854
-
#212 És a ferrárinak mi lesz? -
G_ArchAngel #211 valahol kompromisszumot kell kötni: a Mercedes és a német sportautók színe az ezüst, a Vodafone fehér-piros, még jó is sülhet ki belőle: pl. egy mélybordó a fekete helyett annyira nem lenne gáz...
igaz én inkább jobban aggódnék az eddig gyengén szereplő V8-as miatt...
mert eddig a Ferrari-MS páros meggyőzőnek tűnik... -
#210 hát, ennek egyáltalán nem örülök... Tényleg, hogy fog kinézni? -
#209 ez szar :( jól nézett ki a west felirat :( -
#208 Értelemszerűen 2007-től a voda otthagyja a ferrarit, mert lejár vele a szerződése és nem hosszabítanak egymással. -
#207 Az nem lenne jó!Ferrarinak is az! -
#206 Az lesz 2007-től. -
#205 voda lesz a főtámogató? -
#204 Remélem! Bár a voda jel(piros-fehér) nem mutatna jól az ezüst-feketén. -
#203 Hát remélem!!!!!!!!!!!!A Mclaren idén mindent visz Montoyaval az élen!!!!!!! -
G_ArchAngel #202 lehet, hogy csak a Voda-jel lesz a West felírat helyén... -
#201 Na szép miért pont a vodafone lesz a főtámogató?
Ezt a szép ezüst színt lehet hogy lecserélik piros-fehérre. -
#200 Hát, egy kicsit jah -
#199 ja! elavultunk? -
#198 na igen, a róla készült videok odaba*znak nagyon -
#197 jaja többi pilótának is vannak marhaságai, Kiminek az szeret bulizni ezvan ( mi meg jót nevetünk a róla készül videókon vagy fotokon 1-1 buliból ) :DDD -
#196 Nade nem is jött olyan szóba, hogy veszélyeztetné a bajnokságot, vagy a versenyt.
Az volt a baja a csapatvezetésnek, hogy rossz színben tünteti fel a gárdát.
Holott éppen hogy végre vitt egy kis emberit a mercihez. -
#195 ezzel csak az a gond hogy a verseny elötti napon isza le magát annyira hogy azt se tudja hogy hol van akkor önakaratán kivül legurulhat egy lépsön eltörheti a karját és oda a konstruktőri világbajnokság! ott a szabadság amikor leálnak! akkor annyit iszik amenyit akar :)
amugy mclaren és kimi szurkolo vagyok :) -
#194 És, ha az lenne, akkor mi van?
Én szeretem a alkesz embereket -
#193 :) fiatal, többiek is kirugnak a hámból csak kimire valamiér rászálltak és amikor bulizik egyből azthozzák le hogy alkesz ........ -
#192 szerintem ne szoljanak bele mennyit iszik a magánéletében -
#191 mutko meg arra figyelmeztetek hogy ne pialjon szep is lenne ha most meg leitatnak :D -
#190 Igen,szerintem is! -
#189 A Mercedes ezek után már nadjon sok vodkával jön a finn gyereknek :) -
#188 +r = zsír :) -
#187 zsí raikönen megin bebizonyította hogy tökös gyerek! -
#186 Ez az volt -
#185 ez az év teljesitménye volt! -
#184 Hát, tényleg nem sokat számított, hazavágta a mezőnyt -
#183 na basszus Kiminek eldurrant megin motorja :< igaz nem sokat számít mert eső miatt nagyon beszopta :( csak azért szar így leghátulról indulni -
#182 fanok?? ez a gyerek az első, akinek ilyen sárga-kék valamit látok a logojába... nincs oylan sok fan, maxx a PACIfisták szeretik alonsot -
#181 Alonso fanok tűnés -
dav1d #180 jövőre
se... -
#179 jaja -
#178 Reméljük nem baxák el megint a kocsit alatta! -
#177 Haha jövőre Raikonnen bealáz mindenkit szal szurkolhatsz Alonsonak nyugodtan. -
#176 ehhe :D
-
#175 őőő nem volt másik is amikor elengedte a pályán kimit montolya és behozták azt a szabályt hogy ezt nem lehet! -
#174 Vizen és kenyéren -
#173 Éljen Alonso!!