70
-
#29 Hmm, az ilyen vírusok (amit nem ártanak csak hibára hívják fel a figyelmet) a készítő cég hibájából kerülnek ki, ugyanis az ilyen vírusírók mindig közlik a céggel hogy hiba van a forrásban, de ha nem kapnak még választ sem akkor megmutatják hogy baj van. :) (ilyen volt a Battlefield 2 játék esetén is, nem kaptak választ az email-re, ezért 5 millió felhasználó adatait módosították). Persze vannak olyan vírusírók is akik szánt szándékkal akarnak kárt okozni, de én ezeket sem hibáztatom. :) Az a felhasználó hibája ha nem tud védekezni ellene, ha nem használ tűzfalat és vírusírtót akkor meg is érdemli (meg akkor is a ha a beéptetett windowsosat használja ami nem ér semmit sem). Erről ennyi a véleményem! (most megint én leszek a rosszfiú) -
#28 Erre Darwin mester elmeletei a legjobbak: hosszutavon folyton probara teszik a rendszereket, fejlesztetik ezeket. Ha nem lennenek virusok, talan az XP-ben is lennenek olyan, veletlenul elojovo hibak, amiket - mivel igenis vannak virnyakok - mar a Win98 kornyeken is meg tudtak javitani.
Na, mind1, azert tenyleg kapjak be az ilyenek... :) -
Roli #27 Alig várom már, hogy kezembe kapjam a Vistát és megnézzem mit tud! -
Roli #26 Csak azt nem bírom megérteni, hogy miért ilyenek az emberek? Nem kéne ez a nagy biztonság ha nem lenne egy pár bunkó - sőt nagyon sok - aki valamilyen módon ártani akar. Miért nem lehet békében, megértésben élni? -
#25 Elkezdődött... -
#24 Naaa gyerekek. Azért a vírusírók sem egyformák. Meg a vírusok sem amiket írnak.
Vana ki csak 1-1 sebezhetőségre akarja felhívni a figyelmet és nem is terjeszti el, csak annak a cégnek amelyik programját rongálja. Meg persze vannak olyanok akik bizonyítani akarásból (sok balfasz) ír 1-1 vírust.
De ezen belül is vannak olyanok akik atombrtuál kinyírom a géped vírust ír, meg aki augusztus 20-án kiírja h boldog augusztus 20-át.
Tehát mi ebből a tanulság?
Dögöljenek meg a szánt szándékkal ártó vírust írók és terjesztők! -
#23 remélem egy ilyen isten jóvoltából egyszer elbukod minden fontos adatodat -
#22 -
#21 Milyen erdekes, hogy a Winfanok mindig az ilyen hireknel kapnak verszemet. Meg a hiba a Linux/Firefox/apache/stb. tipusuaknal. :)
Mellesleg ennyit az elterjedtseg a hiba oka cimu musorrol. Jo, jo, tudom, hasonlo kodreszletek... -
Fenjoy #20 azért kell, mert Win-fóbiások:) erről beszéltem egy másik topicban, hogy bezzeg FF-Linux-etc "hibákat" nem verik ilyen nagy dobra... pedig...
Elnézést a Sorokért:)
-
#19 Eszed semmi fogd meg jól...
Amugy meg minek kell ekkora hírverést csinálni egy nyavajás vírus miatt.... -
#18 Ez nagyon móka. Nem tudom, hogy ki írta a Vista-vírust, de indítványozom, hogy mostantól hívjuk egyszerűen Istennek. :) -
#17 sztem nem. Ez csak természetes:) -
FTeR #16 a "korlátozott számú" béta wint többen használják, mint az osx-et. sztem ez nagyobb ciki :) -
FTeR #15 egy béta arra való, h hibákat keressenek benne... -
#14 lol, de poénos gyerek vagy te. Mondták már? Vagy te ezt tudod úgy alapból? Keresd fel a Budapest Nagycirkuszt, hátha alkalmaznának. -
#13 Ja, ez a kép valóban egy rég ialfa verzióból való.
Micsoda nagy dolog történt.. ma történelmet írt az MS, a vírusíró, az sg.hu, hogy ilyen hír jöhetett létre: Vírust írtak Windows-ra. WOooOW -
#12 egyszer olyan szívesen a kezem közé kapnék egy ilyen vírusírót... Hogy miért jó érzés másokkal így kiqrni...nem értem -
Emmegki #11 "Monad a Windows Server 2003, a Windows XP, valamint a Windows Vista operációs rendszerben egyaránt elérhető lesz"
Monad - A biztonsági rés, ami letölthető. -
ac3 #10 muhahahaa, ez varhato volt :)
-
quantum #9 Ez csak skin:)
A M5 már rég nem aktuális:)
Egyébként a Recycle Bin ikonján látszik, hogy ez bizony xp (már a 4074es buildnek is új ikonja van, ami a WinHEC2k4en lett bemutatva)
Az új már nem "annyira" OS Xszes legalábbis szerintem... -
#8 Olyan OSX-es akar lenni ez a desktop, tok ciki! -
#7 DÖGÖLJÖN MEG AZ ÖSSZESS VÍRUSÍRÓ A LEGFÁJDALMASABB KÉKHALÁLLAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:))) -
worldwideweb #6 Hát igen de hibátlan kód nincs főleg egy op rendszerben és a legtöbb vírus mindíg egy hibát használ ki. Vagy a felhasználói hiszékenységet. -
asdefge #5 Nem a vírust írták meg előbb, a valamilyen okból hibás, sebezhető kód volt előbb. Aztán a vírus erre készült el. Ha nem tervezek féket az autómba, ne káráljak később, ha lassan áll meg... -
worldwideweb #4 Ez most szép magyar volt de remélem értitek mit akarok.
-
worldwideweb #3 Ez is azt mutatja hogy a vírusírók fényévekkel előtte járnak a fejlesztőknek.(sajnos) -
peterx #2 DÖGÖLJÖN MEG AZ ÖSSZESS VÍRUSÍRÓ A LEGFÁDLAMASBB KÍNHALÁLLAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
szombi #1 Jön a Vista.
Én meg most váltok XP-re, mert már kiforrott...
Astala Vista bébi!
a sörminátor...