23
-
#23 Jo lessz ez a kártya? -
#22 lehet én azért mondtam a 6600 Gt-t mert én Nvidia-s vagyok!
-
BiroAndras #21 Szerintem az X800 erősebb. Persze attól is függ, hgy milyen órajelen, mennyi rammal, stb. -
#20 6600 Gt!!
Nekem is olyan van én nagyon ász!!!! -
gutamsn #19 HALI mindenkinek!v ki mondja meg nekem mit vegyek:6600GT agp vagy ati X800pcie -
#18 na én már alig várom!!!!!!!
A 6600 Gt met erre fogom lecserélni!!!!!
A gépre nem szabad sajnálni a pénzt!! -
KDOG #17 140 ezer fotinbol én inkább 4 felnti vennék, vagy körbeoptikáznám autot, vagy pl 3 havi lakbér, vagy mondjuk ha már számitástechnika akkor egy komplett gép, de egy videokártya ?
Igaz az, hogy a hulyéken lehet a legjobban meggazdagodni. Perfekt én si erre alapozok. De ugylátom videokártyákat kellene gyártanom :) ennyi pattanásos CS meg Doom3 as emberke van ? jesszus, mekkora piac ez ! :)
150 ezer forintot kiad, és vigyorog mint állat, hogy wow 60fps ! yeah ! igen ! ezaz ! :)
kb szánalmas. -
#16 Itt dögöljek meg, ha kiadnék 4-500 dollárt egy szaros videókártyáért az idén ! Isten engem úgy segéljen ! Halál reám, ha ezt hagynám !
Ezeknek tutira elszállt az agyuk... -
Brootal #15 A GTA SA tényleg nem kell ilyen kártya. Bőven megfelel egy 9800 pro is ami ugyan nem 2 forint de nem is 90 ezer. -
Fenjoy #14 valóban nem "baj":) mivel ez a játék egy teljes várost, városokat jelenit meg:) és az alkalmazott grafikai motor 5 év ide vagy oda... amint irta hogy közép/alsó kategóriás videokártyával már megy "tökéletesen" szerintem ez beteges, nagyon jó kártyával sem "tökéletes" még, mert szaggatt... Szóval tényleg nem lehet tudni mirre gondolt mert egyik "gondalat" sem ... "jó", akkár honnan is nézzem:)
Elnézést a Sorokért:) -
Mice #13 nem a kiadás dátumra mondta hanem az alkalmazott grafikai motorra... de nem baj... -
Fenjoy #12 :)))
2005 ös a játék elégé friss még... nem tudom milyen 5 évről beszélsz?! Tényleg akad:)
BiroAndras #11 "furcsa, hogy egy grafikailag 5 éves lemaradásban lévő játékot emlegetsz, ami a mostani közép/alsó kategórián is tökéletesen fut :)"
Már a megfelelő topikban kitárgyaltuk, hogy nem lehet összehasonlítani egy oylan játékot, ahol egy hatalmas város egyszerre látszik egy olyannal, ahol többnyire 1 folyosó meg 2 tárgy látszik.
És nálam A64 3000+ és Radeon 9700 mellett nem igazán gyors. 1280x1024-en megy max.-on, de csak FSAA nélkül, és néha így is beszaggat. És a procit is 100%-on hajtja. -
RpPRO #10 Jaaaa, max settingsen? -
Zsoldos #9 mar nem azert, de meg egy osi radeon8500 is sokkal gyorsabban nyomja annal :) -
RpPRO #8 Jujjj....
Tevedsz... Nagyon.
Reszletekbe ne menjunk, nem akarok offolni, nyugati forumokon ilyenkor azt irjak: 'barlangban laktal az utobbi fel evben?' -
irkab1rka #7 kit érdekel az ára? Az a gáz vele, hogy gyárilag overclockolt.
Tényleg, mi hir az ATIról? Javitsatok, ki ha tévednék, de a pixelshader 3-ra is huzták a szájukat, és az SLI-re sincs válaszuk. Nálam a nyár végén biztos, hogy egy nvidia ugrik be SLI-be. Ha valaki tud csendes nem melegedő nvidia kártyát, ugyan, irja már be ide a forumba, vagy privibe :))
-
RpPRO #6 A tokeletes futas nalad 25-30 fps? :)
Egy kis esovel 20fps? -
fatallerror #5 remélem h lesz majd a 7800GT-ből AGP-s is(bár valószínüleg lesz mert az ATI azt nyilatkozta h az ATI nexgen kártyák AGP-sben is lesznek) -
tehen_m #4 Viccnek szánta... -
#3 furcsa, hogy egy grafikailag 5 éves lemaradásban lévő játékot emlegetsz, ami a mostani közép/alsó kategórián is tökéletesen fut :) -
Fenjoy #2 ezen már maxon menne a San Andreas:)
#1 Elfogadnék azért szívesen egy ilyet