The Transporter 2-A Szállító 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérdésem. Nem tudja valaki, hogy hol lehet olyan bõrekesztyût venni, mint amilyen Frank kezén volt a filmben?:D
Tud valaki valamit a szállító 3rõl?
azt nem értettem hogy hogylövi le acsaj ahelikoptert...pár lövés és készis, de a csávókát a házba nem tudja kinyirni?:D
a másik meg mikro az orvosi rendelõben vannak, és agyerekkel frank el van bujva, mi az a hullámzós jelenet??
ÁZ!
a fõszereplõ meg nekem is kurvára bejövõs,kurvajól alakit
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Nem tudom, hogy ez mennyire spoiler de,
A fõszereplõ meg télleg tiszta Hitman, nagyon állat a fazon, faszán alakítja ezt a szerepét <#eljen>#eljen>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
mondjuk kicsit elnevettem magam pár jelenetnél pl. amikor a bombát leszakitja a daru a kocsi aljáról...de amugy nagyon nagy film
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Csak egyetérteni tudok, a megállapításoddal! Álltalában a második résszel mindig gond van, vagy mert durva, vagy mert elnagyolt. Azerintem mind a 2 igaz ezze a történetre.
meg látjuk hogy a csóka jó erõben van, de az túlzás hogy kiugrik 3 emelet magasból, csatt egy kocsi tetején, aztán feláll, és szalad + ugrál, stb.
de 1nek mindenképpen jó
A filmrõl. Enyhén(!) elvannak túlozva a jelenetek! Mikor az Audi-val átugrat a parkolóházról az építkezésre, hát az nagyon dúrva volt... Valójában ilyet tudod mivel tudnál csinálni? <#levele>#levele>
Az Audi szerintem nem éppen illik az emberhez, inkább megint valami BMW, vagy valami Mercedes.
Úgy összeségbe szerintem 1x-2x nézhetõ.
A Szõke csaj különösen odab*szós kis pics* volt<#finom>#finom>, meg is néztem a kis sütikét mit lehet róla tudni, hát mit látok, nem ez volt az elsõ filmszerepe? Sajnos így képet se nagyon lehet róla vadászni:( Egyes oldalak szerint õ lesz az X-Men 3-ban is, kiváncsi leszek kit alakít majd.
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
Akciódús,pörgõs,de nagyon eltúlzott.
dióhéjban...
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Érdemes megnézni? Mirõl szól?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
az biztos.
minden jó benne: jó kocsik, jó bunyók, jó akciók, és jó csajok...ez egy bombajóó film :DDD
The Matrix has you...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha a ház falai nem hungarocelbõl, vagy deszkából voltak, akkor ehhez minimum nehézgéppuska kellett volna...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
a végén az a repülõ audis jelenet kicsit hihetetlen(szárnyakat növesztett, vagy mi<#csodalk>#csodalk>)
http://www.torrentspy.com/directory.asp?mode=torrentdetails&id=374990
tetszett nekem is az elsõ rész, vároma másodikat!
A nagyszerû 1. rész után itt a 2. rész is! Nekem nagyon tetszett az 1. rész! 1 héten vagy 3x néztem meg.