24
lecke segitség
-
#24 Ez viszont egy jól műkődő, hasznos topic lett. -
Ben C #23 NÁM. -
#22 már csak 1 kell valaki még 1et és utolérjük a konkurens topigot -
Kanál #21 ebben sem lesz sokkal több :ccccc -
#20 egyátalán nem!jóesett nyitni ezt a topikot:Debként 2+2 az mennyi? -
#19 Homvágyad van amiatt a rohadt suli iránt. -
#18 LOL
:)))))))) -
OPM #17 -
#16 -
Garfield #15 Nem keresőmániás, csak képes vagyok használni a keresőt. Nem nagy cucc, de úgy tűnik, hogy egyeseknél még ez a kevéske szellemi potenciál sincs meg. -
Garfield #14 Én inkább úgy fogalmaznék, mindig ott vagyok, ahol felesleges topikokat nyitnak... -
Garfield #13 Tessék példát venni akyyy-ról, milyen szépen kikupálódott, pedig emlékszem, őis tudott anno olyan topikokat nyitni, hogy csak nézett az ember. -
Garfield #12 Okostojás!
Te ezzel a szöveggel nyitottál topikot:
hi all!ezt a tápikot azért nyitottam,hogy mindenki beirhasa azt a leckfeleadatot amiben elakadt!igy próbálunk segiteni!
A másik topik ezzel a szöveggel nyílt:
Azért hozam létre ezt a topicot, hogy tudjunk segiteni egymásnak az iskolai tanulmányokban. Ha valaki nem tud tovább, itt kérdezhet, talán jár erre pár okos fej, és segit.
Vagyis témanyitás tekintetében hajszál pontosan ugyanaz a kettő.
Márpedig ha holnap valaki jön egy problémával, akkor miért is számít, hogy a régi topikba rakja, megmondanád? Ugye nem akarsz azzal az idióta dumával jönni, amitvel az überlámák jönnek, miszerint azt ki olvasná. Hát ugyanazok, akik az új topikot. -
#11 énis kezdem unni!sztem garfiled kolléga az sg topik rontási alkallmazottja!jobban mondva keresömániás:D -
#10 Annyira orulok hogy te mindig ott vagy ahol le kell baszni valakit! -
#9 ide most csak a beszolalos userek fognak járni akik leszojják a topicot! Aki érdekel atéma, rég ott csucsul a kedvencei közt, ha meg nem, majd használja a keresőt, nem ugy mint te!!! -
#8 ez se lesz jobb:P
amúgy meg nincs kedve valakinek helyettem kijárni a sulit?
már csak 2 év,ja meg még az érettségi is benne lenne ha nem gond! -
#7 sirály! pont két nap múlva lesz a töri vizsgám, és segítség kellene..:l -
#6 elöre megnyitottam:D!hogyne,örülnék ha iskolába se kéne menni:D -
#5 ja, 23 üzenet van benne,elhagyatott szart se érdeklö topik! -
Garfield #4 Kereső meg dísznek van, mi?
-
#3 jólesz ez majd évközben is :) -
#2 Mindezt a nyári szünet közepén? Unatkozol? -
#1 hi all!ezt a tápikot azért nyitottam,hogy mindenki beirhasa azt a leckfeleadatot amiben elakadt!igy próbálunk segiteni!