lecke segitség

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
Ez viszont egy jól mûkõdõ, hasznos topic lett. <#buck>

Spread De Love!

NÁM.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

nyami
már csak 1 kell valaki még 1et és utolérjük a konkurens topigot <#wilting>

ebben sem lesz sokkal több :ccccc

BUDA > miskolc.

forza milan
egyátalán nem!jóesett nyitni ezt a topikot😄ebként 2+2 az mennyi?<#vigyor3><#vigyor3>

CLINT EASTWOOD9
Homvágyad van amiatt a rohadt suli iránt.

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

NeoMaN
LOL
😊)))))))

<#wilting><#wilting><#wilting>

akyyy
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nem keresõmániás, csak képes vagyok használni a keresõt. Nem nagy cucc, de úgy tûnik, hogy egyeseknél még ez a kevéske szellemi potenciál sincs meg.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Én inkább úgy fogalmaznék, mindig ott vagyok, ahol felesleges topikokat nyitnak...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tessék példát venni akyyy-ról, milyen szépen kikupálódott, pedig emlékszem, õis tudott anno olyan topikokat nyitni, hogy csak nézett az ember. <#idiota>

Okostojás!

Te ezzel a szöveggel nyitottál topikot:

hi all!ezt a tápikot azért nyitottam,hogy mindenki beirhasa azt a leckfeleadatot amiben elakadt!igy próbálunk segiteni!

A másik topik ezzel a szöveggel nyílt:

Azért hozam létre ezt a topicot, hogy tudjunk segiteni egymásnak az iskolai tanulmányokban. Ha valaki nem tud tovább, itt kérdezhet, talán jár erre pár okos fej, és segit.

Vagyis témanyitás tekintetében hajszál pontosan ugyanaz a kettõ.

Márpedig ha holnap valaki jön egy problémával, akkor miért is számít, hogy a régi topikba rakja, megmondanád? Ugye nem akarsz azzal az idióta dumával jönni, amitvel az überlámák jönnek, miszerint azt ki olvasná. Hát ugyanazok, akik az új topikot.

forza milan
énis kezdem unni!sztem garfiled kolléga az sg topik rontási alkallmazottja!jobban mondva keresömániás😄

Sephi
Annyira orulok hogy te mindig ott vagy ahol le kell baszni valakit!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

akyyy
ide most csak a beszolalos userek fognak járni akik leszojják a topicot! Aki érdekel atéma, rég ott csucsul a kedvencei közt, ha meg nem, majd használja a keresõt, nem ugy mint te!!!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DJ Skyline
ez se lesz jobb😛

amúgy meg nincs kedve valakinek helyettem kijárni a sulit?<#idiota>
már csak 2 év,ja meg még az érettségi is benne lenne ha nem gond!<#idiota>

tigeroo
sirály! pont két nap múlva lesz a töri vizsgám, és segítség kellene..:l
forza milan
elöre megnyitottam😄!hogyne,örülnék ha iskolába se kéne menni😄

forza milan
ja, 23 üzenet van benne,elhagyatott szart se érdeklö topik!

geri15
jólesz ez majd évközben is 😊

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Dichter
Mindezt a nyári szünet közepén? Unatkozol?

forza milan
hi all!ezt a tápikot azért nyitottam,hogy mindenki beirhasa azt a leckfeleadatot amiben elakadt!igy próbálunk segiteni!