Elkészült az első Vista-ra írt vírus

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NuCLEARScoRp
Eszed semmi fogd meg jól...

Amugy meg minek kell ekkora hírverést csinálni egy nyavajás vírus miatt....

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

SoDI---
Ez nagyon móka. Nem tudom, hogy ki írta a Vista-vírust, de indítványozom, hogy mostantól hívjuk egyszerûen Istennek. 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

arschsg
sztem nem. Ez csak természetes😊

Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -

a "korlátozott számú" béta wint többen használják, mint az osx-et. sztem ez nagyobb ciki 😊
egy béta arra való, h hibákat keressenek benne...
arschsg
lol, de poénos gyerek vagy te. Mondták már? Vagy te ezt tudod úgy alapból? Keresd fel a Budapest Nagycirkuszt, hátha alkalmaznának.

Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -

arschsg
Ja, ez a kép valóban egy rég ialfa verzióból való.

Micsoda nagy dolog történt.. ma történelmet írt az MS, a vírusíró, az sg.hu, hogy ilyen hír jöhetett létre: Vírust írtak Windows-ra. WOooOW

fifi
egyszer olyan szívesen a kezem közé kapnék egy ilyen vírusírót... Hogy miért jó érzés másokkal így kiqrni...nem értem

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

"Monad a Windows Server 2003, a Windows XP, valamint a Windows Vista operációs rendszerben egyaránt elérhetõ lesz"

Monad - A biztonsági rés, ami letölthetõ.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

muhahahaa, ez varhato volt 😊
Ez csak skin😊
A M5 már rég nem aktuális😊
Egyébként a Recycle Bin ikonján látszik, hogy ez bizony xp (már a 4074es buildnek is új ikonja van, ami a WinHEC2k4en lett bemutatva)
Az új már nem "annyira" OS Xszes legalábbis szerintem...

Macc
Olyan OSX-es akar lenni ez a desktop, tok ciki!

Macc
DÖGÖLJÖN MEG AZ ÖSSZESS VÍRUSÍRÓ A LEGFÁJDALMASABB KÉKHALÁLLAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

😊))

Hát igen de hibátlan kód nincs fõleg egy op rendszerben és a legtöbb vírus mindíg egy hibát használ ki. Vagy a felhasználói hiszékenységet.

Nem a vírust írták meg elõbb, a valamilyen okból hibás, sebezhetõ kód volt elõbb. Aztán a vírus erre készült el. Ha nem tervezek féket az autómba, ne káráljak késõbb, ha lassan áll meg...
Ez most szép magyar volt de remélem értitek mit akarok.

Ez is azt mutatja hogy a vírusírók fényévekkel elõtte járnak a fejlesztõknek.(sajnos)

DÖGÖLJÖN MEG AZ ÖSSZESS VÍRUSÍRÓ A LEGFÁDLAMASBB KÍNHALÁLLAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Jön a Vista.
Én meg most váltok XP-re, mert már kiforrott...
Astala Vista bébi!
a sörminátor...
← ElőzőOldal 2 / 2