon megy egy olyan reklám ami a Duck Dodgers szereplői vannak benne. A Reklám úgy kezdődik hogy az a malac két csaj melett napozik majd utánna nem sokkal az a kacsa egy golfűtővel szét veri a szobát stb. Ez alatt szól egy zene. Ennek a zenének szeretném meg tudni az Elóadóját és a szám címét. Aki tudja az légyszíves írja le. Előre köszönöm.! -
#25 Nekem is korán van...de képes vagyok felkelni...na jó azért a biztonság kedvéért mindíg felveszem DVD-re :D -
#24 korán van :D nah majd most hétvégén megnézem... -
#23 Na ma is új volt...ismét ütős :)
Tetszett a Számkivetett paródia! :D -
#22 Ami azt illeti lemaradtam róla. :) -
#21 Yeah! új részeket nyomnak. minden szombaton reggel 9kor!
Csekkoljátok! A mai nagyon jó volt ;) -
#20 senki más nem nézi? :D -
#19 engem is érdekelne ez a letöltés dolog és várom már az új epizódokat,bár már rég néztem szuperdodot... -
#18 Őszintén szólva az egyik legjobb sorozat. akármennyire is kinöttem már a rajzfilmekből, szuperdod valami ISTEN :D Kivételesen olyan sorozat aminek jobb a magyar hangja mint az angol! :D Balázs Peti elsőosztályú!!!! Mikor jön a többi epizód? várom már!!!
Aki tudja honnan lehet letölteni az eddigi epizódokat magyar hanggal, az szóljon! :) -
#17 Amúgy mostanában nem nagyon nézem a cartoont,nem tudja vki h mikor nyomják a szuperdodot? (ha még adják ) -
#16 Egy liter kerítésszaggató után még megtaláljátok a tv-t? :D -
Waux Trident #15 Igen nagy meglepetés volt ez a rajzfilm. Azt hittem, szokásos Cartoon Network-minőségű, csak akkor élvezhető rajzfilm, ha már vagy egy liter kerítésszaggatót megiitunk előtte, de nagyon jó volt. Ötletes, sziporkázó és vicces. Még a magyarhangok is tűrhetőek. Sőt! Majdnem a SpongyaBob Kockanadrág szintjére helyezném. -
#14 jo ez -
Shyla #13 jesszus láttam a mai részt.. -
#12 ma a cartoon networkön 1 vagy 2 órán keresztűl szuperdod ment -
#11 Zenéje tetszik jó öreg Tom Jones -
#10 jó mese :DDD -
#9 nekem az a rész tetszet amikor a marslakok egy nagy ürhajot csinálnak és dodo felrobantja -
#8 ja tök jó rajzfilm,pedig én nem szerettem annyira dodot de ez jo -
Pontius #7 qrva yó a honlap :)
DD elött van egy panel :) Nyomkodjátok a gombokat, lol :)) -
Memee #6 Jajaaa nagyon fasza!!! honnan lehet ilyen epizódokat leszedni?? -
#5 én imádom :DDDDDD -
#4 http://www.duckdodgers.com :hivatalos honlap -
Pontius #3
-
#2 ja ja bátyámal szoktuk is ézni:DDDDjó szövegei vannak annak a hülye kacsának :) -
#1 A Cartoon Networkön megy egy dodo kacsás sorozat a Szuperdod ami nekem nagyon bejön. Biztos vannak még kedvelői a fórumon...