854
-
#50 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd -
#49 valami linket a hirol ha lehet! kosz! -
#48 A boxutcában már köztudott: az újabban rettentő vidám és felszabadult Juan Pablo Montoyának az a mániája, hogy mindig őrült tempóban érkezik meg a rajtprocedúrát megelőzően a rajtrácsra - szántszándékkal halálra ijesztve a többi csapat szerelőjét. Emiatt aztán nem is csoda, hogy a célegyenesben sürgölődők már rettegnek a kolumbiaitól. Budapesten a hírek szerint a BAR egyik szerelőjét vette célba a vicces kedvű pilóta, aki csak az utolsó pillanatban tudott elugrani a McLaren sofőrje elől. Montoya azonban jobb hátsó kerekével így is eltalált egy generátort.
Érdekesség, hogy a futamon aztán pont az a féltengely adta meg magát, amelyik ütést kapott, így az is lehetséges, hogy saját tréfája kényszerítette kiállásra az őrült kolumbiait.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) LOL
-
ISTENCSÁSZÁR! Nem is azért mondtam... -
#46 vadak a képek -
#45 kérlek a megjegyzéseket itt hanyagold ez nem anti mclaren topic... -
#44 A 43-as is az! -
#43 -
#42 -
#41 Nah igen. A McLaren. -
#40 -
#39 Az melyik csapat? :P -
#38 o nélkül -
#37 -
#36 késő :o :Dd -
#35 h nélkül :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#34 Nah, most akkor én is nyitok egy Renaulth-ot, jó? -
#33 Oks, sok szerencsét hozzá ^^ -
#32 áhh...
elkezdtem megcsinálni, de nemteccett a végeredmény.most kicsit válságban vagyok emiatt :) majd nekimegyek még 1x. -
#31 -
#30 :DDDDDDDDDDDDDD
jaja -
#29 -
#28 -
#27 -
#26 -
#25 -
#24 1024*768-nál nagyobb képeket nem szabad ez egyik se nagyobb da ha jobb a 800-600-as akkor azt rakok be! -
#23 1024... előbb direkt szóltak érte hogyne 800*600 pls -
#22 -
#21 -
#20 -
#19 -
#18 -
#17 -
-
#15 szevasztok nekem is a kedvencem és télleg jöhetne a banner:) -
#14 Jöhet a banner -
#13 oksa bennevagyok -
#12 oksa, bocsi
-
#11 szerintem meg nevezzük át mclaren f1 team-nek és akkor csinálok neki 1 mclaren/ford-honda-mercedes/-es bannert :)