Elkészült az első Vista-ra írt vírus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy meg minek kell ekkora hírverést csinálni egy nyavajás vírus miatt....
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
Micsoda nagy dolog történt.. ma történelmet írt az MS, a vírusíró, az sg.hu, hogy ilyen hír jöhetett létre: Vírust írtak Windows-ra. WOooOW
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Monad - A biztonsági rés, ami letölthetõ.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
A M5 már rég nem aktuális😊
Egyébként a Recycle Bin ikonján látszik, hogy ez bizony xp (már a 4074es buildnek is új ikonja van, ami a WinHEC2k4en lett bemutatva)
Az új már nem "annyira" OS Xszes legalábbis szerintem...
😊))
Én meg most váltok XP-re, mert már kiforrott...
Astala Vista bébi!
a sörminátor...