Gunz

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kikapcsoltam 1 idõre a tüzfalat de ugyse jó(enek ürülök hogy nemm kell tüzfalat offolnom)(nem is teném)
mi a baja van ennek?letöltötem a klienst asztán csatlakozik(aszt irja)de ere végül aszt írja hogy ellenörizem az internet kapcsolatot. MÉR?ha ez is tüzfal off os game akor nem játszok inkább vele elég volt 160 GB formázás 1 szer vírus miatt:D
Fodek
kérlek tanítsatok meg a buttelflyra meg a többire!<#vigyor3>

You cannot change your fate... ...No man can

linket tudnál adni? pls
azóta rájöttem a megoldásra. bemásoltam a hibaüzit a googlebe és kidobott egy fórumot, ahol egy srác feltette a patchelt játékot rapidsharera. csak be kellett másolni a mappájába felülírni a dolgokat és már mûködött is :)

... got nothin to share with you...

nekem is ugyan ez a bajom
kipróbáltam már kikapcsolt tûzfallal, meg minden, de nem történt semmi

felraktam a gamét és ezt írta ki:
15:02:59:484 Start update.
15:02:59:484 Download file : ./patch.xml to ./patch.xml
15:03:00:062 ERROR : Information error.
15:03:00:062 ERROR : Failed download : ./patch.xml
15:03:00:062 ERROR : Start update FAILED!!!
15:03:00:062 ERROR - Cannot download patch info file
15:03:00:062 Updater error message :

The update server is not responding or is not running right now.
Please check your firewall.
Please try again after a while.

15:03:00:062 File transfer error message :

(302) Information error.

ilyenkor mit kell csinálni? :O

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Ilyenkor mi a teendõ?8-(

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Sziasztok.51-es vagyok,és szeretnék ilyen G-coinsos cuccokat.Csk ahhoz kell G-conins.Akinek van bankkártyája,vagy valami PayPalos izéje az szóljon,mert nekem sajnos nincs.nekem csak 10 G-coins kell,ami 1 dollár.
Valami adok cserébe.Torrent meghívó,Acc...stb.
Köszönöm elõre is.Éljen a GunZ The Duel.
Császtok!Jó lenne csinálni 1 magyar clant az ijjin ;)
KILLER2
Szevasztok. É nmost szedtem le a játékot, de nem hajlandó updatelni. Kiírja, hogy torrenting files, azt annyi, ennél tovább nem is jut, nem kezd el letölteni. VAn erre valami megoldás?

Töltsük le az internetet!

CSÕÕÕÕ :D CSinaltam egy IWIW-et a Gunz -nak szóval aki tud az jelölje meg és így jóó sok magyar lesz :D Sajna én ritkán találkozok magyarokkal...
Egy klánnal multkor játszottam: Hungarocel volt a neve xD üdvözlöm õket...

Ja és én a ShadowBladez klánban vok, a nevem : Skyrider92

Jelöljetek IWIW-en !

üdv

You cannot kill that you did not create

rendszerüzi...-.-"
Sima chat v rendszerüzi ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hmm érdekes...játszok nagyba...erre megjelenik egy message....amibe leírják hogy hackelek...gondoltam de jó nekem :D
Nem tudom mi okból kaptam az üzit...mert max annyit csináltam hogy játszottam....na mind1..ennyi
Nah szép...googleba kerestem vagy 2 órán keresztül magyar GunZ-s oldalakt 1et se adott ki...most hogy belinkelted ezt...vagy 10et láttam :D
Vkinek nincs kedve gamelni vmikor??:D
most nézem h a honlapom még mindig megvan xDDD

Ha még érdekel vkit a játék akkor jöjjön IDE!..."tagtoborzás"
ijjis szerveren!
Üdv
nem ^^

Vdanosss
ismertek?

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Hi!
Ez meg mi a retek akar lenni, hogy tegnap még játszottam vele, ma meg indításnál azt írja ki, hogy GunzLauncher Update Failed!
Miért nem tud updatelni???
Tudom, használom is, de aszittem csak az nem viszi át, ezé kipróbáltam sima ie-vel is
Amúgy amikor rákattintok a linkre ezt írja az állapotsorba: "Kész, de az oldal hibás."
tûzfal lehet, nézd meg h be vagy-e jelentkezve
1ébként FF ben van olyan h ie tab :P

hát nekem vmiért azt nem engedi, pedig van rendes ie-m(nem az új, hnem ami az xpvel jön). Amikor rákattintok csak visszadob a a gunz-oldalra, pedig még a kedvükért fel is raktam az activex-t is, pedig az már tényleg a sátán tlálmánya >)
Talán a kapcsolatomban vagy valamelyik védõprogimban van a hiba?! T_T
ijji-s bejelnekzel ie vel és play live

Nitramk
Próbalnam csak olyan lassan jön hogy az nemigaz. atlag 25 kb/sec <#falbav>

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Nitramk
Nemtom de a maiet-es patch-et nekem is nehezen töltötte, ijji-t pedig nem probaltam.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Hi, nekem maiet gunznál megállt82%nál, ijji guznál pedig ha elindítom vmiért csak az interetexplorert akarja elindítani az ijji fõoldalával... azon regeltem, bejelentkeztem hátha ezé, de nemk, mer akkor is csak az iet akarja indítani. vki tudja mi lehet ez?
C rõl linkelsz ? :D

btw gunz.cjb.hu itt vannak képek még régi GunZ trol

Nitramk

Nitramk
Hi!
Én LVL 5-ös vagyok clan nélkül Nitramk-HUN néven. Épp az elõbb játszottam.

Frosty01
inter már nincs, ha jól tom (?)

practitioner of the forbidden arts of death

én régebben van egy 21 es meg 12 es asszem, meg international on egy 26 os

Frosty01
Halihaw!
én is ijjis vagyok :]
lvl 20, most. Guyvar néven, unokatesóm meg DanozZz :D õ is játszik elég gyakran mostanában, lv 24. van még valaki ijjin rajtunk kívül?

practitioner of the forbidden arts of death

DeathIsNeadU :D elvileg clántársak vagyunk :D

akosBK
most nem megy...

akosBK
Ijji GunZ én ezen vagyok... AkosHUN Lv. 21 (jelenleg)

halloottT?

24 és 5 ös szerveren szoktam ha 100 an többen vannak fenn

hova ?

hi aLL írsz választ Viktor? -nemrég kültem 1 levelet-
Rapid81
Cseréltem IP-t, ugyanaz a probléma. mostmár mondja meg valaki mit tegyek, mert aaargh!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Majd még megpróbálom IP cserével, volt már hogy az segített, csak most nem volt még kedvem megszaggatni a netet. :D

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

másnak is volt ugyanilyen 999 es problánmája :S :D neki asszme tûzfal volt nah mind1 ha nem megy akkor :( de neked legalább leszedte :D

Rapid81
routeren kikapcsoltam a nat-os tûzfalat, meg jáéccottam már netes játékot azon keresztül, nem is egyet

valami nálad lehet :D
router vagy vmi ?

Rapid81
Nálam meg mindenki másnak 999 a pingje

Oldal 1 / 2Következő →