70
  • Max Damage
    Hmm, az ilyen vírusok (amit nem ártanak csak hibára hívják fel a figyelmet) a készítő cég hibájából kerülnek ki, ugyanis az ilyen vírusírók mindig közlik a céggel hogy hiba van a forrásban, de ha nem kapnak még választ sem akkor megmutatják hogy baj van. :) (ilyen volt a Battlefield 2 játék esetén is, nem kaptak választ az email-re, ezért 5 millió felhasználó adatait módosították). Persze vannak olyan vírusírók is akik szánt szándékkal akarnak kárt okozni, de én ezeket sem hibáztatom. :) Az a felhasználó hibája ha nem tud védekezni ellene, ha nem használ tűzfalat és vírusírtót akkor meg is érdemli (meg akkor is a ha a beéptetett windowsosat használja ami nem ér semmit sem). Erről ennyi a véleményem! (most megint én leszek a rosszfiú)
  • h4x0r
    Erre Darwin mester elmeletei a legjobbak: hosszutavon folyton probara teszik a rendszereket, fejlesztetik ezeket. Ha nem lennenek virusok, talan az XP-ben is lennenek olyan, veletlenul elojovo hibak, amiket - mivel igenis vannak virnyakok - mar a Win98 kornyeken is meg tudtak javitani.
    Na, mind1, azert tenyleg kapjak be az ilyenek... :)
  • Roli
    Alig várom már, hogy kezembe kapjam a Vistát és megnézzem mit tud!
  • Roli
    Csak azt nem bírom megérteni, hogy miért ilyenek az emberek? Nem kéne ez a nagy biztonság ha nem lenne egy pár bunkó - sőt nagyon sok - aki valamilyen módon ártani akar. Miért nem lehet békében, megértésben élni?
  • TothLaci
    Elkezdődött...
  • smv
    Naaa gyerekek. Azért a vírusírók sem egyformák. Meg a vírusok sem amiket írnak.
    Vana ki csak 1-1 sebezhetőségre akarja felhívni a figyelmet és nem is terjeszti el, csak annak a cégnek amelyik programját rongálja. Meg persze vannak olyanok akik bizonyítani akarásból (sok balfasz) ír 1-1 vírust.
    De ezen belül is vannak olyanok akik atombrtuál kinyírom a géped vírust ír, meg aki augusztus 20-án kiírja h boldog augusztus 20-át.
    Tehát mi ebből a tanulság?
    Dögöljenek meg a szánt szándékkal ártó vírust írók és terjesztők!
  • arty
    remélem egy ilyen isten jóvoltából egyszer elbukod minden fontos adatodat
  • arschsg
  • h4x0r
    Milyen erdekes, hogy a Winfanok mindig az ilyen hireknel kapnak verszemet. Meg a hiba a Linux/Firefox/apache/stb. tipusuaknal. :)
    Mellesleg ennyit az elterjedtseg a hiba oka cimu musorrol. Jo, jo, tudom, hasonlo kodreszletek...
  • Fenjoy
    azért kell, mert Win-fóbiások:) erről beszéltem egy másik topicban, hogy bezzeg FF-Linux-etc "hibákat" nem verik ilyen nagy dobra... pedig...

Elnézést a Sorokért:)
  • NuCLEARScoRp
    Eszed semmi fogd meg jól...

Amugy meg minek kell ekkora hírverést csinálni egy nyavajás vírus miatt....
  • SoDI---
    Ez nagyon móka. Nem tudom, hogy ki írta a Vista-vírust, de indítványozom, hogy mostantól hívjuk egyszerűen Istennek. :)
  • arschsg
    sztem nem. Ez csak természetes:)
  • FTeR
    a "korlátozott számú" béta wint többen használják, mint az osx-et. sztem ez nagyobb ciki :)
  • FTeR
    egy béta arra való, h hibákat keressenek benne...
  • arschsg
    lol, de poénos gyerek vagy te. Mondták már? Vagy te ezt tudod úgy alapból? Keresd fel a Budapest Nagycirkuszt, hátha alkalmaznának.
  • arschsg
    Ja, ez a kép valóban egy rég ialfa verzióból való.

Micsoda nagy dolog történt.. ma történelmet írt az MS, a vírusíró, az sg.hu, hogy ilyen hír jöhetett létre: Vírust írtak Windows-ra. WOooOW
  • fifi
    egyszer olyan szívesen a kezem közé kapnék egy ilyen vírusírót... Hogy miért jó érzés másokkal így kiqrni...nem értem
  • Emmegki
    "Monad a Windows Server 2003, a Windows XP, valamint a Windows Vista operációs rendszerben egyaránt elérhető lesz"

Monad - A biztonsági rés, ami letölthető.
  • ac3
    muhahahaa, ez varhato volt :)
  • quantum
    Ez csak skin:)
    A M5 már rég nem aktuális:)
    Egyébként a Recycle Bin ikonján látszik, hogy ez bizony xp (már a 4074es buildnek is új ikonja van, ami a WinHEC2k4en lett bemutatva)
    Az új már nem "annyira" OS Xszes legalábbis szerintem...
  • Macc
    Olyan OSX-es akar lenni ez a desktop, tok ciki!
  • Macc
    DÖGÖLJÖN MEG AZ ÖSSZESS VÍRUSÍRÓ A LEGFÁJDALMASABB KÉKHALÁLLAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)))
  • worldwideweb
    Hát igen de hibátlan kód nincs főleg egy op rendszerben és a legtöbb vírus mindíg egy hibát használ ki. Vagy a felhasználói hiszékenységet.
  • asdefge
    Nem a vírust írták meg előbb, a valamilyen okból hibás, sebezhető kód volt előbb. Aztán a vírus erre készült el. Ha nem tervezek féket az autómba, ne káráljak később, ha lassan áll meg...
  • worldwideweb
    Ez most szép magyar volt de remélem értitek mit akarok.
  • worldwideweb
    Ez is azt mutatja hogy a vírusírók fényévekkel előtte járnak a fejlesztőknek.(sajnos)
  • peterx
    DÖGÖLJÖN MEG AZ ÖSSZESS VÍRUSÍRÓ A LEGFÁDLAMASBB KÍNHALÁLLAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • szombi
    Jön a Vista.
    Én meg most váltok XP-re, mert már kiforrott...
    Astala Vista bébi!
    a sörminátor...